Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Hayat ne kadar boş bir şey herkesin derdine derman olmaya çalışan ben daha kendi sorunlarımı çözemiyorum. çok komik....

Derler ya; kelin merhemi olsa başına sürermiş, ben daha kendi dertlerimi çözemiyorum nasıl psikiyatrist olacağım ki.nefret ediyorum herşeyden.....[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

fransa nası yer 80de ya :hrr: olamaz allam yarabbim :| saçmalığın bu kadarı allahın isviçresinden 80de gol yedi takıma bak sen böle takım olmaz olsun işe yaramaz herifler işallah elenirsiniz[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük, bugün bulgaristandan eskişehire yeni gelmiştim. Ayağımın tozunu silip , cicilerimi giyer giymez sevgilime koştum. Ne de özlemişim günlük. aah ah. 1 hafta yine göremiycem onu. Özlemek bile güzel seni demorah...[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

bugün eski sevgilimi gördüm. artık konumlandırdım onu eski sevgili olarak.Ne yazık ki ondan hala etkilendiğimi farkettim.Ama bittiğine eminim de artık . İçim daraldı..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...