dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bak gördün mü nerdeyse 3,40oldu şimdi de.. hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bugün emo olmak için bahanelerim vardı ama birgün daha direndim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yarın tomboy olsana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 günlük elektronikten f alacağım ilk sorunun yarısını doğru yapmışım, 20 puan garanti gerisine bakmayı kalbim kaldırmadı ama ortalama 80 falan çıkacak herkes doping basıyor bir yerden eminim hissediyorum bunu hepsi f gelecek allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 günlük süt gibi günlük günlük çıkarsalar mesela o günü yaşayamadığın zaman bozulsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Heleloy. 4 saat sora sınav var. Sınavdan çıkıp öle bi uyicam ki. Sorma günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 cok fena darlandım günlük, koca bir evin temizliğine critical sıçmıç kuçu nın kakalarını temizlemek eklenince dellendim böyle rage e girmiş oturuyorum.i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sıkıldım,4-5 saat sonra gecicek insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 günlerdir pet society oynuyorum.dünyanın en amaçsız insanı oldum.bu hayvan hiç ölmez mi.sırtım ağrıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Günlük sınavda karar verdim ve seneye eve çıkınca bir adet beagle alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sınava gidicem 1 saat icinde cıkıyorum evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sercan notları atana kadar evde pes oynamaya devam.. hadi grş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 günlük sınavdan geldim ii gibiydi.Gecicek kadar not alırım gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 stajın ilk gününde yönetici özeti mi yazdırılır lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Günlük Saat 20:18 Daha 23:00 a Kadar İşteyim Of Dertliyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 şimdi sabaha kadar ben bu kitabı nasıl,neden bitireyim? çok yaratıcı sınav yapacam diye işleri iyice karıştıran emre kongar utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 900. sayfada postum olsun diye yazıorsan naberdim. belim cok agriiii gunluk.süreyya operasının locaları saolsun,bitti yani loca sevgim fantezim fln...yarın ki bilet de locaa.off allahım ondan sonraki temsil de loca galiba./ Ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hınhınhınhın ilk finalim yarın saat 10da hınhınhınhın 11 gün sonra da gidiyorum hınhınhınhın ben baya sıkıntıdan embesile evrilmişim hınhınhınhın bu da gerilim efekti aslında karışık duygular bunlar kahveyi de içeyim beynim uyanınca daha fena olacak hınhınhınhın ühühü ağlıycam çok zor geliyor evinde olmamak bodrumdan sonra. ne işim var ya püf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 son final, muhasebe, saat 11.00. gogoogo. sonra 1 ay tatil. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 günlük, "kitabını okumadım ve senden korkmuyorum kongar efendi." nidalarıyla girdim, umarsızca dota attım bi de. bi de umarsızca yatayım, yarın sabah bakayım. yarın da mat çalışayım. sonra mat finalim de bitsin, çok rahatlayayım, balinalar ölmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bugün patide 7. yaşıma giriyomuşum, vay be. ismime tıkladım öylesine şansa bak ehue. 900. sayfaya yetiştim mi bilmiyorum. edit: yetişmişim o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 günlük lineer çalışıyorum da.. nefis bir kapanış yapıyor ders, öz vektör adlı güzide konumuzda ondan önceki tüm lineer cebir konularını kullanıyomuşuz lan. ve sınav yarınken ben bunu az önce öğreniyorum. kolay gelsin o zaman bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 2 sayfalık diferansiyel denklemi "buradan da kolayca görüyoruz ki iks küp bölü altı artı delta artı ot çöp" diye geçiştiren salatalık fransızlarlardan nefret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 BİTMEYEN DERSLERİ SEVMİYORUM GAYET. ERKEN ÇIKACAKTIM SÖZDE. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 İçim karısık her gün aynı gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar