dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ulan koskoca yemek sepetinde adam gibi bi tane et içermeyen soğuk sandviç yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ben de yemek sepetinden yiyecek alacaktım sonra dedim o ne sağlıksız şey ıyy evdeki bişeyleri yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 subway ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 günlük, i accidentally the whole thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 günlük aşağıdaki çocukların her birinin ağzına teker teker elimin tersiyle koymak istiyorum. ben küçük çocuklardan neden bu kadar nefret ediyorum? hayır bi de ben onlar kadarken şımarığın allahıydım. benden rahatsız olan bütün büyüklerimden özür diliyorum. hava tam sevdiğimden. yarın finaller başlıyo. ama mutluyum. saçlarım da sarah jessica parker kıvırcığından oldu. değmeyin keyfime ahahhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 subway büyük sandviçine 10ytl istiyor be.. soyguncular!!!!111 gittim 6ytl lik alışverişle kendime yapıverdim sovuksandiğviçimi.. şimdi power point sunumlarından şikayet edeceğim izninizle.. ulan sanki izin vermeseniz dinleyeceğim ya neyse. 1.comic sans kullananlar lafım size. ölün teşekkürler 2.kıçı kırık bi sunum yapmaktansa sunum yapmamak daha iyidir. hiç yapmayın yine teşekkürler 3.bok sarısı güzel bir renk değil.. evet.. üzgünüm ama değil. 4.lütfen kasın birazcık yahu, özenin falan şunlara. para ile sunumlarınızı güzelleştiren bi hizmet mi versem ne yapsam? flash falan kullanamıyorsunuz anlıyorum ama iğrenç ve sadece berbat grafikler içeren, hiç bir şeyi anlatamayan güdük sunumlar kullanmayın bari be! 5.keynote kullanın flash kullanın, beamer kullanın, dryfork kullanın, slide rocket kullanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Kız günnük baksana ya, bi sıkıntı geldi. baya baya geldi. böle bi anda çıktı geldi valla. nerden geldi bilmiyorum ama gitsin ya resmen niye sıkıntı dediklerini anladım valla, içim dışım sıkılıyor gibi hissediyorum. yok valla yerimde duramıyorum yine, git sıkıntı git. atıcam kendimi yollara yine gibi sanırım galiba. umarım atmam. ama valla bi sıkıldım bi sıkıldım bi sıkıldım anlatamam. noluyor ya !! offf. rüzgar da esmiyor ki kaptırıp gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yarın finalim varmış. salı zannediyordum ben. dün gece zorla uyutmaya çalıştım kendimi bu yüzden. çok da beceremedim ama uyudum gibi. sabah kalktım, çalışmam lazım, tüm planlarımı 2 günlük çalışmaya göre yapmıştım bire inince afalladım tabi. ve gün böyle gelişti: saatli gün şeysi saat 10:00 alarm çalar, sinan uyanır. 10:15'e kurar, yatar. saat 10:09 alarm henüz çalmaz, sinan uyanır. 10:30'a kurar, yatar. saat 10:30 alarm çalar, sinan uyanır. 11'ye kurar, yatar. saat 11:00 alarm çalar, sinan kalkar. "12'ye kadar kahvaltı falan ederim, bugün bilgisayar açmicam, zaten şarj aleti istemem falan lazım. 12 de çalışmaya başlarım evet". saat 12:00 "kahvaltı edemedim edince başlicam söz. 13'de başlicam tamam kesin." saat 13:00 "hiç canım istemedi ya, 14'te başlicam söz" saat 14:00 "eöö, bilgisayarı açmicaktık, televizyonda neler var ya?" ...(çeşitli ıvır zıvırla geçen saatler) saat 17:00 sinan çalışmaya başlar. saat 17:15 sinan çalışmayı bırakır. "ya 18'de başlarım nolcak ki" saat 18:00 "öf gece çalışırım. gerekirse sabahlarız nolcak ki." bu halde onu da yapmam galiba. ve ayrıca da şu an buradayım :) ne olacak bu gidişatın sonu bilmek güç tabii. şu finaller geçse de normal yaşantı moduna geri dönüş yapabilsek ya. tatil gelsin en ortadaki 1 hafta istanbulda olmayacağım sanırım. onun dışında plan yok henüz. öyle işte, pictionary ya da tabu oynayasım var bi de garip bi