Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

senn espri anlayısın kaldırmaz onu arkadaşım kasma sen.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük birbirleriyle günlük sayfalırında bile tartışıyo artık insanlar bu dünyaya noldu bole yaa

bi de bu kızlardan elimi eteğimi çektim ben hiçbiriylr uğraşmıcam bidaa gay de olmucam. aseksüelim artık galiba.

yok yok natalie yi hala seviyorum[signature][hline]i can't give up to love natalie
ühühühühühühühühühühühüh
Sosyal ağlarda paylaş

2pac a kafam girsin gunluk[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Aaaa günlük yardım et yrn desane sınavı var yani dersane açılıyor hhhaayyıırrr beni öldürün gebertin ders çalışmak istemiyor kurtar beni zamanı durdur bişe yap günlük help pls[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Ellerosse - Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

günlük: herkes onu görüp açılamadığını söylüyor. Ben açıldım, seviyorum onu beraberiz. Ancak hala bir eksik var gibi...[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki:
Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk yıne ben canım sıkıldı ya kımse de yok patıcıkte sankı herkes gıtmiş ooffff
bı de kardesımı özledım canım kardesım öpuyorum senı
bı de uykum açıldı!!!!!!!![signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Sosyal ağlarda paylaş

günlük ya sıkılmaya başladım artık hayttan her şey hep aynı geçio çok monoton hayatıma biraz renk katmam lazım..:(:(offfffff..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

naber lan günnük!! iyice ortam günlüü olmussun
eski sayfalarini okuyodum , nostalji oldum biraz attigim msjlari gördükce ..
ahh iste zaman ne cabuk geciyo.....
umarim su 1 sene de cok cabuk gecer! yoksa ben bunalgüllükten kurtulamicam...
günnük!! hadi güzelim görüsürüz !![signature][hline]lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...