pogodi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 SLM GÜNLÜK NBR ÇOK MUTLUYUM BYES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ya bi daha alttan ders bırakanın babasına tur attırsınlar.su an antellede anacıgımın dizinin dibinde olabilir.dizinden kalkıp tencere dolusu antelle piyazı yiyip,ustune de ayva tatlısı yiyebilirdim.tabakları da oylece bırakırdım.tevfik hoca soylene soylene alırdı.off ben evimi özledim,lanet olsun sana fizik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yaratici yollar seciyorsunuz ama yine de küfür küfürdür, yapmıyoruz. ayıp. /dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Günnük. Ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ohh matematik O_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ayrıca her haftasonu tiyatroya gitmekten sosyalleşme zehirlenmesi geçirecektim az kalsın iyi oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 günlük fizik süper geçti hiç beklemiyodum böyle olmasını gönül rahatlığıyla tatilime girebilir, akşam nevizadede içebilirim süper lan sevindim baya baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu aralar çok asabiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kitap aldım. okucam onları böyle. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 babam içki içtim gel beni al dedi gittim aldım arabayla. ama bn de içmiştim. babam bilmiyo ama iyi evladım ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 cok yalnızım. firk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 günlük, slomanı okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Adi günlük, bu kriz ortamında oturup müzik dinlemekten daha iyi bir şey yapabilirmiyim diye çok düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ses bağdaştırıcısı sorununu çözdüm müzik dinleyebiliyorum oh ruhum göçmüş ooooohh nasılda melodiler ezgiler işliyor kulaklardan ruhumun derinliklerine sadfkjasdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 dory said: cok yalnızım. firk. yanlızlığının ilacı matematikte asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 üç gün oldu ya.. elim telefona gidiyo kendimi tutuyorum. frodo-yüzük neiloth-telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 özlemekte güzel be her şeyin tadı bi farklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ardeth said: dory said: cok yalnızım. firk. yanlızlığının ilacı matematikte asds dogru soyluyosun azizim. aski matematikte buldum ben. ps: abstract algebra odevim var =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Modum ben editlerim. selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ahahahaha, yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ahahahaha, yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 sevgili günlük yarin kurban niyetine domates kesicem boylece bazi cani insanlara ornek olup, guzel bi topluma dogru ilk adimi atabilecegimi inaniyorum. yasasin hayvanlari korumak! PS: az once AOÇ'deydik, kokorec nefisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Sevgili günlük; yarın sabah 3 adet kurban kesicez. Canilik olarak yorumlanıyor ama etler fakirlere gidecek deriler duvarıma post olucak nihohoahah. bye günlük. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ne fakiri ya, bildigin kavurma yapcaz diye anlatip duruyosun. fakirlere yardim adi altinda vahset var gunluk, kendi bolumumde trolluk yapmak da ayri biseymis, sevgiler bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Günlük 3 kurbandan 1 ini kavurmak caizdir. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar