Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ayrıca Hare acı bademli likör nası efsane bişeymiş ya alcam mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 bu saat oldu hala ayaktayım günlük. sözde en geç 2de yatıcaktım. noldu lan. kim bilir kaçta kalkıcam yarın. telin de sarjını bulamıorum kaldım böyle. alarm da kuramıorum. gözlerim sisti lan. uyumasam mı diye düşünüyorum. yok yok uyuyim. hadi ben yatıorum. sen de yat uyu bi ara. neyse. ojçakallll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 günlük, böyle bilinci kaybedip falan, bişeyler sorasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 anee günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 günlük bağa iş bul çabıh ol çok sıkılıyorum evde lan kot alıcam iddaa oynicam şans topundan kazandığım 2.70 tl ye yeni bi kupon sayısal yapıcam falan filan si yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 günlük, günlerden sonra ilk defa şöle evde sakin huzurlu bi gün geçiriyorum, tahminen akşama doğru sıkılcam tekrar dışarı çıkacam ama olsun şu an için güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 günlük karmaşık inan çok karmaşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 günlük bugün 2 yıl sonra tekrar dersaneye başladım moralman ne durumdayım bende bilmiyorum. bi işe kalkıştım ama ne halt yiyecem onu hiç kestiremiyorum zoruma gidiyor lan günlük zamanında yaptığım mallıkların cezasını şimdi çekmek. sonuç olarak yine yeni yeniden öSS! bana şans dile günlük buna ihtiyacım var kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 günlük saçlarımın arkaları 3 önleri 5 cm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 dünlük dün 5 saat fiberoptik kablo cektim, borular morular, tavanlarin icinde nerde oldugu belli degil. adam fiberoptiklen teknolojinin sinirlarini zorluyor fakat dosemek icin adeta hicbisey bulmamis, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 kıyamam şükrücüğüme günlük:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 günlük, döndüm, özlemişim. şimdi de yattım. güle gülee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 günlük çağrımı Allah duydu heraldeki bugün bi iş için bişeyler bi debelenmeler oldu yarın telefon bekliyorum bakalm kısmet hadi oyun oyniim ben bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 günlük evde bi hayvan var. kola şişesinin kapağını tüm gücüyle sıkıyo ve kendisinden başka açabilen insan görmedim henüz. kola içebilmek için şişeyi kesmek yada kapağını parçalamak ama bunları hep yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 günlük, çok garip günler böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 günlük [large]1'e 94[/large] kuponum nijerya yüzünden yattı allah cezasını versin nijeryanın fakirlik içinde sürüm sürüm sürünsün pezemekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 günlük şans topundan aldığım 2.70 tl yi sayısal lotoya yatırdım.. tutarsa güzel işler yapıcam günlük.. hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 cebindeki son parayla makedonyaya bilet alan bir kız tanıyorum gunluk ki bu kız 10 gun boyunca ne yer ne içer pek kestiremiyorum. bi de kerata ailesine soylememiş bile. tendeki özgur ruh 4 duvar arası kapanmıyormuş,sevişe sevişe azalmıyormuş.bak gari bak haspama bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ne seninle ne sensiz günlük. zaman zaman çok eşek olabilmekle beraber, bilmiyorum aslında hiçbir zaman aynı şeyi tekrar elde edemeyeceğim. yaptığım şey de hata olarak alınamayacağına göre tam olarak. öyle. ahah lanet geldi sanırım üzerime, yaklaşık 3 senedir gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 gunluk kazı kazan bagımlısı oldum geçen gun 1 tane almıstım 5 ytl çıktı bugun tekrar adamı buldum verdim kuponu çıkarttı 10 tane kazı kazan verdi bana adam kazıdım vapurda 10000ytl nin ucundan döndüm xD neyse 6.50 ytl kazandım bu sefer yarın gidiyim de 13 tane daha kazı kazan alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sevgili gunluk, hayat süper opüyorum bye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 günlük, moralim bozuldu iyice. neyse, altı üstü 7 gün sabredicem, ama 4 ü tam tatilin sonu olmak zorunda mıydı ki? neyse film izlerim bol bol, diziydi şuydu buydu geçer ya. okula da giderim açılınca hiç o 3 günü ekemem, bişeyde olmaz umarım. bol bol otururum, yürümem, ayakta durmam, asansör falan kullanırım falan. bişey olmaaaz. en iyisi uyuyayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 günlük işler yoğun lan + seviliyorum halen. tabi seviyorum da http://gfx2.hotmail.com/mail/w3/ltr/emoticons/heart.gif neyse görüşürüz elbet günlük. Hep dert yazmıcam sana karar aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Günlük sibel geldi, ayriyetten süper yani. ohş. babay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 dory said: sevgili gunluk, hayat süper opüyorum bye :) acaba ben bigün böyle bişey yazabilcemmi lan kıskandım bak kırıcam ağzını yüzünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar