Quibble Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Günlük ayıptır sölemesi kendimi sex objesi gibi hissediyorum. use me günnük !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben de hissediyorum ,ruhum ve kıllarımdan anlıyabiliyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben kıldan kaybediyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 TEMA vakfı gururla sundu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Günlük, şarkı yazmaya başladım sdfs, ana dilimi kullanarak yazmasını beceremiyorum yalnız, ingilizce yazdım hep. çok komik oldu ama baya eğlendim. balkonda sigara içtim bi tane hava çok güzel diye, odama kocaman sinek girmiş. çıkmak bilmiyo bi türlü, vızır vızır dolanıyo garibim. birazdan uyucam ama bu hayvan burda dolanırken nasıl olucak bilmiyorum, bi çaresini bulucaz. öldürmek de istemiyorum, çünkü öldürmeye çalışırken kendimi sakatlamam muhtemel. hem allahın verdiği canı almak bana düşmez djskdfj bi tane sınavım kaldı ondan da kurtuluyorum yarın. bi de bi tane ders var, sosyoloji, hem finali var hem sunumu hem de mayısın ortasına 15 sayfalık bi paper var. ben bu kadar zahmetli dersleri sevmiyorum, uğraşamadım çekildim dersten. iyi oldu oh. cuma veya cumartesi gece dışarı çıkıcam sonunda. yorulmuştum sınavlardan, iyi oldu. kız kıza olucaz heralde bilemedim tam. ya da belki bahçeşehire giderim. çok özleyip de göremediğim bi kaç kişi var orda. cuma günü bonobo biletini de alıyorum ayrıca, son güne bırakıp riske atmamak lazım. bütün hafta boyunca neler yapıcağımı yazdım artık haftaya kadar bişey yazmam heralde günlük. yok lan dayanamam, yazarım yine bi kaç bişey sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Lan günlük okulda bi terslik var.Sınavlar iyi geçiyor sonuçlara bakınca patlamaktan korkuyorum çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 oofff sinirden ölebilirim günlük gercekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Lie cebirinin bana verdiği yetki ile teorik biyolojide analitik çözümleri bulunmaya uğraşılmamış modelleri analitik olarak çözeceğime inanıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 günlük, çaktırmadan kaçıp gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ZaugnaKhaldun said: Günaydın. Baya önemli bir sunum var bugün, hazırım ama ufak da bir korku var içimde; hadi bakalım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ardeth said: Lie cebirinin bana verdiği yetki ile teorik biyolojide analitik çözümleri bulunmaya uğraşılmamış modelleri analitik olarak çözeceğime inanıyorum sdf Şunu eklemeyi unuttum lan http://www.youtube.com/watch?v=C65oaIHsdYM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 "cangıl belz cangıl belz cangıl ol dı vey dıbıdıbıdım" -a tribute to gözde, no.243 " *fonda the omen* gözde: amin mi o? utopia: ha? gözde: amin demek değil mi o? utopia: *dumur* şimdi şeytan, oğlu, 666, falan, eeeh ama */facepalm* " -a tribute to gözde no.123 " ya, telefonumla fotoraf makinamın şarjı bittieğ moskova'da, bence saat farkından bitti o kadar çabuk, stakholmde de bitmiştieğ. " -a tribute to gözde no.236 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 AHAHAHAHAHAHAHA a tribute bülü bülü kriz dfghgs PS:AHAHAHAHAHAHAHAH2 sen bunla nasil yasiyosun allasen? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 günlük vizeler bitti birtek tarih var perşembe günü mutluyum huzurluyum hepsinden ort üstü not alırım herhalde. birde uzun süre sonra dota attım özlemişim lan günlük hadi görüşürük.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Günaydın günlük karga b.kunu yemeden kalkmaya hala alışamadım.Ha bi de bonus var bugüne özel davranış bilimleri + yönetim ve organizasyon über geçicek bugün evet evet hissediyorum.May be force be with miiiiiisdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 gülük ne demek maintance yapıyoruz serverlara ya!!! bliz yaktın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bekle bizi ULDUAR METROBÜSLE GELİYORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Günnük ulduar a adımımı atar atmaz server down&die :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 internet ne kötü lan.. bilginin karanlık yüzüne geçebiliyoruz bi anda.. az önce cep telefonuma mesaj geldi.. 0532hedehödö'den Hayatmsamdym. knedine dikkat et. tarzı bişi. önce dedim, "ulan tanıdığım birisi mi atıyor mesajı da benim tel -yapıyor bazen- numaranın kime ait olduğunu göstermiyor!" turkcell'e mesaj çektim.. yok abi, tanımıyorum hiç. öncelikle kadın değil, adam mesajı çeken.. adını da löpçönk diye veriyor zaten turkcell. sonra adını bi google ediyorum adamın.facebook account'u var. baktım fotosuna.. ı-ıh hiç tanımıyorum. dahası google bi tek ev adresini vermiyor. ama inanın kassam öğrenmek yarım saatimi almaz. eleman eczacıymış. balıkesirden. bir kaç sonuç daha aşağı inince eczane adresi var. ve büyük ihtimalle karısının ya da kız kardeşinin adı da bi sonraki arama sonucunda.. ya işte böle. hiç tanımadığım bi adamın her şeyini, üniversitesini, tipini, ailesini vs. tam 5dk içinde tanıyabiliyorsun! pis bişi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 günlük şu günlük bi stiki olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bugun 04.00 da uyanmıstım proje bitirmek için 4 saat sınav 2 saat sunum 2 saat de grupla provamız vardı eve geldigimde ölüyodum 17.30 gibi yattım arada msnin bagırtılarına uyandıgımı hatırlıyorum sonra 20.30da kalktım ben sandım ertesi gün olmus hass... diye bi tepki verdim megersem hala aynı gundeymişiz çok korktum bi an ama sonra geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Günlük, bugün volksgartenda bi 36lık daha harcadım. tişörtle gezdim lan çok sıcaktı. billa'nın iğrenç kokusuna bir kez daha katlanmak durumunda kaldım. ama dayanıp yoğurt aldım. sonra geldim bi ali nazik yaptım. oh. gece dışarı gideyim, sıkıldım. yarın napsam bilmiyom. lost indireyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hastayım günlük ya moralim de bozuk bu immunsupresif halimde dudak herpesim de yalnız bırakmadı beni...pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 günnük odama adi bi sinek dadandı. üstüne bilimum şeyler atmama rağmen istifini bozmamakta ısrar ediyo. bu odaya iki kişi fazla dostum. cek git burdan. evet sinekle konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar