SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 günlük şu vize haftasının en güzel gününü geçirdim. sınavım yoktu dün girdiğim analiz sınavım açıklanmış alttan alıyordum kalmıştım vizeden 50 almışım bu sefer nerdeyse geçtim gibi birşey. ve günün esas bombası organik kimyanın en baba kitabı olan 1200küsür sayfalık solomon's organic chemistry kitabının TÜRKÇE ebookunu buldum. okul bitene kadar hatta olursa yüksek lisansta bile kullanacağım bunu sevindirik oldum lan günlük. bişeler yiyip çalışmaya devam hadin görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bitik durumdayım günlük, uyuyorum ben sçs muah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Yarın 2 vize var evet ama ben napıyorum tabi ki beyaz show u izliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Sevgili gunluk... Bugun cok acaip seyler oldu. nerden baslayacagimi bilemiyorum ama nefesimi tutup bu kelimeleri dokerken kafami 360 derece ceviriyorum. Ofisimde bir herif var. Adini yazmayacagim, allah korusun bir yerlerden cikar mikar yarin oburgun google moogle hayatim felc olur, ama hikayenin gidisati acisindan bu arkadasin adi mesut olsun. ama simdi anlatamayacagim cunku dotada 9 kisiyiz, 10, yu bekliyoruz. Mesutun hikayelerini anlatmam lazim, belki baslik bile acabilirim. IS ARKADASLARINIZI TANIYIN, ONA GORE DAVRANIN ARKADASLAR. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Lan allahsız günlük sabahlamama gerek kalmadı sanırım dgs kalkmış ne güzel lan bi takladır gidiyor ama ne zamana kadar bilmiyorum bak yine bi tane daha attırdılar işte.Evet evet cambaz olmam lazımdı aslında =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 off daraldim be. nefes alamicak konuma gelcem sanirsam birazdan. noloor yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 gunluk,aşk gozumu kör etmiş oalbilir mi?? çantamı çaldırdım sinargyde. negzel di mi metalciler bok pis kaka,lan offf konusmadıgım musteri hizmetleri kalmadı.beyoğlu karakolu guzelmiş ama sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ikrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 given in to temptation diye bişi var günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 günlük lan sol kasığım ağrıyo. yarın maç var. hocaya sakatlığım geçer dedim bugün halısahada başka tarafı sakatladım. yarına geçsin yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 dinani ozledim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sölemeli mi sölememeli mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 aslında söylemeli ama söylemiyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 söylicem ben. arada mantıksız olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 vay anasını bir anda uyandım günlük. haftasonu kahvaltısı denilen zımbırtıyı yapıyım en iyisi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Houston , we've a problem here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Günaydın günlük, Dün yine alkolü fazla kaçırdım, klasik sdf, bu sefer arabanın yerini bilsemde anahtarların yerini bilmiyorum ve telefonum arabanın içinde. Ayrıca başım hala döndüğü için uyuyamıyorum bu yüzden ayaktayım yoksa çok uykum var. Sıvı bana göre değil ne zaman kabul etcem bunu sdf. Neyse bulurum umarım anahtarı öptüm seni günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 günlük bana poposunu döndü. şimdi baktı yine döndü. ve yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 günnük kırk yılın basında erken yatiyim dedim abuk subuk rüyalar gördüm bütün gece. kabus desem daha iyi olur. korktum yea. neyse ben atolyeye gidiorum, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 günlük, bugün yapıcaklarımın listesini çıkarttım: -yataktan çıkılacak. -evden çıkılmayacak. -3 sayfalık ödev tamamlanılacak, sunum için powerpoint hazırlanılanacak. tamam. sonrasında yapmayı planladığım şey de şu: 23:00'dan sonra battaniyelere sarınıp balkonda oturmayı planlıyorum. bi şişe şarap ve bi paket sigara da bana eşlik edicek sdfsd.bol göz yaşı dökücem bu gece, çünkü öyle istiyorum. (tabi ki arkada romantik şarkılar çalıcak, başka türlü ağlayamam çünkü dsdf) öyle işte, bugün böyle. drama queenliğe biraz daha devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ahuahah şu an suited up vaziyetteyim. çok ilginç geldi lan, iimiş beğendim günlük. haydi bakalım biraz da güzel geçsin günümüz diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kimyaya koydum çocuğu günlük, efsane geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 günlük bugun köpüksüz traş oldum nassı kaşındı nası kaşındı off allahtan kayganlaştırıcı bilmemne bandı var da yüzümü yüzmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 birr boook yapmadım. dün gece yatarken yarın dışarı çıkarım hava güzel olur köpekle takılırım arabayıda alırım bebekte turlarım dedim. Sabah oldu.Arabayı almışlar.Köpeğide ablam çıkarmış.Cüzdanda ki parayı geçen gün bitirmişim.Neyse 3-5 kuruş vardı bebek olmasda takılırım dedim. Kimi aradıysam başka yerde. Ulan yazlığa gidiyim dedim ordada kimse yokmuş. ders çalışıyım dedim hiç olmazsa bu güzel havada olmaz dedim oturdum film izledim dizi tekrarları izledim saat oldu 7 bu saatten sonra da bişey yapmam. off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Haftasonumu sabancıda geçiriyorum. Teşekkürler akılsız başım sorumsuz aklım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar