nicotinee Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 ultima online sphere server'da rune book diye bir olay yok spellbook dan recall ve gate acabiliyorsu demek istedim gereksiz bir olay rune book. [Bu mesaj nicotinee tarafından 05 Ekim 2002 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nicotinee tarafından 05 Ekim 2002 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 söylediklerinden birşey anlamadım.. noktalama işaretlerini kullanırsan daha anlaşılır olabilir.. spherede default bir runebook yok mu demek istedin yoksa runebook gereksiz mi demek istedin?
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 - Runebook newbie itemdir, oldugunde ucmaz. - Bir torba icinde tek tek isimlerine tiklayarak dogrusunu bulabilecegin runelar yerine, guzel bir gump icinde kaydettigin runelari duzenli duzenli tutarsin. - Yaninda 15-20 tane rune + scroll veya regler bulundurmak yerine tek bir kitap ile isini halledersin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Email: [email protected] Icq: 5100111
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 ama unutulmasınki runebooksuz da çok zevkli oluyor olymposta öyleydi oyundaki herkesi görebiliodun çünkü ulaşım için herkes runelibrary e uğramak zorundaydı..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 runelibrary rulz, en az 30-40 kill'im vardır oranın sayesinde:))[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
nicotinee Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Rune book aslında kolay'a kacıyor ınsalar bu oyunu tam olarak bılmedıklerını dusunuyorum :)
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2002 runebook demek illa 20 magery ile recall yapabilmek için değildir ki.. bana göre sadece runeleri taşısın.. şahsen öyle yapacağım ben. normal recall büyüsünden hiçbir gfarkı olmayacak.. bana göre güzel ve zevkli olanı da o
nicotinee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 said: Sailor, 05 Ekim 2002 22:33 tarihinde demiş ki: runebook demek illa 20 magery ile recall yapabilmek için değildir ki.. bana göre sadece runeleri taşısın.. şahsen öyle yapacağım ben. normal recall büyüsünden hiçbir gfarkı olmayacak.. bana göre güzel ve zevkli olanı da o Sailor evet 20 magery ile yapilmamasi da gayet ho$ . Spellbook'daki Recall kac magery istiyorsa ona gore yapılabılır... Mucuks Sailor
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 yani bizde düşünüp server açan adamlar çok az.. herkes bir yerlerden hazır scriptleri alıp server açıyor.. editlemek bile yok, olsa olsa rengini vs değiştiriler.. bir düşünsünler nasıl yapalımi nasıl daha güzel olur diye.. bir allahın kulu da çıkıp niye bu 20 ile yapılıyor demiyor. herkesde bir osi sevdası var. daha osiyi bir kere bile görmemiş olan adam, sağdan soldan duyma bilgilerle serverini sözde osi ye benzetmeye çalışıyor ama çıkıpta ben osinin şu yönünü beğenmiyorum, şöyle yapacam daha iyi olacak diyen yok..
nicotinee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 said: Sailor, 06 Ekim 2002 12:17 tarihinde demiş ki: yani bizde düşünüp server açan adamlar çok az.. herkes bir yerlerden hazır scriptleri alıp server açıyor.. editlemek bile yok, olsa olsa rengini vs değiştiriler.. bir düşünsünler nasıl yapalımi nasıl daha güzel olur diye.. bir allahın kulu da çıkıp niye bu 20 ile yapılıyor demiyor. herkesde bir osi sevdası var. daha osiyi bir kere bile görmemiş olan adam, sağdan soldan duyma bilgilerle serverini sözde osi ye benzetmeye çalışıyor ama çıkıpta ben osinin şu yönünü beğenmiyorum, şöyle yapacam daha iyi olacak diyen yok.. kusura bakma ama türkler hep taklittir hic düşünmek icin kasmaslar nerde hazır var ona AtlarLar bilirsin :) [Bu mesaj nicotinee tarafından 06 Ekim 2002 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
extreme Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 valla nikoya katılıyorum.2 Haftadır script yazıyor ve düzenliyorum.Yakında olası bir server açmam mümkün ve dediği gibi farklı olacak yani standart osi yada bilinen diğer servreler gibi olacak diye bir kural yok yane adam golden katana da kullanabilmeli mesela dimi :)
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 yaa neden osi standartı yapalım ki bence ööle yapmak saçma kendin ne istiosan onu yapacan arkadaş illa osinin aynısı olmana gerek yok ki[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında
legandary Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 madem millet osiye benzetmeye çalışıyor neden runebook sitemini osideki gibi ayarlamıyor ne o öle aç runebooku runenun yanındaki noktaya bas yallah oside böylemi hayır önce runenun bulunduğu sayfayı açıp ordaki tuşa bascaksın sonra recall büyüsüne tıklayıp runebooka tıklayacaksın ve gideceksin bu biraz daha uzun
mastermage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 saçma fikir.[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
Öne çıkan mesajlar