Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük bugün paticikte seviye düştü, bırakmaya karar verdim. ancak tam topici açtıktan sonra seviye birden yükseldi, bi iki post okudum, hoşuma gitti cevap yazdım, ama o sırada yanlışlıkla topic de açmışım elveda diye, seviye de tam düşme noktasına gelmiş, ama son anda kurtardım stop tuşuna bastım yoksa seviye çok pis düşüyodu.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük, sir e hastayım günlük

sufentaya da aşığım ayrıyeten

agent47 de cok güldürdü beni, ona da hastayım

bagla beni günlük.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VipeR, 26 Eylül 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 26 Eylül 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
monoton

eski çıktığım kız dün yeniden olmaz dedi,bugünse 1 önce çıktığım kız yeniden olalim dedi ben napicam yaw?

1 önceki çıktığın kıza evet de :)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles!
Sosyal ağlarda paylaş

hmm.. 5 ay yattıktan sonra ilk kez ehliyet derslerine girmeye başladim. günün 1-2 saati daha hizli geçmeye başladi sanki, özlemişim ya dersleri, sınıf ortamını falan (pek sınıf gibi değil gerçide) öss maratonundan bi ay sonra baymayacak olsam keşke...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Bebegim bugun sanki daha bir cok istiyorum seni.. Derlerdi inanmazdim zordur sevmesi uzaktan acitir icini derinden yagmur bile hirpalar seni...

imza : Dayaniksiz Ev Aleti[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sarah, 22 Eylül 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
günlükkk, günler sonra yazıorum sana... çook mutluyum :9

günlükkk, bıktım! mutluluk dedimiz ne ki bi anda uçuyo? bazen istememe rağmen bişey yapamıyorum elimden bişey gelmiyo, bana sedece susmk, dışardan bakmak düşüyo! günlükkkk konuş bE! neden hep herşey iyi derken benim müdahale edemeyeceğim şekilde sorunlar çıkıyo ve içim acıyo! günlük ya yakıcam seni de![signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...