Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük kafam çok karışık. ona güveniyorum benim için çok özel ama yinede zamana ihtiyacım var. ne yapsam bilmiyorum. kimseyle olmadığım kadar rahatım onla. konuştuğumuzda sanki dünyalar benim oluyor. çok özlüyorum. bide şu gitmeler olmasa :(

canım benim için özelsin, ne olursa olsun bu değişmicek ama bana biraz zaman ver.
yalnız değilsin... yalnız değilim...
kalbim hep seninle....
Mesaj tarihi:
günlük be sabah sabah iş yaptırıyolar bana.. daha afyonum patlamamış evde badana yapıom.. fesupanallah..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
gunluk ben yenı kalktım..
sence bunda bı garıplık var mı??[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Mesaj tarihi:
günlük..
çok sıkıldım ya ne yapcagımı bilemez hala geldim artık herşey üst üste gelio.. yasamdan zevk alamıom artık..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
kaymadan durtamıyorum günlük ...skate or die meselesi aklımı karıştırıor..

annem kaymamı istemiyor... moralim bozuldu..

signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)

[Bu mesaj _black_angel_ tarafından 28 Ağustos 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
günlük :
-etme...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Mesaj tarihi:
günlük ben yatıom ya en azından uyurken bütün acılarımı bi anlık da olsa unutuyorum.. ii geceler sana..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
günlük neden geceler bitmeyi bilmez? neden giden bukadar özlemle beklenir?
canım çok sıkılıyor, konuşacak dertleşecek kimsede yok bu saatte. günlük nolur çabuk geri dönsün çok özledim :(
Mesaj tarihi:
Bugun lanet olası formaliteden bir Edebi Metinler Sınavına giricem ama annem beni cok büyük bir olay varmış gibi 3 saat önceden kaldırdı çıldırmak üzereyim.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...