Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Günlük bugün neşem yerinde hadi öptüm seni byee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 günlük, bugün bi garip oldum bu son demlerimiz denince.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 günlük nefret bişey bu öss kim icat ettiyse anlından öpeyim.. Neyse gidiyim fonksiyon çalışıyım bari ...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 günlük ben aşık oldum galba, elimdeki sigaraya annatım yandı kül oldu o bile :([signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 günlük, bugün bi ara dibe vurdum gibi oldu. valla. çöktüm, üzüldüm, kaldım böle, sanki vücudumdaki tüm kan pıhtılaşmış gibiydi. ama sonra mutlu oldum, çok mutlu oldum, çekirge gibi hopladım zıpladım o derece. hala da mutluyum zaten. demek ki biri olmadan diğeri olmuyormuş günlük. üzülmeden mutlu olamıyorsun, olsan bile tadını alamıyorsun. o yüzden üzüntüden bile tat almak lazım aslında. hatta ve hatta ne demiş victor hugo: melankoli, hüzünlü olma mutluluğudur. iyi demiş. cigerim be. cigey.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 günlük izmire döndüm, mutluyum ama twistedemo'yu özledim :([signature][hline]Biziz | Değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hehe bugün cuma ..yarın uyucam:)[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Moralim bozuk sırf onun yuzunden...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 günlük. bgn yeni telefon aldım kendime süper bişi ya... gerçi borca girdik ama.. ne yapalım..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XoX Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ah gunluk ya fena hasta oldum :( 2 gundur evdeyim birasdan da maca gitcem hayirlisiyla..Hay bu amerikan futbolu ne karmasik seydir allahim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Günlük BEN gerizakılıyım, malım , beyinsizim, öküzün tekiyim, herşeyi mahvettim, azıma s.cıyim, angutun tekiyim ben, sövün lam bana[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: fede, 01 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Günlük BEN gerizakılıyım, malım , beyinsizim, öküzün tekiyim, herşeyi mahvettim, azıma s.cıyim, angutun tekiyim ben, sövün lam bana :D:D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 mutluyum gümlüğüm çünkü therion biletini aldım ve mutlu oldum :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 günlük, bitti internet hayatı; dersler online moduna geçtik, görüşürüz aylar sonra.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 günlük bugün arkadaşlarla buluşucağım. sonra babamlarla yemeğe gideriz heralde. yarın istanbula gidecem, twistedemo'yu taa pazartesi görcem :([signature][hline]Biziz | Değiliz Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 günlük..seni haftalıkla aldatıyorum..EVET! YILLARCA HERKESDEN GİZLEDİM!![signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 günlük seni hiç tutmadım.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 gunluk kendımı cok garıp hıssedıyorum ndn olduğunu bılmıyorum ooooffff ya hayat cok garıp bunları ndn yazyorum onu hiçç bılmıyorummm[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Yok olmayacak böyle, daha hızlı olması lazım bu pcnin.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 gunluk cok hastayım =([signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: fede, 01 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Günlük BEN gerizakılıyım, malım , beyinsizim, öküzün tekiyim, herşeyi mahvettim, azıma s.cıyim, angutun tekiyim ben, sövün lam bana günlük ben kızlarla konuşmayı bilmiyom lan SApım lan ben. Ama dün kendime bu kadar sövdirtecek kadar yaptığım hatayı, sığırlığı telafi ettim :d[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 günlük be... çok yoruldum bgn yaa.. sabahtan beri yurudum ya.. bi kadıköy bi başlka biyer bi kadıköy bi başka yer yalama oldum..şimdi rahat rahat oturup maçımı izlim..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: fede, 01 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki: said: fede, 01 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Günlük BEN gerizakılıyım, malım , beyinsizim, öküzün tekiyim, herşeyi mahvettim, azıma s.cıyim, angutun tekiyim ben, sövün lam bana günlük ben kızlarla konuşmayı bilmiyom lan SApım lan ben. Ama dün kendime bu kadar sövdirtecek kadar yaptığım hatayı, sığırlığı telafi ettim :d daha da ileriye gitmeye başladım hatta işallah bi sığırlık daha yapmam :D[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sevgili gunlugum su guzel sayfayi bana ayirdigin icin tesekkur ederim =) cok mutlu oldum ya gunluk be kafam donuyo be kankii sanki bulutlarin ustundeyim bunun sebebi sen misin yoksa dunyami neyse gunluk ben kactim kendine iyi bak MANi dizi dizi siralar birbirini bozarlar kara yazi yazanlar belalarini bulurlar[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 günlüüük günlükk!şu kollarımın ağrısı ne zmn geçcek?[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar