Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük çarşamba ülkeler coğrafyası sınavım var iyi bişey almam lazım!
gürcistan azerbaycan ermenistan
iran ırak suriye
yunanistan bulgaristan kıbrıs hakkında herşey bilmem lazım hemde bigün içinde of:(
yardım lazım günlük!
yok mu bunlardan anlayan??[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk seviyorum lan aşık oldum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk dun kargo konserındetdım muhtesemdı
ağladım guldum oynadık zıpladık bağirdık superdı...
ewe cok gec geldım bıde babam kızdı gec kaldım dıe;
2de yattım 7de okula gıttım we ılk pdöye gırdım cok zewklıydı ama uykum geldı cok
işte daha yenı sayılır geldım ewe brz takılıp yatacam iftara kadar cooook uykum war
herseye rağmen mutluyum umutluyum
en onemlısı gucluyumm hem de cooooookkkk[signature][hline]yalnızız sonuçta...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük be,.. çok sıkılıom ya ben bu aralar.. ne olcak bu benim halim.. hiç sansım tutmuyo artık.. nerde sorunlu bi kız var gelip beni buluyo yada ben onu buluyorum bakalım nereye kadar böle devam edecek..?[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

Naber lan sevişgen! engellenmişim kişiselden ahberin yok değil mi? benim de yoktu tam mesaj atacağım bir de baktım engellenmişim ilk kez böyle bir mesaj gördüm "bugdır" dedim F5 yaptım ama yoo resmen engellenmişim günlük.. vay be günlük ne kadar zamandır buradayım bunu da gördüm yakında kökten atar beni bu yeni gelen yönetim. buralar böyle bostandı be pire için yorgan yakılmazdı be günlük..

neyse sen şimdi tanımamışsındır beni dur kulağına fısıldayayım adımı BabacumMostors[signature][hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...