Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gunluk ne iştir bu yaa edebiyat ve tarih çalıştım kimyaya bakmadım bile ama kimyadan gecip diğerlerinden kalmışım! =/ off vurdum yine içkiye kendimi..nedir benim bu sözel derslerden çektiğim ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük yarın sinemaya gidiyorum... holey!! ama hala saat ve yer kararlaştırmadık... erken yatmam erken kalkmam lazım günlük... ne giysem ki acaba?[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Günlük adsl çalışmıo diye bilgisayarımı bozdum. exe dosyalarımın çalışmasını sildim. nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. explorerdan başka bir program açmıyor makine. varsa elinde bi windows sidisi gönderiver be günlük.. OF delircem..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yenı bır gun gunluk Pıyasada olsalar hala sevvdıgım metallıcanın tısortunu alıcam ..Babam benım James ya gunluk bugun kotuydu yarın guzel olsun tamam mı b@b..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük daha uyumucam uyurken sölerim şimdi vazgeçtim sölemekten[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük yaa....kardeşim gibi olan biri kayıptı yeni bulduk onu içiçm çok rahatladı tam panik oldum..çıldırdım...:([signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük..uykum geldi yaw.. sabah da erken kalkcam acaba kalkabilecek miyim tabi o da var..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 var mısın lan günlük bilek güreşine? kaybeden ısmarlar nargileleri. bileğini bükeni ne yapıyous biliyosun[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 uyuyamıyorum günlük yardııım[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 günlük ya şu Lonely'i bi döfsene be. yalançı Lonely...[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 günnük be yine dershane var. bi de birinin kızarmış gözleri.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 lan günlük, şu dersanedeki müdür yardımcısına söyle bizim, bugünlük kıyak geçsin bana. asamıyorum lan dersaneyi, çatır çatır veliyi arıyolar. ama en azından ilk 2 dersi asma gibi bir opsiyonum olduğuna karar verdim. ben de çatır çatır ilk 2 dersi asıyorum günlük. darısı diğer derslerin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gunluk lan. aloo COOOK mutluyum lan bugun. Turkiyeye donucem lan. kismetse yarin gozlerimi TR`de acicam. oy oy . yihuuu[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Rüyamda Demet Akalın'ı gördüm! Hayır inşallah dedim. Büyük şamana anlattım gördüğüm rüyayı. Büyük Şaman Yalnız Kalmış Baz İstasyonu buyurdu ki; Evladım bu kış zemherir gibi olacak, 40gün soğuk rüzgarlar kavuracak. Demet Akalın'ın memeleri işaret sadece. Orak sıcağı geçmeden camlara silikon çekin! Kapıları bantlayın... Yoksa götünüz donacak! Büyüksün büyük şaman Yalnız Kalmış Baz İstasyonu! Bir başka rüyada görüşmek üzere... Giddy Up![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 günlük.. bugün erken kalkacaktım göya saat 1 oldu daha yeni kalktım nese brz küfür yedik arkadaslardan ama gidim bi dolaşalım..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 midem bulanıyo günlük:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çok uykusuzum be günlük daha hiç uyumadım nolucak benim halim ? :/[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: insight, 25 Ağustos 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Eyyy günnük :) Pazar sınavım var.! Dua et Allah yardımcım olsun. said: insight, 26 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Neydisen günnük :) Bilisen 2 gün kaldi sınavlara. Gazanırsam sene 1 tene arkadaş alacam bele pembe günnük hadi yine eyisen. hehe said: insight, 27 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Artıkın son saatler günnük ! Biliyosun kazanırsam sana pembe bişiler alıcam. said: insight, 29 Ağustos 2005 11:51 tarihinde demiş ki: Günnük :) İlk sınav tamam sırada 2. sınav. Hadi bakalım hayırlısı. Günlük ; Olmadı be. Çok istedim ama olmadı. Kısmet değilmiş öbür sınava inşallah. C.tesi-Pazar.. Bakalım ne olacak.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 günlük bugün aşı oldum...kuduz aşısı...:)[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 günlük.. bugün yedigim yemegi hiç bi zaman yemedim.. patlicamyaw..:(:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Gunluk farklı bır duyguyu ıkıncı kez tadıyorum ama umutsuzca..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 @insight : takma abi.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çok kırdılar bni günlük..hiç bklmzdm bunları duycamı.pki demekten başka bişe gelmio aklıma..[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Günlük Metal fırtına yı bitirdim çok güzel olmuş.(kayıp naaş)[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 her gece çıkıp dışarda salihle takılıyorum günlük...sanırım ben ondan hoşlanıyorum günlük...napıcam ben günlük...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar