elesso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 evet günlük uzun yıllar süren araştırmalarım sonucu paticiğin en durgun saatlerinin bu saatler olduğu kanısına vardım, bide pazar 9 a kadar faladna baya durgun oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Sevgili günlük, şu anda çalıştığı halde çalışmamış ayağına yatan çalışkan çocuk tribine girmeyi o kadar istiyorum ki. Yani keşke böyle birisi olsaydım. Ona bile razıyım. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Günlük şimdi okulumu bitirip bitirmememi belirleyecek son 2 sınavıma gidiyorum. Eğer akşam eve dönmezsem kendine iyi bak günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 10 dersin 6 tanesinden kaldim ve hicbir rahatsizlik duymuyorum. Hakketten gamsizim ya. Beynimin en ucra koselerinden ilerde gecersin be olm diye bi ses geliyor surekli. Onu kesmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 of günlük oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 günlüük finaller başlıyo =)))99 ey heyecanlı ev hanımları. size sesleniyorum burdan. neden sabah sabah yemek yaparsınız? zaten bütün gün evdesiniz, temizliğinizi sabah, yemeğinizi öğleden sonra falan yapsanıza. ben de kavrulmuş soğan kokusuyla uyanmasam ya? bi arkadaştan beni uyandırmasını rica etmiştim, sağolsun 6 da aradı =) geri uyumak için gözlerimi kapattığımda ezan başladı ben gerildim. martılar kargalar derken ezan bitti azgın kedi başladı. en son saate baktığımda 6:34 tü. sonra uyumuşum. dişlerimi fırçalayıp saçımı örüp giyinmeli ve biraz daha çalışmalıyım. mukmuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 pde'den kaliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 her hafta düzenli çalışmazsan kalınacak dersler no:1 PDE (bu gözlemin "confidence interval"i hocaya bağlı olarak değişiyor tabi dd, dc ile yırtman mümkün olabilir 1 günlük çalışmalarla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 karnıma ağrılar girdi günlük.. said: - gecenin sonunda sağ elini dünyanın en güzel kızı sancan dostum.. + ben solağım. - daha iyi yabancılık çekersin ahahahaha komik değil mi yoksa günlüük !? herşey komik lan gül gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 seviyorum günlük, bu sevgim sürekli fail hadiseler yaratmamı sağlıyor, ve ben sürekli sıçıyorum. Şu zehiri alır mısın kanımdan? Bezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 dün hipotansiyon sınırında bi gün geçirmişim. aralıklarla tansiyonumu ölçtük, can sıkıntısı nedeniyle yoksa bişeyim yok çok şükür ehe, 8/6 ila 9/6 arasında değişti. en son akşam 8/6 dan da aşağı gidicek gibiydi, tuzlu bişeyler yedim. ayrıca iki gündür makarna delisi oldum çıktım. hayır makarna yemeyeli çok oldu falan da değil, makarna olmazsa olmaz da diyemem. dün sıkıldıkça gidip bi tabak makarna yedim, yarım tencereyi bitirmişim. bugün de sınavdan geldiğim gibi kalanını yedim. böylece bi tencere makarnaya kimse dokunamadan bitirmiş oldum :/ çok uyudum mu bilmiyorum, ama yine iyi uyumuşum eve geldikten sonra, buna rağmen hala dinlenmiş hissetmiyorum. 1 sınav kaldı o da geçsin. yıl boyunca melek gibi hocalarımız varmış da final döneminde tanıyoruz birer birer vay be. öyle işte. "sanat tarihine geçesim var, biyoloji ne?" sloganlı final dönemini "makarna canavarı"na çevirdim. bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek? bugün oturup bol bol kitap okuyacağım, kararım bu yönde, bariz bi şekilde özledim ders olmayan bişeyler okumayı. neyse, hadi lelleeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bir işim oldu, çok garip bir hismiş bu günlük toparlayıp yazcam bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yippie ka yay.. bugün hacıyatmaz'dan kompüter için parça aldım. bölece yüzyüze tanışmış olduğum toplam pati sayısı 2oldu.. eheh... öteki de GERGE idi seismic hazard assesment vs diye 3tane ödevim var cumaya ve bi tanesini bile yapamamış olmam henüz bayağı sıçtırtıyor beni.. ulan kasıyorum kasıyorum sonuç yok.. feci bişi işte. canlar sıkkın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 özgeçmiş yazarken adını yazmayı unutan, yanından geçen teyzenin, poposunu avuçladığı kızım ben. hayır çarpmadı resmen avuçladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 geçmiş olsun cansın=/ herkes circuit breaker dinler mi lütfen yeter artık. nihan başta sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 mutlu. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kars sarıkamış ordan erzuruma gittik bütün imkansızlıklara rağmen yayın yaptık yanımızda 5 yıldızlı otel varken biz 3 yıldızlıda kaldık kayak yapmadık ortam berbattı bidaha olmasın günnük !1 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ne saçma lan.. polygon=38.5860,25.0660,38.5290,26.5890,38.2250,26.3660,38.2030,25.0600 gibi bi koordinatların oluşturduğu bölgeler içerisinde 3-3.9 arası, 4-4.9 arası falan kaç deprem olmuş buna bakıyorum sadece saatlerdir. daha bunları excele koyup hesap yaptırtıcam.. 50senelik süre içerisinde bayağı bi deprem olmuş vallahi.. bölge izmire yakın bi yerler bu arada, google earth ile falan kasmayın hiç.. meh. hiç eğlenceli değil. ayrıca ne yapacağımı da bilmiyorum hiç. sadece 1adım ilerisini görebiliyorum şimdilik. bunlardan çıkacak sonuçlar kötü çıkarsa naaparım ahanda apışır kalırım! heh bu olur öle bakarım avokado gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 gunluk insanlar ahımı almasın artık.sonra aheste cıkıyor,canları acıyor boyle,gene ben uzuluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 günlük , forumun bütün kızlarına söyle ki erkek arkadaşları tepksiz kalınca ona karşı 77 milyon tribe girmesinler ki erkek arkadaşlarını da boğmasınlar boş yere . beyefendi arkadaşlarımıza da söyle ki gerekmediği sürece ciddi şeyler dillendirmeye gerek yok . kasmasınlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 gunluk, ataturk havalimaninda isbankasi loungedayim, epik bi yermis burasi lan 1 kurusa sinirsiz takiliyosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Aynı günlerden biri daha günlük. Boş ve basit geçiyor. Bitse de gitsek dicem, gidince orada da aynı şeyi söylüyorum. Bitse de gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Penthesilea said: gunluk, ataturk havalimaninda isbankasi loungedayim, epik bi yermis burasi lan 1 kurusa sinirsiz takiliyosun sdfs harbiden efsane bir yer orası ya sırf orası için 2 saat önceden giderim havalanına (gittim de zaten sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 lam ne kasış ne saçma bişiymiş yahu bu.. günde 2işlem hızlı ile gidebiliyorum. her adımda bi sürü şey çıkıyor. R ne olm! nerden geldi R? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Günlük acaaaaip sıkıldım, öyle böyle değil, acaip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar