elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 penguenin yarınki sayısını bugünden aldım çok khavalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sürünüyorum lan resmen -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 selam günlük. muhteşem uyumuşum gerçekten. garip rüyalar gördüm bide. hiç rüya görmeyen/hatırlamayan ben artık hergün rüya görüyorum. garip bişeymiş. öf yeter irenç rüyalardan bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Şimdi gidiyorum.Uyumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 günlük, god is an astronaut çok kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ağlıcam.. çok kötü oldum günlük. harbiden fuck the system ya.. ağladım, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 akıl sağlığını yitimiş biri yazıyor sana günlük sonuç hep aynı be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 günlükcan antalyaya geldim, bi güzel uyudum uyandım. hava da kötü baya, yarın düzelse de sokaklara atsam kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ardeth said: sürünüyorum lan resmen -_-; artık sürünmüyorum çözdüm soruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 geçti valla bu soruyu çözünce baya açıldım topolojik uzay muzay falan devam edebilirim çalışmaya kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 lanet olasıca kalorifer peteği, ne diyebilirim, çok ıslandım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Oda arkadasim sinasi amca horlamada cigir acarak butun gece 1 saat uyumama sebep oldu. Kukredi resmen ve yanina gidip mudahale edemedim. İgrenc bi sekilde basladi gun^.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yine mal gibi 3:10 etmisim saati, planladigim seylerin de yarisini falan yaptim cuma sehirdisina gidicem haftasonuna, yarin anam aglicak kisaca her seyi yetistirmek icin hadi gutnayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 3 sınavım var bugün ne bişey biliyorum ne çalıştım ! Allah ne verdiyse gircez artk finallere.. bir günden fazla süren ilişki istiyorum günlük :D asdlkf taş gibi bi kızla harika bi gün geçirdm ertesi gün yalan oldu :D nolcak böyle nyse grş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 günlük niye bu üniversiteye geldiğimi ciddi ciddi düşünmeye başladım. neyse az kaldı, yakında bölümüme uygun dersler alıcam ben de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 günlük , sınavlar bitti. harf notları açıklandı. süpermişim. ohş ortalamamın gözünü seveyim. bekle beni northrend. geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Berbat bir gün, kapalı bir hava, yağmurdan bezdim günlük, güneşi görmek istiyorum anlıyo musun? Güzel 1 2 iş var. Moraller güzel, havaya bak. Senin sorun ne olm?! Okula gidemedim daha, haftaya çözücem bu işi. Neyse çalışmam lazım. Havayı düzelt bi şekilde sinir etme adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ilahi adelet var mı diye sorguluyorum şu son zamanlarda.anladım ki insanın başından geçenler insanın inancını düşüncelerini hatta kendisinin yaşayıp yaşamadığını bile sorguluyor..tanrı hem mükkemmel derecede iyi ve öylesine mükkemmel derecede kötü nası olabilir ki?hala savaştayım sözlerim şehit oldukça yenileri diriliyor..günlük delirdim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 4S hayatın gerçeğiymiş meğersem günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 günlük, gece gece acile yetiştirilmeyi çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 günlük, az önce annem 35lik smirnoffumu içip işe gitmiş. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 günlük çok fazla sıkılıyorum be. çıksam sinemaya mı gitsem naapsam? ne iğrenç bir gün ulan? ben bi bayılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 günlük.. son sınav yarın.finaller bitiyo lan.komaya girene kadar alkol alıcam olm.son gaz sigaraya devam :( sonra yine yazarım ben sana hadi bakalım hoşçakal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 günlük amfinin yuvarlağına gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar