Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 aha bi tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 o ne abi 30 dakka sonra bitane daha mi cikmaya basladi nasi oluyo bu kedilerin dogurma processi merak ettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 mideye yakinmis sonuncu. anne oldun demek ki sina, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Penthesilea said: o ne abi 30 dakka sonra bitane daha mi cikmaya basladi nasi oluyo bu kedilerin dogurma processi merak ettim simdi abi valla 5 yavru doğurdu beşini bir buçuk saatte doğurdu. Bu sonuncusunu doğurmadan önce bi yirmi dakika falan geçti ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bi güne de yayılabiliyo diye bilmekteyim. her an yenileri gelebilir dfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 oha... şimdi sina ebe mi oldu aynı zamanda? saf kan mı kediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Adam Nuh dedi peygamber demedi günlük. Sigara içeyim çıkayım dedim aşağıda bekliyorum dedi ahah. Neyse o bir yana sonunda Darwin sergisine gidiyorum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dasaaa said: oha... şimdi sina ebe mi oldu aynı zamanda? saf kan mı kediler? hee siyam hepsi valla hayatımda ilk defa kedi de doğurtmuş oldum kordonunu ben kestim ilk kedinin o ana kordondu herhalde koparamadı diğerlerini kendi kopardı onlar inceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Vizeler başlıyor günlük şimdiden uykusuz günlere hoşgeldin diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Finaller (5/8) Java Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ardeth said: anaaam kedi 4 tane yavru pırtladı ilki ters geldi müdahale etmek zorunda kaldım inşallah ona bişey olmaz ouv^^ bişey olmaz bizim ilk yavru da tersten gelmişti kocaman tosun oldu şimdi en güçlüleri o. doğum günleri kutlu olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yeterince tribe girdiğime göre odamı temizlemeye başlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Öss yaklaşırken günlük, ben derslerden uzaklaştım.. Niye oldu bilmiyorum, farketsem çözücem. Okul sınavlarını hiç sevmiyorum. Öss ye yönelik sormuyorlar ve fazla ağırlaştırıyorlar, gereğinden fazla kastırıyorlar. Biriken konularım var günlük, ağırlık yapıyor sırtımda, halletmem lazım onları. Uykuyla aram pek yok, ama şu ankinden de daha az uyuyarak, uykudan aldığım süreyi derse verebilirim. Martin Eden'ı okuyorum arada, Martin abi koyduğu hedefe ulaşmak için 5 saat uykuyla durabiliyordu. 70 küsür gün kala bunu sistemleştirmek zor olur gerçi ama. Pehyt. Sıkıldım. Bi deneme yapabilirdim, ya da 200 den fazla soru çözebilirdim bu akşam, ama lanet bir dönem ödevim var. 21. yyda olur mu dönem ödevi be günlük. Kız arkadaşımı çok seviyorum. O olmasaydı eğer, şimdiye yemişim öss yi deyip havlu atardım. Bunalıyorum bazen, ama iyi ki ondan güç alabiliyorum. Bazen tatlı dille bazen s*çıp sıvayarak yola geririyor beni. İyi ki var o.. Okulda bi b*k anlamıyorum ben, okulum iyi bi okul, öğretmenlerim kaliteli sayılır ortalamaya göre. Ama kendimi okulda dersle veremiyorum. Okulda öğrenmediğim konuyu da sınavda yapamıyorum tabi. Dershanede işlediğimde kavrıyorum o konuyu ama, okulda önce işleyip erken oluyoruz sınavları. Kopa ile organik kimyadan 60 aldım. Türev sınavından 45. Dalgalardan 41 aldım fizikten. Dershanede görüp girsem sınava 80den aşağı düşmez eminim. Böyle düşük olduğu için okul puanım da düşük gelecek, iyi okulda okumanın bi avantajı olmayacak benim için. 4 yıl boyunca hergün 120 km yol gidip gelmek gibi bi amelelik kalmış olacak elimde. Uf neyse, yazayım bitireyim dönem ödevini. 21.yy da ne dönem ödevi dedim ya, kötüsü var. 21.yyda dönem ödevini elle yazmamızı isteyen hocalarımız var daha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 çok şenim günnük bişiler olcak. korkuyorum. yihuu falan hatta. evet. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kafayı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 allah belanı versin kimya laboravtuvarı. sensiz daha iyiydim. fizik güzeldir. fizik candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 2007 girişliler stajınız 20 güne düşürülmüştür!heylele heylele bekle beni slovenya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 günlük yarın sözlüm var ve ben sözlüye sarhoş gidicem şu an 2. 50lik biramın yarısındaym ve stokta daha çok var bakalım yarın saat 9.00 da ne olacak!! (biraz başım dönmeye basladı ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 İnsan neden aptalca şeylerden mutlu neden , bilmiyorum ama öyle salak bir şey şu an dopamin salgılatıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bilgisayarım ağzına kadar doldu yeni bişeyler download edemiyorum vizem var hiç çalışmadım çünkü radyo televizyon sinema öğrencisi olarak ekonomi bilimine giriş dersine çalışmak içimden gelmiyor ve 9:30'taki vizem için 6:30'da uyanmak zorunda kaldım akşam 10'da yatmama rağmen hala uykum var boğazlarım da ağrıyor muhtemelen yarın sabah uyandığımda şişmiş olucaklar tabi daha önce davranıp akşama şişmemiş olurlarsa. sfdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 başım ağrıyo ve ağrı kesiciler işe yaramıyo, ödevlerim var bi sürü. 10 saat uyudum ama yine de uykum geldi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 deneme sinavim vardi ve iğrenç geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 uyuyorum ben, ne zaman uyanırım bilmiyorum. bugün uyanmam muhtemelen. gece kalkarım belki 3te falan ama hiç sanmıyorum, günlerdir uyumamış gibi hissediyorum şu an. başım hala çok ağrıyo günlük. sçs muju. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 günlük artık viyanaya dönmeliyim. space cake acayip bişeymiş lan. almanyadaki kuzenlerime gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 finlandiyadaki seline de gel mantar getir allahsız jhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar