Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Gunluk Fenerbahce'nin her macinda neden bu kadar heyecanlaniyorum ? Acaba ? Su psv yi bir yensek.. Deli oluyorum her pozisyona.. Neyse bugun de boyle işte hep siradan hep sakiz.. Forumlarda da insanlar takmislar bir kafalarina eski allah allah her yere onu yapistiriyorlar. Ne beter bir şeymiş. Sakiz hepsi sakiz.. Ema Apla olsa ne kizardi simdi bunlara.. Hehe.. Kaave agizli arkadaslara iki adap dersi verirdi.. :P[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Gunluk cok mu içten yazdim acaba.. Hemen gol geldi yazimi bitirir. bitirmez.. Yeahauhauh..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk yok bılıomusun yok
çilekeşin şarkısında dedği gibi
ilk değil son olmaz
hayat yalnız yasanmaz
gıdenın ardından bakıp ağlanmaz
kımsesız caresız
bişey yok hiçkımse yok!!!!
aplasam yalwarsam bağirsam
bişey farketmez
elımden hıçbişey gelmez
hiçbi çarem yok
karanlık bu sokaklarda sesımı duyan yok!!!!!!!!!!!!!!!!!
karanlık bu sokaklarda elımı tutn yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

off off be günlük drsn başlicak erken kalkıcam ders çalışcam pff bana çok uzak bunlar yaa paticen kopcam bu daha kötü yaa pff ben bk yicem ben yaaa[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

BYES JNMSLAR.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...