Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tünaydın günlük!bu nokianın oyunu nie böle uyuz uyuz yüklenio?[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ...
i am from garbage
Mesaj tarihi:
ekran kartım fablede hata veriyor acaip sinirliyim
WoW desen baydı BG BG instance nereye kadar...
kısaca sıkıcı ve monotn bir hayat :([signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
günnük lan, çok deli party oldu bugn(gündüz partysi // golea) manyaktı pasta savaşı kızlar falan filn.. :P ofs.. yarında okul var.. a.küuv.[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Mesaj tarihi:
günlük niye save / load yok bu hayatta ya..

her olayın başında bi savelesem de sonra baksam olmayınca bi load ne güzel olur be...[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
kara kara dusunuyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
buraların tadı kaçıyo be =([signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
günlük! pati yaşam tarzı, alışkanlık gibi oldu; insanlar bırakıp bırakmamakla yüzleşiyor. vay be![signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91
Mesaj tarihi:
bugün dershanede okul puanları kitapçığı verdiler günlük..ulan ne zaman 1,5 ay geçti be..öss pis bişi günlük beni kıllandırıyor:D
Mesaj tarihi:
günlük, okulda sıranın üstünde uyumaktan sırayla bütünleşti yüzüm. bi kitap önersene bana
ya da dur
şu çılgın türkler'i okumadım daha onu okurum
yine de sağol günlük
gözlerinden öptüm
öpmedim[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...