HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 günnük , searching for answers, my mind's deceit. with myself torn to fragments, my life means defeat. where is my saviour? why did she leave me alone? in my winter frost palace where sorrows are sown. [signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Günlük.. iki gündür yazamıyorum günlük.. en iyisi baştan başlamak.. haftasonu tekrardan mutluydum hiç olmadığım kadar.. Böyle günlerde nereye ait olduğunu daha iyi anlıyorsun..evimdeydim.. ve orada ne yaptığımın önemi yok bütün gün oturup bişey yapmasam da mutlu olabileceğim yer orası.. yaşadığım yer.. ve şimdi tekrar işteyim :( iki hafta daha sabredeceğim o kadar sonra özgürüm[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Günlük akşam yazılırmış niyeki bak sana sabah yazıyorum sevgili günlük.Sabah banyo yaptım sıcacık ohh mis gibi bir güne başladım[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sevgılı gunluk:) naaber?ya benım bı erkek arkadasım yok artık sen bana olur musun?senı cok severım valla booooooooole operım,severım,gezerız,gulerız,eglenırız yanı o konuda bı suphen olmasın.ama yanı cıkma teklıfı falan etmıorum yanı karsılıklı bı sey olursa olu yoksa zorlamam yanı. sen de sımdı konusmuon ya bız sana bole ıstedıımız gıbı yavsıoz mesela ben senı erkek yaptım bı baskası senı kız da yapabılır.HAYALE GORE SEKILLENIOSUN VALLA.HAMUR GIBI.AHHAAHAHHA:) nese optum senı.AMA YANAANDAN OPTUM:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 of deniz koptum valla :D[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Canım sıkılıyo bu dunya cok kaka ya.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Zepi ; Kaka dedinde aklıma geldi bu akşam maç var..! :)[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kanaryaaa kanaryaaaa[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 günlük, hareket özgürlüğü istiyorum.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 günlük ya... 1 hafta sonra ayrılalı 1 yıl olucak. ne güzel.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Günlük.. Hiç bu kadar sinirli.. hiç bu kadar kin dolu olduğumu hatırlamıyorum.. sabaha kadar dişimi sıkmışım dişim ağrıyor.. o kadar sinirliyim.. ama öcümü alacağım günlük sana sözüm olsun..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlük, arkadaşla beraber sözele geçicez muhtemelen. paso onu düşündüm bu sabah. ve artık kendime bir hedef belirledim. uzun zamandan beri ilk defa bir hedefim var. mutlu oldum günlük.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gunluum canım benım nasısın?bak benım hala erk arkadasım yok ha. ama her an olabılır ona gore elını cabuk tut. COK NAZ ASIK USANDIRIR ONA GORE. senden nıe mı hoslandım?cunku cok COOLSUN:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlüüükkk, napiosun bakiiim? walla ben çok keyifliyimmm :D dasaa nerde ya?[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlük, I kalp ZaugnaKhaldun.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlük ben yatar iyi geceler[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaktın beni iddaa[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlükkk, birilerini kırmadan hayır demek ne kadar zor. :([signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlük, naber lan soslu makarna yaptım bugün, daha dogrusu yapmayı denedim etraf gitgide dagılıyor, haftasonuna kadar toparlamam gerek, üşeniyorum ama yarın ziyafet cekebilirim kendime günlük, bekleriz önemli günlere dogru da adım adım yaklaşıyorum, bakalım... bu arada I Kalp Sufenta[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 günnük. kalp King Crimson.ne güzel şarkıları var lams. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 :)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Günlük.. Gün hiç tahmin etmediğim bi şekilde başlayıp hiç tahmin etmeyeceğim bi şekilde bitti.. sende benim sesimi duydun sanırım.. günün sonunda ne olacağını bilmemek ne güzel ne zevkli.. Hergününü aynı geçiren insanlara acıyorum.. Ps: çok süper bitti dün.. e haliyle bugüne de iyi başladım[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Günlük başım çok ağrıyor,Çok uykum varr Lanetlendimmmm :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yyupppiiii 2 yıl önce kaybettiğim kocaman tazmanyalı kravatımı buldum çok mutluyum bea günlük mutluyum yuuuppiii sende mutlu ol bea :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 naaber ahbap? ya bıse sorcam tabı bu sorum havada kalıcak bılıyorum da yıne de sorıyım. HİÇ KENDİNİN İÇİNE KUSASIN GELDI MI?HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar