Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 gunluk be.. bgn çok güzeldi ya..iftarı arklarla açtık yemek fln yedik..gerçi yedigim yemeklerle olmasa bile atttıgımız kahkahalarla bol bol doydum yani.. gulmakten yemek yiyemedik dorusu..çok elenceliydi..kolalar fln burnumauzdan çıktı o derece..en önemlisi kızlar her zmnki gibi süperdi..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 HOPHOP GÜNLÜK TOP GÜNLÜK! "?" DÖT GÜNLÜK! "nooldu be?" EHEÖHÖHÖ GÜNLÜK KAFAMI SANA İLETİYORUM! "delirdinmi olm?" GÜNLÜK YAZ! "iyi, yaziyorum" MERHABA BEN GÜNLÜK! BEN TOPUM! "....yazmiyorum bunu ben." YAZSANA!! BAK YOLARIM! BOZARIM CİLTİNİ! "ulan. fena olacak." heh şöle. çalıştığın mekanın adresinide yaz. "...." *ertesi gün* NABER LAN YAZI İŞLERİ? YAZ BAKİYİM! "yaziyorum" BEN TOPUM! "genemi?" EHEHE! YAZLEN "yazmiyorum lan." YAZ BAK BÜKERİM SAYFALARININ KÖŞELERİNİ! "...yazmiyorum." *sayfaların kenarlarını büker* "aaarhg ananı. lan dur.aaah...bişi dicem" sööle "...merveye olan hislerinin olduğu sayfayı bulabilicenmi." fds eet 12. sayfada *haşır haşır* LAN NERDE? "mervede"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 09 Ekim 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 günlük sesim kısıldı lexius u seviorum..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 gunluk odewın 1. bolumu bıttı daha 5 bolum war bıttım beeen[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 aa günlük ben hiç ödev yapmadım yarın ne halt yicem_?[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 günlüük. özledim. 6 saat oldu ama yine de özledim. 5 gün kaldı onu görmeme. 5 koca gün nasıl geçer !! onsuz yıllar gibi geçio her saniye. onlayken nanosaniyeler. aşığım günlük..fena halde..4 ay oldu ama hala onu gördükçe kalbim başka bi çarpıyor.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 merhaba günlük bugün çok yoruldum. TÜm gün evi temizle, toparla ve bulaşıkları yıka ki o bulaşıklar dağ gibiydi. Yağ içinde. İğrenç.. Sonra yerleri sildim. Camları sildim. Tuvaleti temizleidm. Etrafı süpürdüm. Yemek yaptım 2 kere. ALışveriş yaptım. Yani geberdim. Şİmdide yatıcam. herhalde 1 hafta uyurum. öle işte..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 günlük bugün çok güzeldi. twistedemo geldi film izledik, yemek yedik vs. sonra taksime gittik günlükçüğüm, prawlerla falan görüştük. ama ben çok sevdim bugünü ona göre. hergün böyle olsa keşke.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sıkıcı bir gundu gene :([signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 günlük gittim t cetveli aldım yarım saat sonra kırdım alleam ben şimdi gidip bida mı para vercem? hayır zaten başım ağrior[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 günlük gitmeden en son sana yazıyım yurt gay dolu elemanların ufaklıklar kalkmıyomus herkes Fhm Boxer ı elinden bırakmıyo ben nasıl bi cehenneme dustum belli değil. nuke yapımı lazım acil kampusu olmayan okulumla yurtu patlatmam lazım... see yaa take care of yourself[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yine pazartesiii :([signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 okul yok ders yok iş yok oh rahatım ama grafikerlik kursu var napıcaz :D neyse saat 7 den 11 e kadar rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 günlük , kafayı yedim. haftanın 4 günü okul - dershane -ev. 3 günü dershane - etüd - ev. test çözüyorum deli gibi , iki haftadır nete girmedim. çok mutluyum hehe. byee.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 hastayım ben yaa üstelik cnm çok şey istio!!![signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 günlük sen de garbuca geldin..hoşgeldin bi gün herkes garbıca gelcek :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 günlükkkkkk gel kucağaaaaaaaa :D 2250 tane post kasılmasına yardım ettikten sonra düştünmü garbıçımıza günlükkkkkkkkkkkkkkkk... ;) Burada geyik yapmayın. Normal yaşantısına devam etsin bu günlük. içine etmeyelim... [signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 10 Ekim 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lonely tarafından 10 Ekim 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 anaaa garbıç a düşmüş yaaa neden yaaa o bir kişisel evsanesidir yaa[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 :([signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 obbaaa hoş geldin anam[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 abi günlük kişisel bi olay ne alaka bura ya bunu kim yaptıki[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 iyi olmuş garbage olması. saçma abuk günlükler yazan vardı...[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 günlük 15 dk da mahfettiler beni...[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Lonely, 10 Ekim 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Burada geyik yapmayın. Normal yaşantısına devam etsin bu günlük. içine etmeyelim... :tup:[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bir konunun garbage bölümüne alınması için 2250 post beklemek çok erken gerçekten :) [signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 10 Ekim 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar