Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yarın kuantum mekaniği sınavı var. kuantum mekaniğinin soyut matematiği kısmını efsane çalıştım fakat 3 boyutta kuantum mekaniğine bakmam lazım daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 lam uykum kaçtı be.. az önce baktım nickimi en çok dasaa diye yazıyorlar.. ama dasaaaaaaaa diye yazanlar da olmuş.. takunya, kamuran gibi garip sözcüklere baktım kullanmış mıyım? kullanmışım. ama hiç semiramis dememişim! şimdi dedim işte. Çörekligöbek de yazmışım ki nedir bilemiyorum random kelime aratıyorum.. salak saçma şeyler çıkıyor.. mesela http://forum.paticik.com/read.php?20,2038919,page=1 evlenilecek kız bakiremi olmalı gibi salakça bi tartışmaya cüce ile dalıp kurabiye canavarı ve yağlı sütün kokusuna çekmişiz. burada da eğlenmişiz. http://forum.paticik.com/read.php?27,2178753,2178755#msg-2178755 bi tanesini buldum ginaly feci domine etmiş ama kaybettim.. ahan da bu da oruç tutma ile ilgiliymiş.. http://forum.paticik.com/read.php?20,1723766,1730402#msg-1730402 nays bu da çok buum çıkı buum olmuş.. dostluk kazanmış hede hödö http://forum.paticik.com/read.php?13,2079544,page=1 ama buraya açtığım ilk konu ve galiba ilk mesajım uçmuş lan.. diş macunu reklamıydı falan :( hayat ne garip anılar, databaseler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 günlük bugün onun doğum günü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 benim degil gunluk, hata olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 daraldım günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ev arkadasimin portresini yapmaya calistim, evden atilma noktasina geldim. cok kotu bi ressamim bolumde de tokezlemeye basladik sanirim bi halt olamicam. yarin bi ara uyanip notlarimi almam lazim sonra scientific comp. midtermune hazirlanmam lazim sonra sinavina girmem ve gecmeye programli bi not almam lazim sonra bi de mutfagin kalan kisimlarinin temizlenmesi lazim, lan diyorum ne cok işmiş yeni eve tasinmak temizle temizle bitmedi, kafam girsin. bi de boyle gece gece dar muzikler dinlememeliyim, hani akil ruh sagligi bakimindan hic de eglenceli degilmis. -mac nasildi? -4-2 koyduk ^^ -oo hadi yine iyisiniz. biz de 2-1 berabere kaldik. - ?? sdf sonra işte keske boyle sarki falan yazabilsem ama deneyince ilkokul siirlerinden farki olmuyo sinirlerim bozuluyo hay allam ya. wowda da 72nin yarisindayim, ins oynicam bi ara. of soyle her baktigini cizebilen biri olabilsem ne kadar netlyebilirdim ama kizi maymun ettim resmen, gozleri canavara benzedi ffs. hala konusuyorum sanırım uyyim, ama once lost acayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 said: wowda da 72nin yarisindayim, ins oynicam bi ara. tüm sorunların anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 şişko sevici sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 saat 9dan beri uyanmaya çalışıyorum. 9.00 9.10 9.20 9.30 9.45 olmak üzere 5 kere uyandım. m aldığım için büyük gelen taytımla uyuduğumdan kendimi 5 yaşında hissediyorum. ama çokzel yumuşacık hehey. şimdi gidip bi noter bulmalıyım, ardından cağaloğluna gitmeliyim. ordan da okuluma gidip matematik dersinde sudoku çözmeliyim. uzun zamandır ilk defa çok ağır hasta olmamama rağmen sümüklüyüm. ama böyle şakacı sümük, (şakacı bok gibi bişey evet) burnun dolu gibi ama aslında yok. oha saat oldu 10 run forrest run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 günlük pogodi m tayt giymiş sabah sabah bunu öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 m tayt senin neyine hatun. hımınıı dışarda fırtına var derse gitmedim mutluyum ama bi ara kykya uğramam lazıms. üşeniyorum acaip. rüzgarı sevmiyorum ayrıca. yürüyemiyorum zaten rüzgarda :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 faydalı bilgiler bunlar gençler. cağaloğluna gitmeme gerek yokmuş 14.30a kadar battaniye keyfi yapalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 pek sevgili patiler, sayenizde kyk'ya gitmem gerektiğini farkettim. sağolun varolun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 günlük bugün onun ölüm yıldönümü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 günlük, tüm soruları eksiksiz yapmama rağmen artık nesini beğenmediyse 90 vermiş okey neyse. sonra "ya ben son üç soruyu yapmadım" diyen kıza 95 geldiğini duydum. 7 soru zaten ödev. ben değer atamayı bile yapamadım ya fonksiyonların hiçbiri çalışmıyor zaten diyene de 85 gelmiş. tuvaletimi yapayım böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Günlük lan çok garip kötü gibi bi gün bugün. Kıbrısta dün akşamdan beri aralıklarla yağmur yağıyor. Ama ciddi ıslatıyo yani. Uykumda çok güzel bi rüya görüyodum günlük gitti birden. Ama gerçekten çok mükemmeldi. Hayvanları severim evet günlük ama besleme olarak pek bi tecrübem olmuş sayılmaz. Küçükkene balıklarla kuşlar vardı o kadar. Ama rüyamda minik, simsiyah bi köpek vardı günlük. Yok böyle dünyalar tatlısı bir şey ya. Bizim evdeymiş. Anneme söylüyorum siyah bişi geçti diye. Annem de aa senin haberin yok dimi diyor. Sonra köpek geliyo karşıma geçio. Küçücük, minicik bişi böle. İki avcumla da bi sürü bozuk para tutuyorum günlük. Sonra onları zar zor sağ elime aktarıyorum sol elimi boşaltıp. Köpeğe doğru uzatıyorum arka ayaklarının üstüne doğruluyor böle elime sarılıyor sora. lıp omzuma koyuyorum filan. Sonra parayı bi yere koyuyorum köpek omzumda geziyoruz öyle. Ama mükemmel, sevimli, süper, şahane bişi böle yani anlatamam =) Uyandıktan sora arkadaşları gördüm odada. Onlara söyledim çok süper bi köpek gördüm rüyamda alcam kesin koydum kafaya dedim. Uyku sersemi diyip geçtiler büyük ihtimalle de alcam cidden =) Müzik dinleyip duruyorum günlük. Bu arada 31 gün kalmış uçağıma. Finaller de yaklaşıyor anlamına geliyor bu. Yaklaşsın bakalım. Hala daha bişi yemedim varya günlük. Gidiyim bişiler aliim marketten bari. Ton balığı + Mısır + mayonez üçlüsünü ekmek arasına koyunca mükemmel oluyor bu arada tavsiye ederim. Haydin kaçtım ben günlüküm. görüşürüz sonra. Bu arada hala bulamadım smileımı. Yardım eli bekliyorum. bayz :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hai, Ya geyik yapan, ya da ciddi ciddi geyik yapma kisvesi altında laf sokan birkaç arkadaşım var; laf sokup kalplerini kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Bir anlasam çok şey değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bariz vietnam savaşı gazisi gibi hissediyorum. psikolojik bi parçalanma yaşıyorum noluuyo lan! noooluyo olm! alooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 eheheh gerçekten bende kızları çeken bişeeeyy varrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bana yalan soyluyorlar gunluk bana yalan soyluyorlar daba dibi dabadibii...uyuyamıyorum,uyudugumda da ruyalara devam,lanet lanet!muko odaya geldi ojelerim cok koyu olmus begenmedi.ben onu komple begenmiyorum bişi diyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 günlük böle devam ediyim bi süre izin ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 günlük hadi ben ders çalışmaya gidiyorum görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Evet bu hafta 3 sınav var.2 tane de girmeyeceğim ama sonuçlarından aynen etkileneceğim sınav var.Ayrıca bir isteğim var havalar soğumaya devam etsin kahrolsun eshot.saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sevgili günlük, rüyamda olmicak kişileri olmicak şeyler yaparken gördüm. insanlarla garip bi şekilde iyi geçiniyorum ne güzel ölü toprağı arınmış üzerimdeki. dedem de kalp krizi geçirdi ama hastaneden kaçar gibi eve gitti. Bi de belge imzalamış yatmicam sorumluluğu kabul ediyorum diye. sonu hayır olsun. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Lan allahsız yapacak bir şey soyle odamı topyekün toparladım finaller için gerekli notlarımı cıkardım ama sıkılıyorum uykum da yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar