asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 günlük, dün + bugün. 2 kabus gibi gün. dün geçti, bugün kaldı. bana şans dile, korkuyorum, ehe. saatler 12:40'ı gösterdiğinde o kağıt ile büyük buluşma beni bekliyor olacak. bir ikinci büyük buluşma 14:40 da başka bir şekilde olacak. öf, cidden şansa ihtiyacım var, ikisi için de bişi bilmiyorum, en azından öyle hissediyorum :/ termodinamik abv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Yeniden doğarsam asıp keseceğim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 her neyse işte... yoğun doluluktan dolayı tüm fikirleri yazamayacak kadar tıkanmak kadar kötüsü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 matematik tarihi üzerine ödevimi verdim bilmem kaç yüz senelik 50 kitaplı falan bilim tarihi fizikçisine. hangi tarihten başladın dedi, milattan önce 3000ler falan dedim, adam oo dedi merak ettiğim dönemler, dikkatli okuyacağım oraları dedi. ben bunu hesap etmemiştim bu da noktalama işareti içermeyen böyle tek nefeslik bir anımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bugün thy ofisinde 2 saat sıra bekledim bilet alabilmek için. feci yorgundum ama geçiyor yavaş yavaş. bi de yemek yerken ev arkadaşımla bi anda interrail konusunda gaza getirdik birbirimizi. önce lan iki bisiklet alalım şöyle deniz kenarında gider geliriz pazar sabahları, mal gibi yatmayız hem 2ye 3e kadardan başladı konu. sonra olm aslında interrail yapmalıyıza kadar geldi. :P ben de kyk'dan gelcek aylık 180'i harcamamaya karar verdim . dursun orda, yaza kadar biriksin. interrail için fon oluşsun. of çok feci canım çekti ya, yüzde 93 yalan olcak gibi gözükse de yaparız umarım. eheh. neyse ben gideyim de fiziğe çalışayım en iyisi. 2.vize cumartesi, ben ilk vizeden sonra lab'ler hariç derse girmedim. neyse ki star fotokopi diye bi nimet varmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 günlük, okulda sıkıldım, evde sıkılıyorum ve arkadaşın iddaaa muhabbetine maruz kalıyorum. ve emre kongar bana adriana lima diyor. evet, diyor. dinlediğiniz için sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ya web dersi olması gibi sacma bisi var mı gunluk lanet olsun.Hadi oldu dielim sınavı yapılır mı bunun.Ne yani simdi ben nası ezberlicem herseyi hadi HTML falan kolayda DHTML ne ya bi suru ezber bi suru detay nedir ya bu of zaten kafam basmıo kendimi salak gibi hissediom.Javascriptmiş peh o ney ya.neyse yarın sınav var o zmna kadar biraz daha bakmalıyım sanırım ilk sınavdan sıctım zaten ilgimi cekmio arkadas weble ilgili olaylar var mı daha otesi.Yani isime yarıcak olursa orenirim ilerde sacmalıga bak lanet olsun ya. Lan ii kustum ya bunun ustune 2 saat daha calısırım ben eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 damn! gözler pert. daha çook yapıcak işim var. hem 40yılın başında tatile çıkacaydım bunlardan sonra.. kötü oldu bu. umarım ağır bişi olmaz gözlerde de geçer çabucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yüzümde kocaman bir gülücükle gecenin bu vakti evde dolaşıyorum günlük uzun bir süredir belki de ilk kez böyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 tam mutlu olmaya başladım derken yine bişeyler ters gidiyo.. buna birinin dur demesi lazım Allahım bana yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Günlük sınav var, uykusuzum kasıyor be.Neyse bu haftaiçi bitiyor.Sonrada haftaosnu işi var ama sonra çok rahatım.Uyuyacam abi deliler gibi.Soal günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 günlük, geçen perşembeden beri evdeyim. bugün çıkıcam. sular şimdi mi kesilmeliydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Selam günnük. Bugün itibariyle tam 8 gündür hastayım. Almadığım ilaç, yutmadığım kocakarı hedesi kalmadı. Öksürük rulez. Acaip sarıyor. Bu akşam doktora gidip tüm tıp dünyasına saymayı planlıyorum. Sonra da hastaneyi yakıcam. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 @pogodi! tanrı ebookları korusun.. telefon çalıyo lam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 @dasaaa&pogodi: ahahahjhjhs epik bir gün yine. bakalım. sabah 9-14 baya sağlam olaylar içermekte, gerisi ne olacak hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 dasaaa said: @pogodi! tanrı ebookları korusun.. telefon çalıyo lam! ahahhsajhd en son pazar banyo yaptım =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Ardeth said: dory said: ha bu arada, hoca bana asistanlik düsünür müsün dedi Hangi hoca pde mi? :p yok java :P gunluk yarin pde sinavim var, sanırım korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ortalama yapıcaz derken ..... hocası bi dersten 40 diğerinden 15 vermiş cıldırıcam. metin çözümleme nedir ya notu kitabı bile yok ... bole bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ya iyiyim ben valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sormayın ya, ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ben de lan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 o zaman sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 allahın cezaları çok güldüm dhgfhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar