Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayat ne kadar boş bir şey herkesin derdine derman olmaya çalışan ben daha kendi sorunlarımı çözemiyorum. çok komik....

Derler ya; kelin merhemi olsa başına sürermiş, ben daha kendi dertlerimi çözemiyorum nasıl psikiyatrist olacağım ki.nefret ediyorum herşeyden.....[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Mesaj tarihi:
fransa nası yer 80de ya :hrr: olamaz allam yarabbim :| saçmalığın bu kadarı allahın isviçresinden 80de gol yedi takıma bak sen böle takım olmaz olsun işe yaramaz herifler işallah elenirsiniz[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
gunluk ben geldım yoruldum öldüm ya daha 1.haftadan napcam bılmıorum Allah çalısanlara kolaylık wersın :-)[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Mesaj tarihi:
günlük..
öl desin öliyim şuracıkta.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
Günlük, bugün bulgaristandan eskişehire yeni gelmiştim. Ayağımın tozunu silip , cicilerimi giyer giymez sevgilime koştum. Ne de özlemişim günlük. aah ah. 1 hafta yine göremiycem onu. Özlemek bile güzel seni demorah...[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Mesaj tarihi:
mutlu+huzursuz ?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
günlük bgn kararlıyım bi düzen kurcam... uf o kdr çok yapılcak şey var ki :( onları listeliyip bi yerden yapmaya başlıcam. mesela klavye almam gerek bunun tuşları çok ses çıkartıyo, yaw amaaaan. neyse....
Mesaj tarihi:
said:
arenda_duwcal, 09 Ekim 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
yastığım masmavi olmuş günlük sabah çok güldüm

yaw sen queenof blood musun[signature][hline]git gideceksen...
farklı değilsin sen de...
Mesaj tarihi:
odewler calışmalar bıtmıo
bılgısayrın basından kalkamıorum napcam ben?[signature][hline]git gideceksen...
farklı değilsin sen de...
Mesaj tarihi:
sevgili günlük

belim çok ağrıyor .birazdan cola kapaklarımı verip bardaklarıma sarılmanın heyecanı içindeyimmm....[signature][hline]only girl powerrr :P
Mesaj tarihi:
bugün eski sevgilimi gördüm. artık konumlandırdım onu eski sevgili olarak.Ne yazık ki ondan hala etkilendiğimi farkettim.Ama bittiğine eminim de artık . İçim daraldı..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...