Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 günlük sanırım ilk defa uzun uzun uyuyup bu saatte uyandım işin kötüsü saat kaçta uyuduğumu bile hatırlamıyorum akşam 6 veya 7 civarıydı sanırım çok garip lan, akşam yemeği filan bile yemedim, kimse de uyandırmamış. bunları yazarken aniden blink 182 ve linkin park dinlemek istedim günlük. lanet olsun. lief sux. ŞADAP VENAMTOLKİNTUYOV, ŞADAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 "promosyonunu sonra yerim" diyip orta boy pizza sipariş vermek. siparişin bi hata sonucu çift girmesi. dört pizzayla kalakalmak. bissssmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 dershaneye gidiyorum yine, grş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sevgili günlük, Trollere dönük av mevsiminin devam etmesi sonucu paticiği şenlendiren o küçük uyuz yaratıkların nesli azaldı iyice. değişik arayışlara girdim. şu kırmızı balonlu sinad ilgimi depreştirdi. gidip trol silahlarımla trolbuster moduna geçim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 dasaaa said: adres ver izmir'deyim ama ben :////77 soğudu zaten pizzalar. bir bütün bi tane de yarım yiyebildim, kalanı dolaba koyucam birazdan, gerçi iki gün içinde pizza görür veya kokusunu alırsam öğürebilirim ve olaylar gelişebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 sınavım fena diildi ama çok kastırdı günlük yeaoa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 trafik + miting var diye yarı yoldan geri döndüm günlük. öss feci geçircek sanırım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 E günlük bütün akşam uyumadım sabah o kadar evin geri kalanını topladım 10da metroya atladım gittim babamı aldım.. Bütün gün uyuya kalmayayım diye kahve spamledim; adam geldi uyudu. Horlamaya başladı bile. Yanmışım ben haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 lam OBLOMOV'lukta sınır tanımıyorum şu an.. çok işim var, hiç elimi kaldırasım yok inan.. mesela gaussian random generator ile N(mean, sigma^2)ye bağlı bi x(t) yaratıp sonra hilbert transform ile g(t) bulmam lazım. ardeth çarpsın elimi kaldırasım yok! mean, sigma^2 ve delta t yi biz seçiyoruz.. olm salıya perşembeye sınav var lan! ölüyorum ben burada vallahi! can veriyorum sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Finaller (4/8) Muhasebe Olmaz böyle şey, yoksa rüya mı, tam mutlu oldum derken yıktın bütün dünyamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bir haftadır erteleye erteleye cumartesi günümü sınava çalışarak geçirmek zorundayım günlük. çılgınlar gibi statik çalışmalıyım. of lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hayat güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 sabah sınavda her yerim o kadar tutulmuş ki, o kadar yorulmuşum ki 8 saatlik uykunun üstüne 4 saat daha uyudum. bütün vücudum ağrıyo. evde kimse de yok, yemek de yok, yemek yapmasını da bilmiyorum (sfsdf). mc yemekten bıktım napsam bilemiyorum günlük. çok sıkıntıdayım, biraz daha uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yorgunum vs ama kaplan gözü aldım kendime bir güzel sorma günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 5 yaşındaki çocuğuna lafını dinletmek amacıyla annesi, beni kastedrek, amca sana kızar dedi içimdeki çoğu yaşlandırıp öldürdüler tek moral kaynağım çocuğun bunun neresi amca ki şeklindeki aval aval bakışıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ahah oha, onu bana dese kafadan on yıl yaşlanırdım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 günnük cok yoruldum bugün. yarın da yapıcak cok is var. ama yarın uzun zamandan sonra ilk defa kahvaltı edicem. hep de pazar kahvaltısı, yupi! neyse günnük yaticiim simdi. muk. ayrıca forgiver ahah^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 günlük, yine çok üşüyorum ben. kat kat giyindim fayda etmedi. bi de saçlarıma şekil de veremiyorum artık, çok mutsuzum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 2 tane kot aldım la mutluyumda bunları ödemesi var bide.. günlük ev konusunda inşallah bi sıkıntı olmaz la. hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 envanter bilanço sınavı var pazartesi sabahı, hala oturup çalışmaya başlamadım. umarım yarın çalışacak azmi bulabilirim. aksi takdirde yaz okulu yolu görünüyor yine. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dişlerimi fırçalayıp, yüz ve göz kremlerimi sürdükten sonra uyucam günlük. iyi geceler yarın görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 günlük uzun zamandır bu kadar gülmemiştim .muhteşemdi .süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 günlük sırtımı kaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 anaaam kedi 4 tane yavru pırtladı ilki ters geldi müdahale etmek zorunda kaldım inşallah ona bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar