black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 pra olunca işleri yaptırıcak birinin olabiliceini dorua anlatırmısın günlük..?[signature][hline]özgürdük anarşi yaptık anarşiydi sıkıldık kural geldi ağladık tekrar özgürlük istedik ÖZGÜRLÜK KULLANMASINI BİLENE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hah evet günlük anlıyorum ama sen de söyle ki o parayı verceğim işlerimi yapacak kişinin bana bayağı bi benzemesi ve bunu kimsenin anlamaması gerekiyor yani sen de bunu söyle ona[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük.. benim cnm sıkıldı biraz dışarı çıkcam.. benden bi istegin war mı..?..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük!!!! DORUĞA Bİ İKİZ YAPSANAA..... lüütfen günlük..[signature][hline]özgürdük anarşi yaptık anarşiydi sıkıldık kural geldi ağladık tekrar özgürlük istedik ÖZGÜRLÜK KULLANMASINI BİLENE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 pfffs sıkıldım[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük dur... taam bana bi motosiklet yeter. valla.[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ıyı uykular gunluk... bugun yıne butun gun ferreroylayım:) holeyy[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Günlük kayıda başla. ... ..... başladınmı lan? "eet abi" ha..lan başlayınca ses ver. "tamam abi kayıttayız ama" lan dur dur kayıdı dur sil bu kısmı. ... ... sildinmi lan? "eet abi sildim" lan silince bi ses ver bundan sora. "taam abi." günlük kayda başla. .. ... ... "e hani ses lan?" "ha? dur, *biip*." aferen. sevgili günlük... "abi. ayıp oluyo ama, konuştuk bu konuyu." ha lan unutmuşum durdur. kayıdı durdur. "durdum abi" sil şimdi en son kısmı "taam abi sildim" hah. kayıda başla şimdi *biip* Canyoldaşım günlük, Bugün benim manita varya. Çok pis çıktı be. Valla kutu efes içiyodum. Ver azıcık içiyim dedi.(kutu doluydu.) Dur dibinde bırakayım, sonra veriyim dedim. Aaaa bendenmi tiksiniyosun dedi kız resmen. Sora ben gittim tenekenin içine tükürür gibi yaptım. İstiyomusun hala dedim. E ver zaten öpüşüyoruz dedi kız ya. İnanabiliyomusun? "eet abi" lan cevap verme. Sora ben harbiden göz göre göre tükürdüm biraya. Sora hala istiyormusun dedim, evet dedi, vermiyorum dedim . Sora eeh vermezsen verme dedi gitti marketten yenisini aldı. Bende içmeye devam ediyim dedim lan, tiksindim birden. "e kendi tükrüün ama abi" Lan olsun soğumuş oluyor o...Neyse. Ziyan oldu 1 kutu... .. "ee?" eee ne? lan kayıttamısın sen hala? "dur demedinki abi?" lan dur tamam. "duramıyom abi." alla alla? "tuş sıkıştı" *zbam* düzeldimi? ... ... günlük? ... günlük? ... "ha ne noldu bana?" noldu lan ehehe 1 vurdum yamuldun lan ehehe "ha sende kimsin, BEN NİYE BİR KUTU İÇİNDEYİM? lan? olum. Benimlan ben. Hatırlamıyomusun? "ÇIKARIN BENİ BURADAN!!" lan.laaaan. Silindimi günlük. Hay ediyim böyle işe. LAN GEÇEN GÜNKİ MANİTAYA YAZDIĞIM ŞİİRLERLERDEMİ GİTTİ? "SEN NE DİYOSUN BE ÇIKARIN BENİ BURADAN!! ÇIKARIN! PİL! PİLİM BİTİYO! PİLİM BİTİYO ABİEE!"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Efesin içine tükürmek ile öpüşmek nekadar ayrı olaylar halbuki. "LAN SEN NEDİYORSUN YARDIM ET LAN! PİL DİYORUM PİİL!" güneşe çık şarj ol mnkym.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hesap makinası kadardamı özelliğin yok lan?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Günlük; sabah sabah chemical'a çoook güldüm :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 chemical ve manita kelimelerini yan yana gorunce wtf? oldum bi anda ama hayali oldugunu dogrulattim =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bu sabah karayollarına 5dakika geç kaldım trafik yüzünden.. Yandı tabi bütün gün! Şimdi millet şantiyededir!! Trafikten nefret ediyorum.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Buğün staja yine gitmedim naylon oldu bu staj,akşamada dogru arkadaşlan bululacagım biraz gezmek istedi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Günlük staj mağdurlarına yerdım et.. benim defteri doldur.. Fotoğraf çek!!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük... ferdi tayfur- ben de özledim sana gelsin.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük yarın dersane sınavı var ben limewireda dl kasıyorum. allah akıl versin la bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük.... çok sıcak ya.[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük "söle." ehehe "...ne?" ....ehehe "ne diyon olm." nese boşver. "lan söylesene." olm hani kasetli telesekreterlr vardı ya hatırlıyormusun? "eet bizde kasetliydik eskiden" o telesekreterlerin birde ahizesi vardı, kulağa dayıyodun. "evet ne olmuşki." ...günlük...o ahize sana girsin. "töbe töbee" ehöhöhöhö[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 lan günlük oyundaki bütün paramı kazı kazan alarak yedim allah kahretsin![signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Neydisen günnük :) Bilisen 2 gün kaldi sınavlara. Gazanırsam sene 1 tene arkadaş alacam bele pembe günnük hadi yine eyisen. hehe[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük yaa şu ayağım yüzünden çıkamıorum dışarı öp de geçsin daaa..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gunluk 6 sinawimin 6 sindan da gectim.. oleyy. cok mutluyum ... sonuclari az once aldim kendime odul vercem... cikcam deliler gibi dolascam.. geceyi night club da gecircem.. sabaha kadar salsa yapacam.. oley...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Günlük; [Bu mesaj Zagg tarafından 26 Ağustos 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük "efendim?" .. "?" ya kumandanın pilleri bitmiş. "olmaz" hoca maç var ama. "kalk değiştir yahu, 2metre." bizim oğlan sakız sokmuş tuşlara, olmuyor. "öf." eheh lan tamam hadi alırım sora yenisini ver bakayım pilleri 2 tane vardı dimi? "ya dur, la!" ehehe bak vericem geri *çtrk* "la, la la la sökme la dur koy amnkymaııeıernrnnngk..." ehe lan 2 de bira olsa ne süper olurdu şimdik.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 26 Ağustos 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar