Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

gunluk gunduz 2 de basladım patıye yazmaya hala hıc aralıksız devm edıyorum...
gunluk ben hastamıyım?

gunluk sanırım asosyallesıyorum...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük lan bi söylenti duydum.. sana açtığım sırları eeyle millete sölüyomuşun.. sen ne adi utanmaz herifsin biz sana sırlarımızı açalım sen git tüm patiye teee satıcı[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 25 Ağustos 2005 05:54 tarihinde demiş ki:
gunluk bılgısayarın basında 10 saatten fazla gecırmeye dvm edersem asosyal olabılır mıyım?

eee ben yine günlük. evet bi güzel olursun. ama bilgisayarla olmak iyi değil. asosyal olmanın başka yolları da var. daha doğrusu yalnız kalmanın başka yolları...[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk ben yatıyorum...
ıyı uykular gunluk
artık gece oturp gunduz uyumak ıstıyorum gunluk...

ayrıca tavsıyen ıcın tsk gunluk.)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bütün gece uyuyamadım. dersaneyi de astım. tepem attı çünkü. ayrıca uykum da var. dersaneden mesaj atarlarsa ebeveynlere, "gece uyuyamadım, hede hödö, vıdı vıdı" dicem. hede hödö vıdı vıdı dahil. çünkü meşe odunuyla kovalanmak nasıl birşey merak ediyorum sevgili günlük.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

Eyyy günnük :)

Pazar sınavım var.!
Dua et
Allah yardımcım olsun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...