Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük
elektronikten f alacağım
ilk sorunun yarısını doğru yapmışım, 20 puan garanti gerisine bakmayı kalbim kaldırmadı ama
ortalama 80 falan çıkacak herkes doping basıyor bir yerden eminim
hissediyorum bunu
hepsi f gelecek allah kahretsin.
Mesaj tarihi:
900. sayfada postum olsun diye yazıorsan naberdim.
belim cok agriiii gunluk.süreyya operasının locaları saolsun,bitti yani loca sevgim fantezim fln...yarın ki bilet de locaa.off allahım ondan sonraki temsil de loca galiba./
Ağlamak istiyorum
Mesaj tarihi:
hınhınhınhın
ilk finalim yarın saat 10da hınhınhınhın
11 gün sonra da gidiyorum hınhınhınhın
ben baya sıkıntıdan embesile evrilmişim hınhınhınhın
bu da gerilim efekti aslında
karışık duygular bunlar kahveyi de içeyim beynim uyanınca daha fena olacak hınhınhınhın
ühühü ağlıycam çok zor geliyor evinde olmamak bodrumdan sonra. ne işim var ya püf.
Mesaj tarihi:
günlük,

"kitabını okumadım ve senden korkmuyorum kongar efendi." nidalarıyla girdim, umarsızca dota attım bi de. bi de umarsızca yatayım, yarın sabah bakayım. yarın da mat çalışayım. sonra mat finalim de bitsin, çok rahatlayayım, balinalar ölmesin.
Mesaj tarihi:
günlük lineer çalışıyorum da..
nefis bir kapanış yapıyor ders, öz vektör adlı güzide konumuzda ondan önceki tüm lineer cebir konularını kullanıyomuşuz lan. ve sınav yarınken ben bunu az önce öğreniyorum. kolay gelsin o zaman bana.
Mesaj tarihi:
2 sayfalık diferansiyel denklemi "buradan da kolayca görüyoruz ki iks küp bölü altı artı delta artı ot çöp" diye geçiştiren salatalık fransızlarlardan nefret ettim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...