ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gunluk gunduz 2 de basladım patıye yazmaya hala hıc aralıksız devm edıyorum... gunluk ben hastamıyım? gunluk sanırım asosyallesıyorum...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük lan bi söylenti duydum.. sana açtığım sırları eeyle millete sölüyomuşun.. sen ne adi utanmaz herifsin biz sana sırlarımızı açalım sen git tüm patiye teee satıcı[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük arka tarafta kavga mı ne ediyo 3 kişi, uyutmadılar ya. zaten saat 7'de kalkıp dersaneye gidicektim. of be.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gunluk bılgısayarın basında 10 saatten fazla gecırmeye dvm edersem asosyal olabılır mıyım?[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben günlük yok abi onlar öyle aileden alışmışlar bağırarak konuşuyolar tavsiyem kulaklarına pamuk tıka bi güzel uyu 1 saaat 1 saaaaaaaaattir[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: ivy, 25 Ağustos 2005 05:54 tarihinde demiş ki: gunluk bılgısayarın basında 10 saatten fazla gecırmeye dvm edersem asosyal olabılır mıyım? eee ben yine günlük. evet bi güzel olursun. ama bilgisayarla olmak iyi değil. asosyal olmanın başka yolları da var. daha doğrusu yalnız kalmanın başka yolları...[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gunluk ben yatıyorum... ıyı uykular gunluk artık gece oturp gunduz uyumak ıstıyorum gunluk... ayrıca tavsıyen ıcın tsk gunluk.)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük bütün gece uyuyamadım. dersaneyi de astım. tepem attı çünkü. ayrıca uykum da var. dersaneden mesaj atarlarsa ebeveynlere, "gece uyuyamadım, hede hödö, vıdı vıdı" dicem. hede hödö vıdı vıdı dahil. çünkü meşe odunuyla kovalanmak nasıl birşey merak ediyorum sevgili günlük.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük, dün gece kabus gördüm :( kardeşim ve yengem ölmüştü. uyandığımdan beri ağlıyorum :( :( :([signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hede hödö [Bu mesaj Arekreas tarafından 25 Ağustos 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Saçımı kestiricem gunluk :(.....Sınava almıyorlar yoksa..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük, gidiyorum bu diyarlardan taaaa Sofya'ya. evimden 1000km uzakta olucam. belki daha fazla... bu gece yolcuyum.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Günlük; Ben geldik yine Patiden ayrı kalamadım :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bugün çok garip şimdi kendimi yiyi hissetmem gerek ama bişeye sinir oldum geçsin umarım =([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük, bi katana ve katana kullanabilecek eğitime sahip olmak istiyorum.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük.. çok sıkıntılıyım hiç bişey istedigim gibi gitmiyo..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük, yeter artık okuluma gitmek istiyorum yatmak beni açmıyor. biraz hareket istiyorum hayatıma çok mu şey istiyorum günllük, söyle bana....[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük gidiorum ben 10 güne kadar burdayım :)[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük sevgilimle buluştum çokta iyi geçti ben onu şok şeviyoyum[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sevgili günnük lengenduo ya başladım hayırlısıyla bir mage im bir de mace fighterım oldu şimdiden. Serverda lag var gibi umarım geçer. neyse sıkılıyorum bide. razor kasa dursun ben paticik ve bir badak suyla vakit geçirmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Günlük yeni kalktım hala çok uykum var :( bugun dışarıda çıkmicam akşam beşiktaş maçı var nolur sence maç günlük ?[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ey günlük , saplığımla gurur duyuyorum.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sevgili günlük, seni layvcörnılla aldatıyorum. 1,5 yıldır hem de.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük yaa çok eğleniorm iki gündür kıskanma tmm mı??seni seviorum canem..hepsi senin sayende :)[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Eyyy günnük :) Pazar sınavım var.! Dua et Allah yardımcım olsun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar