PATA Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Yine gitmedim okula.EHEH biliyom çok çakalım beni gidi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sevgili idiot, iyi hissediyorum nedense. tiyatroda kücük bi rolüm olcak sanirsam. 20sinde stuttgart'a gidiyoruz falan, orda yardim edicim kendilerine, tab bu sefer sahne arkasinda durarak ama olsun. o ortam gercekten cok güzel. plan defterimiz aniden kabardi, demek ki sandigimiz kadar amacsiz bi insan degilmisiz. okul islerimi de halletmeyi düsünüyorum bu hafta. zaten bi daha ertelersem, hic yapmiyim daha iyi. islak odunla kovanilasi bi insanim cünkü. insan psikolojisi ne tirt birsey böyle aman yarappi. fesupanallak. simdi de disari cikiyorum biergarten tarzi birseyler olabilir. sonra da bisikletle tuna kenarinda tur atabiliriz. ha bi de ayrica Tuna ''deresi'' boyunca kafasinda huniyle kosan bi lavuk görürseniz.. o benim! has 5 dakkam kalmis hazirlanmam lazim! öptüm gerdanindan. ciao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hola! java sinavina saatler kala gotum gotum ortada dolaniyorum gunnuk. kutuphanedeki hic bir kimsenin bana yardim edemeyecegi gercegi, kopya konusundaki basarisizligim ve ezberdeki yeteneksizligim kalabilme ihtimalini yuzume yuzume vuruyor. neyseki ondan sonra tiyatro falan var boyle gidicem izlicem kultur depolicam falan da guzel olucak. dansa basliyorum btw, tango. NEEEEET. cok eglenceli olucak haftasonu gokarta gidicez, simdiden heycan basti, vinn vinn araba kullanicam yeeey! batudan reja ettim bigun normal araba kullanmayı da ogreticek bana. umarim basaririm =// gunun duasi: edward gibi bişi bana da kismet olsun tanrims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 dün 2 paket cips yediğimden pammuk yüzümde bi tane sivilce belirdi günlük. hayata küstüm o yüzden =/ sdfkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sebgili önlük, artık sana yazmıyorum blog yaptım ona yazıyorum allah cezanı verdi sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 günnük bugün mezuniyet kıyafetimi aldım! cokzel^^ daha ayakkabısı cantası var ama bu iş de aradan cıktı. oh. erkeklerin işi ne kolay yea. bi de sınavlarım başladı. şı sıralar biraz ineklemem gerek. kurtarmam lazım 2 dersi. okul bitse de artık yetenek sınavına çalışabilsem sadece. neyse 1 ay kaldı. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 B)-Bu kadar iyi niyetli olmak zorunda mıyım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 günlük ben bu kızı anlamıyorum cidden =( bi de elektrikçiye 50 ytl verdim süper girdi dün yanımızda millet içerken biz devleti kurtardık (yine) tebrikler bize dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 senden bi bok olmaz günlük, baktım da sayfalarına herkes en saçma bilgilerini sana sunmuş, özel bilgi bile yok. senden bişey çıkmaz; bu kadar sayfayı hak etmiyon. kimse güvenmiyo sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 facebook statüsüme back in vienna yazıp karı kızın ilgisini mi çeksem günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yapmadığın kabahat utku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Günlük biraz önce beynimi sümkürdüm. iyyreeençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 çok şanssızım bugün günlük. şansıma tüküreyim demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hayat çok zor lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 günlük daha kötü başlayamazdı heralde vize haftası. bileğimi burktum, şişti. param ve ağrı kesicim de bitti. iğrenç hissediyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bir şeyi öğretmenin en kolay yolu sanırım infographics'tir. elbette fiziksel şeyleri açıklamanın en kolay yolu da parçalarını bir bütünü oluştururken tanımlamaktır. işte bu sebeple disassembly schematics olayını çok severim. her şey o kadar basittir ki, ilkokul öğrencilerine bile anlatabilirsin. tek kelime ile harikadır.. kısa bi ara verip nette dolaşırkene gizmo'da exploded wii konusuna takıldım. negzel! işte böle salyalar falan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Günlük yarınki sınav felaket patlayacak bende şu dersi 4. kez almak istemiyorum hgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 lan bı yardım et be gunluk hangısını secıcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yeni rap şarkımla fırtına gibin esicem fftshift, fft, ifftshift of fft! fftshift,ifft,ifftshift of fft! When lost in the forest, a compass is a ... on scratch paper The Past Is Alive! Can someone tell us why we let the forest burn? ÇATAL ERROL burnumdan kan gelmiyor evladım karoshi o.. zamanında normal çalışmış olsa şimdi bu kadar kasmazdı evladım.. sen beni örnek al da adam ol canım benim.. öpüyorum.. gidiym yemek yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Günaydın. Baya önemli bir sunum var bugün, hazırım ama ufak da bir korku var içimde; hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Günaydın canım, yaparsın sen hadi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ZaugnaKhaldun bu maçı alıcaktır! ya allah de! evden sağ ayakla çık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 günlük çok garip lan, salağım ben galiba biraz. gidip de okuldai panodan sınav tarihlerini not aldığım ilk andan beri bu haftaki vizemi çarşamba günü zannediyordum. ama değilmiş? dünmüş? bugün farkettim? ehü ehe. rapor falan bi şekilde halledicez umarım, hayır geçip de not yükseltmek için aldığım dersten bu şekilde kalırsam bırakırım okulu heralde, artık öküzlüğün bu kadarı. geriye dönük rapor filan olmuyomuş ki dsfs takvim filan asıcam artık duvara, bu nasıl bi godoşluk anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Günlük ya artık beni sevmiyo galiba =( bilmiyorum bişey yapmak içimden gelmiyo. şirinlik yapmak kendimi sevdirmek filan. kendi halimde takılıyorum şimdilik. açıkcası hevesimde kaçtı. hep aynı şeyleri yapıyomuşum meğerse ben. saf mıyım ne sdfsfs. biraz bekar takılcaz artık. gelsin kız kıza eğlenme akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 cornettoların kaliteyi bozduğunu düşünüyorum, eskiden tadı daha iyiydi, şimdi böyle yok içinde baştan sona uzanan çikolata falan olmamış arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar