Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaay asi gız. (denn'in mesajına yazmıştım bunu, ben kendi cırcırımı anlatana kadar araya mesaj girmiş.)

zorla derse gittim artık bugün günlük, gerile sıkıla tüm ders oturdum, not bile aldım. sonra fakülte binasından çıkarken bi elemanla omuzlarımız çarpıştı, bi de metroya yürüdükten sonra ayaklarımı hissedemedim bi süre, nasıl bi koşar adım yürümüşsem artık. metroda lise anılarım zergledi, kâh durgunlaştım, kâh gülümsedim, keşke lise 3 bitmeseydi dedim. öyle o kadar.

Arden said:
Sigarayıda bırakmaya çalışıyorum.. Cebimde 3 lira var sadece bişey yapmak istesemde yapamam.

bak sigara içmiyor olsaydın 3 değil 30 liran olurdu, hatta daha fazla.
yıllardır milyon dedikten sonra da dicek bişey bulamayıp lira demek çok garip geldi bu arada

yirminci edit, typo
Mesaj tarihi:
Arden said:
Sigarayıda bırakmaya çalışıyorum.. Cebimde 3 lira var sadece bişey yapmak istesemde yapamam.

bak sigara içmiyor olsaydın 3 değil 30 liran olurdu, hatta daha fazla.
yıllardır milyon dedikten sonra da dicek bişey bulamayıp lira demek çok garip geldi bu arada

1 haftadır paket almıyom oda büyük yaln sigara almasam yine o para biticekti :)
Mesaj tarihi:
günlük bi kızla tanışcam pazartesi günü çok heycanlıyım aman tanrım acaba noolcak çok merak ediyorum aynı zamanda okul acılcak o da ayrı bi dert yarın ayrılıyorum bu şehirden ooff oof başım dertte günlük keşke zamanı 4 ay geriye alabilseydim günlük çok feci durumdayım yapma bunu bana yarın olma lütfeen
Mesaj tarihi:
bugün ilk defa üst üste iki dizi izledim arka arkaya. ikisinde de çarpık ilişkiler var. bir tanesinde kim kime çakıyor belli değil, bir tanesinde kim kimi vuruyor o belli değil. bildiniz sanırm kurtlar vadisi ile aşk-ı memnu. ilginç bi gün yani pati.
Mesaj tarihi:
lan..

abaqus, ansys falan gibi proğğramcıkların server'dı documentation'dı kurması ne sorunlu be hacı..

baya 2saattir falan uğraşıyorum.. yok onu kur bunu kur, buna cevap bekle..

niye lan?
Mesaj tarihi:
Loli-pop said:
günlük...
çok yorucu bir gündü. eve yeni girdim sayılır... çayımı yaptım yanında bir pasta biraz keyif zamanından sonra doğru yatağa =)

pasta hariç herşey bugün için de geçerli günlük... bir kaç gündür çalışıyorum çok yoruluyorum ama çalışmak güzel :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...