Atsumichi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 betonarmeyi sevmeme rağmen bu gün nefret etme noktasına geldim. sevgili hocam kolon kiriş detaylarımın yanlış olduğunu söyledi ve bunu eskize bakmadan söyledi. yapılan onca hesap kitap içime kaçtı. 39 kirişin tamamı. Hadi gelde Sta4 le çizip eskize geçme. dürüst olalım dedik zorla yoldan çıkarttı la**k! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 utopia said: babamla maç izlemeyi özledim. adamcağız elenince hararet yapmıştır şimdi. zaten buradan da sıkıldım. git iç gel gez dolaş iç git gel eh yeter insanlar bu enerjiyi nereden buluyorlar sdf. eve gitçem ben=/ ERASMUSTAN SIKILINIR MI YA HEY ALLAM NE İNSANLAR VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 o mesajın editsiz hali için konuşmak istersen msndeyim utku, dertleşmek falan djhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ehiehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ^^ viyanaya uçaklar pahalı bu arada ortada buluşalım mı pls jdhgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ahauahu, tuna boylarında mangal gg olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sorma çok üzülüyorum=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/4301/mesene.jpg offf nasıl oturttum aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 aboooov ayara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kıskanma yavuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 daha iki saat önce paylaşılamayan erkektim, hayatın yolları ne kadar da karmaşık ve çarpışan arabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 adeta atlıkarınca azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 9 saatlik ucak yarim saat taksi cilesinden sonra vardim seattle'a, insallah guzel gecer su mulakat da deger yahu isimin gucumun arasinda bu kadar ugrastigima. gerci simdi karisik kebap + baklava siparisi verdim odaya, sirf bunun icin bile deyiyor olabilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hesaplarıma göre 3 dk sonra kafamı yastıktan kaldırcam ve saçlarım istediğim kıvama gelmiş olcak günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 evet olmuş kadıköye gidiyorum muk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 günlük öküzüm ben öküz. kaç kez fırsat doğdu bugün, hepsini çöpe attım. aferin bana. dönünce bi cesaret gelse de konuşabilsem bi. bi de akşam antalyaya gidiyorum, ben ordayken havalar sıcak olsa da denize falan girsem bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 lam.. bitmeediiiii. bitmiyoooorrrrüüüüü ama dasaaa gidiyoruuueuueueueueueueu -_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hadi bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 dişim çekildi ilk defa, acıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 dexter sezon 1 i bitirdim. daha önce 2 ve 3 ü izlemiştim. insan abisine kıyar mı şaşırdım. dexter yine katil yine başarılı. takipteyim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 sevgili günlük ve patiler; bu gün silah zoruyla saat 08:00 da kalktım. teee hörekeye kadar 1 saatte gittik. vardığımızda kömür dolu bi madene girdim. hangi akla hizmet bu projede yer alıyorum bilmiyorum ama kesin gelecek hırsı yüzünden böyle oldum. bir kaç kazma salladım. sonra doktora gittim ki doktorumun muhabbet bi adam olması keyfimi yerine getirdi. hava güzeldi. sonra derse girdim hiç bişey anlamadım dersten çıktım. şimdi evde oturmuş "ben bu gün ne yaptım" sorusuna cevap arıyorum. yine mutsuz ve züğürtüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 oh günlük parti vars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 sali gunu juri var gunluk ona gore yarin erken kalkak da cizmeye basliyak hadi optum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Korsana hayır! (Pc nin bütün hdd lerine format atınca and içiyor insan bi daha kesinlikle olmaz diye..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Baydım artık, yeter yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar