Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Günlük..
iki gündür yazamıyorum günlük.. en iyisi baştan başlamak..
haftasonu tekrardan mutluydum hiç olmadığım kadar.. Böyle günlerde nereye ait olduğunu daha iyi anlıyorsun..evimdeydim.. ve orada ne yaptığımın önemi yok bütün gün oturup bişey yapmasam da mutlu olabileceğim yer orası.. yaşadığım yer.. ve şimdi tekrar işteyim :( iki hafta daha sabredeceğim o kadar sonra özgürüm[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

sevgılı gunluk:)

naaber?ya benım bı erkek arkadasım yok artık sen bana olur musun?senı cok severım valla booooooooole operım,severım,gezerız,gulerız,eglenırız yanı o konuda bı suphen olmasın.ama yanı cıkma teklıfı falan etmıorum yanı karsılıklı bı sey olursa olu yoksa zorlamam yanı.

sen de sımdı konusmuon ya bız sana bole ıstedıımız gıbı yavsıoz mesela ben senı erkek yaptım bı baskası senı kız da yapabılır.HAYALE GORE SEKILLENIOSUN VALLA.HAMUR GIBI.AHHAAHAHHA:)

nese optum senı.AMA YANAANDAN OPTUM:)
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük..
Hiç bu kadar sinirli.. hiç bu kadar kin dolu olduğumu hatırlamıyorum.. sabaha kadar dişimi sıkmışım dişim ağrıyor.. o kadar sinirliyim.. ama öcümü alacağım günlük sana sözüm olsun..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

yaktın beni iddaa[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük, naber lan

soslu makarna yaptım bugün, daha dogrusu yapmayı denedim
etraf gitgide dagılıyor, haftasonuna kadar toparlamam gerek, üşeniyorum ama
yarın ziyafet cekebilirim kendime günlük, bekleriz
önemli günlere dogru da adım adım yaklaşıyorum, bakalım...

bu arada

I Kalp Sufenta[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük..
Gün hiç tahmin etmediğim bi şekilde başlayıp hiç tahmin etmeyeceğim bi şekilde bitti.. sende benim sesimi duydun sanırım.. günün sonunda ne olacağını bilmemek ne güzel ne zevkli.. Hergününü aynı geçiren insanlara acıyorum..
Ps: çok süper bitti dün.. e haliyle bugüne de iyi başladım[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

yyupppiiii 2 yıl önce kaybettiğim kocaman tazmanyalı kravatımı buldum çok mutluyum bea günlük mutluyum yuuuppiii sende mutlu ol bea :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...