Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük, bugün bi ara dibe vurdum gibi oldu.
valla.
çöktüm, üzüldüm, kaldım böle, sanki vücudumdaki tüm kan pıhtılaşmış gibiydi.
ama sonra mutlu oldum, çok mutlu oldum, çekirge gibi hopladım zıpladım o derece. hala da mutluyum zaten.
demek ki biri olmadan diğeri olmuyormuş günlük. üzülmeden mutlu olamıyorsun, olsan bile tadını alamıyorsun. o yüzden üzüntüden bile tat almak lazım aslında.
hatta ve hatta ne demiş victor hugo:
melankoli, hüzünlü olma mutluluğudur.
iyi demiş.
cigerim be.
cigey.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bugün arkadaşlarla buluşucağım. sonra babamlarla yemeğe gideriz heralde. yarın istanbula gidecem, twistedemo'yu taa pazartesi görcem :([signature][hline]Biziz | Değiliz
Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 01 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
Günlük
BEN gerizakılıyım, malım , beyinsizim, öküzün tekiyim, herşeyi mahvettim, azıma s.cıyim, angutun tekiyim ben, sövün lam bana

günlük ben kızlarla konuşmayı bilmiyom lan SApım lan ben. Ama dün kendime bu kadar sövdirtecek kadar yaptığım hatayı, sığırlığı telafi ettim :d[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Bakma öyle simulation Two olabilir belki....
Sosyal ağlarda paylaş

günlük be...
çok yoruldum bgn yaa.. sabahtan beri yurudum ya.. bi kadıköy bi başlka biyer bi kadıköy bi başka yer yalama oldum..şimdi rahat rahat oturup maçımı izlim..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 01 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
said:
fede, 01 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
Günlük
BEN gerizakılıyım, malım , beyinsizim, öküzün tekiyim, herşeyi mahvettim, azıma s.cıyim, angutun tekiyim ben, sövün lam bana

günlük ben kızlarla konuşmayı bilmiyom lan SApım lan ben. Ama dün kendime bu kadar sövdirtecek kadar yaptığım hatayı, sığırlığı telafi ettim :d

daha da ileriye gitmeye başladım hatta işallah bi sığırlık daha yapmam :D[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Bakma öyle simulation Two olabilir belki....
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili gunlugum
su guzel sayfayi bana ayirdigin icin tesekkur ederim =)
cok mutlu oldum
ya gunluk be kafam donuyo be kankii
sanki bulutlarin ustundeyim
bunun sebebi sen misin yoksa dunyami
neyse gunluk ben kactim
kendine iyi bak

MANi

dizi dizi siralar birbirini bozarlar
kara yazi yazanlar belalarini bulurlar[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...