şekilde. çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bir ilaç için 2 3 konsept hazırlamam lazım, 2 gündür b.ktan hayatımın b.ktan günlerini boş boş geçirdim. Üstüne bir web fikrini yazıya dökmem lazım. O da yok. Günlük bugün ben yerin dibindeyim kanka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 günlükçüm şarap for the win, çok hoş oldum fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yarın tarih finali var sınav bitişi evde temizlik olacağı için okulda çalışacam 6 gibi geri eve gidicem sonra çalış çalış çalış salı 2 mi 4 mü bi ara sınav var ama dersleri daha bir anlayarak dinlemiştim bu periyotta, geçen vizenin konu ve sorularına öğlen 5-6 saat baksam eve dönüşte de maddeli ortamda nasıl dalga yayılıyor ona baksam soruları çözsem bc bb verir adam umarım dersine gelenlere veriyormuş bb bc leri en az kötü olan şeyse tarihin daha %30 u falan bitti, 4 ten beri çalışmaya çalışıyorum, üstüne 1-2 sayfalık lozanda azınlıklar temalı yazı yazıcam tabi bunları yaparken saat 2-3 olacak, kalkıp sınava gir çık yapınca ayakta duracak mecalim kalmayacak elektromanyetik yalan olacak pff iki kitap + ders notlarına bakıp kollektif çalışıyorum enver paşa ile mustafa kemal x savaşında yarışmış enver kazanmış şeklinde bilmem gerekmeyen detayları okuyorum ısrarla pfzsdsfdg ama o ikisi bitince 3 hafta sonraki matematik bütü hariç çalışacak bişey kalmıyor ona da tatilde iki üç gün göz atar finaldeki yaptığım dingilliği yapmamayı umarak girerim dc cc gelir inş. öptüm bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 YES MAN'e gittik çokgzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 günlük ben de gidicem yes man'e, zaten bugünlerde de üzerimde bi "EVET YAPARIM, EDERİM, ODUNCU, TAMAM" havası var, filmine de gidiym tam olsun ama bangicampink yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 7 de yattım 2 de kalktım newcastle 2. sezonumda 4. oldum 10 dakka dışarı çıktım. bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 demek ki neymiş quicksort düzenleme işini hızlı yapmasına rağmen kodu o kadar da hızlı yazılmıyormus ama quicksort yendim lan seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 o zaten genel geçer bir kuraldır. bir kod ilk akla gelen yönteme kıyasla ne kadar hızlı çalışıyorsa, okuması (dolayısıyla yazması) o kadar zordur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 günlük gün bugündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 dündündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yar gel beni güldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 günlük, geldim eve. başım ağrıye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 fizik fiziktir matematik matematik güller mavi değilse cevat abi de osman değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 günlük kuantum fiziği böyle bişeyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 günün şarkısı denizayısıdır. evek.. http://www.youtube.com/watch?v=zH6X3zHEtQo evek evek hayır o zoot woman bu denizayısı.. http://www.youtube.com/watch?v=6pWTVwoecog ama böle daha bi iyi. http://www.youtube.com/watch?v=QIquYg6Qo1o Human skin, can be hard to live in bazen ne diye bu kadar zorluk çıkartıyoruz kendimize çözemiyorum. aslında bazen değil de hiç çözemedim ben bunu, kabul de edemedim ki sorun burada. hâlâ standart kuralları kabul etmemekte direniyorum bi şekilde. şimdi izninizle bol bol musiki dinleyip bi sürü yazı okumalı ve bi sürü assignmentın canına okumalıyım.. evek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben yattım günlük, görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ha gayret bitmek üzere ev finali yarın da derleyip toparlayıp götürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar