Imagina Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bir suredir RunUO kullanan serverlere ve RunUO ya karsi olanlar hatta AoS a bile karsi olanlari goruyorum. bunun sebebini anlayamiyorum, RunUO da hersey mumkundur spherenin aksine runuo da developerler biraz kendilerini kasarsa sinirsizligi goreceklerdir. spheredeki gibi kisitli degil. playerler icin tahminimce yeni sisteme alismak sanirim zor geliyor siz ne dersiniz? (bu polemik veya tartisma cikarmak icin acilmadi lutfen sadece yorumunuzu yazin runuo hakkinda veya aos lutfen tartisma veya polemige cevirmeyin) sevgiler, saygilar.
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bence şu an ki en iyi emulatör RunUO.
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 en iyi emuletor tartışmasız runuo ama onunda dezavantajları var elbet runuo da benim beğenmediğim yön meditation skill i başkada kötü yönünü görmedim[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Alışmak uzun sürüyor , onun dışında çok güzel[hline]Istiaron
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben şu an RunUO'nun hazır olduğunu düşünmüyorum.. En azından fazla yaygınlaşmadı..Bu nedenle devleoper yetiştirebilecek Taran's Scripting.. gibi siteleri yok.. Ve hala RunUO'nun yerine oturmuş olduğunu düşünmüyotum.. Şu an tam bir stable versiyonu yok bildiğim kadarıyla..
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Sphere den vaz geçme en stable o şu anda . RunUoda ileriki sürümlerinde sphere i geçeceğe benziyor.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: FoRMaT_C, 13 August 2003 12:44 tarihinde demiş ki: devleoper yetiştirebilecek Taran's Scripting.. gibi siteleri yok.. google->C# spherele karsılastırmak istersen 1000 kat fazlası vardır..
taz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 harbi ha büssürü site var da.. ben runuo acılan serverları beğenmiyorum, neden: runuo acılınca zaten hersey tam olduug için kimse bir değişiklik için kasmıyor. hazıra konuluyor. emek yok bişi yok. bence hiçbişi ifade etmez o server. CS Serverı kurmak gibidir.
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ne alaka ki hiçbişi yapılmıyor. millet yapmıyor veya yapamıyorsa onların sorunu, runuo napsın.
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 RunUO bir ideoloji falan mi? Nesine kar$i olabilirsinki? Biraz daha degi$tirelim... -Orgutlu toplum- RunUO'ya kar$i olanlar..Birle$in![hline]tHe Original fi$h® Banshee
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: TaZmAnYaK, 13 August 2003 16:05 tarihinde demiş ki: harbi ha büssürü site var da.. ben runuo acılan serverları beğenmiyorum, neden: runuo acılınca zaten hersey tam olduug için kimse bir değişiklik için kasmıyor. hazıra konuluyor. emek yok bişi yok. bence hiçbişi ifade etmez o server. CS Serverı kurmak gibidir. Bazılarımız da invisible takılarak hala uyuyor numarası yapıyor sanırım... Konuyla alakasız ama olsun, mesaj yerine ulaştı.. :hmm:[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 RunUO nun yeni versiyonu çıktı , hayırlı uğurlu olsun[hline]Istiaron
Imagina Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 RunUO v1 : o gunleri gorecekmiyiz acaba? tamam beta10 da is biter artik bunlar cikarir demistik bir zamanlar... şu an ise beta34 e gecmis bulunuyoruz ne hos.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ;) , Geç olsun , güç olmasın[hline]Istiaron
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 nerde cokluk orda bokluk, yakin zamana cikar suyu runuo'nun... kaming sun.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer
Imagina Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bunu hepberaber gorecegiz belli olmaz[hline]Akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 run uo rox aksini iddia eden bilmiodur budur..[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Imagina Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: arcane, 14 August 2003 03:53 tarihinde demiş ki: run uo rox aksini iddia eden bilmiodur budur.. +1...[hline]Akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır. [Bu mesaj Imagina tarafından 14 August 2003 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Sphere'den ne farkı var? (Oyuncu açısından, scripting'den hiç anlamam) Imagina = Impetus??? [Bu mesaj Eraq tarafından 14 August 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Imagina Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 evet. Dark venue veya istiaron'un bilgi sayfalarina bakabilirsin runuo ile ilgili turkce aciklama / bilgi istiyorsan ama sana sunu soyleyim runuo = sonsuzluk roleplaying'e onem veren playerler zaten girip gorunce bir daha birakamazlar.[hline]Akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır.
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 biz bilmioruz runuo server açanlar bilio.. hiç bi eklenti var mı runuo ya git bak bakim... ben de şimdi 0 sphere acayım.. karsılastırak. tabi runuo iyi. ama ben emeksiz server olmaz diorum..
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 RunUO stabildir hazırladıgınız bir script baska bir scriptle cakısmaz zarar vermezki bu spherede baya mevcut ayrica RunUO da hersey hazır degil cikan halini indirip server acmayı deneyin ne kadar sürüyor görürsünüz :) fixlenesi 100lerce bug 100lerce acık var bunları yapsanız bile genis capli updateleri bir sonraki versiona uyarlamanız lazim hos simdiye kadar 7 defa bir sonraki versiona uygun script düzenledim, Ayrica RunUO ile osi clone olucak diye bir sart yok RunUO ile mükemmel custom shardlar hazırlanabilirki scriptlerinin cogu runuo ya destek veren userları tarafından gelistiriliyor.[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 RunUO çok stabil.. o kdr stabilki zart zurt yeni versiyon çıkıo.. RunUO güsel ama daha hasır deil.. daha pişmesi lasım.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Impetus senin buraya yazı yazdığını bilmiodum Heren yazıoduda HErneys ben runuo ya karsı filan değilim csharp i kullanması en avantajlı yani sphere de yapabildiklerimizin binlerce kat fazlasını yapabiliceğimiz bir platform olmasına karşın bil. kullanıcılarının daha çok uocuların diyeyim programlama dilleri olmadığı için runuo kasıyo milleti bu yüzden sevmiyorlar bir de orjinal hali hoşuma gitmiyor runuo nun full rp zorluklarla dolu ...[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee
Imagina Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 said: Arthur_HellsFire, 15 August 2003 10:08 tarihinde demiş ki: Impetus senin buraya yazı yazdığını bilmiodum Heren yazıoduda HErneys ben runuo ya karsı filan değilim csharp i kullanması en avantajlı yani sphere de yapabildiklerimizin binlerce kat fazlasını yapabiliceğimiz bir platform olmasına karşın bil. kullanıcılarının daha çok uocuların diyeyim programlama dilleri olmadığı için runuo kasıyo milleti bu yüzden sevmiyorlar bir de orjinal hali hoşuma gitmiyor runuo nun full rp zorluklarla dolu ...[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee arada bakiyorum arthur[hline]Akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır.
Öne çıkan mesajlar