dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 8590 ne berbat bi gün ya.. okula gittim ders çalışayım diye. çünkü evde çalışmıyorum, hiç çalışamıyorum.. ders çalıştım, sınava %45 falan hazırım (ki benim için iyi bi oran bak bu) ama berbat bi gündü.. hatta şöle yazalım [large]BERBAT![/large] olmaması gereken en absürd olaylarla karşılaştım diyebilirim. hele ki son kısımda olan olay cidden kötüydü. harbi moral kalmadı ha.. -_- daha %5 falan çalışıp %50'ye ulaşmam gerek.. bu ne berbat gündü kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 günlük naber KANKUT? bütün gün yattım çok süperdi. sıkıldım arada ama yatmak güzelmiş sdf. yurt işi gene yattı, alper çok kötüymüş ev tutucaz bayramdan önceye yetiştirmeye çalışcaz. hızlı günler başlıyor alelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 evrim simülasyonu projesi için uzun vadeli çıkarmaya başladığım bilgiler listesine roma rakamlarıyla başlayan aklımı seveyim. XXXIII da iş iyice çığırından çıktı allahım 40 gelse de kurtulsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 oh yarin tatil. sina ozune don olm, ne isin var senin romayla, araplari sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 üşenmesem silicem hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 anladım ki organizasyon yetenegim -3 e inmis.hayır kendimi organize edemedigimi biliyordum ama artık baskalarını da edemicem sanırsam.neyse cok aptal bi gundu.eve geldim animals in love izledim az biraz mutlu oldum gibi sonra gecti.yatıyorum uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 çok yorgunum be günnük :( fgfd günlük hadi uyuyuyorum ben iyi geceler , öptüm yanaklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ehuh rüyamda öyle sevgi doluydum ki günlük. herkese karşı iyiydim, neşeliydim, sevgi kelebeği filan. keşke sevilmeyi hakeden insanlarla karşılaşsaydım bugüne kadar. ya da ne biliym, keşke fazla düşünmeseydim bu kadar, insanların her hareketinin arkasında bişeyler aramasaydım. şimdi çay içip televizyon izlemeli, bu emoluktan kurtulmalıyım sdf. bi de artık rüya falan görmesem süper olucak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 olm hoca vizeyi iptal etmiş.. onun yerine 4 tane ödev vermiş.. ben hala hocayı bile tanımıyorum ya ! akp :X bugün arabaya karter koruyucumudur nedir ondan taktırdk bakım filan işte.. lan parasızlık çok kötü üstüne bide manitasızlık eklenince daha bi fena bide karnım aç şu an onun dışında iiyim çok şükür bide gözlük takıcam artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yeni makinaya sırf müzik olsun diye abidik gubidik albümler aldım arkadaşın hddden. lan nasıl sardıysa toplasan 10 şarkı indirmedim bi ayda ya. zevkle dinliyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 sebepsiz ? sebep olan ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ev arkadaşımla kapıştık canım sıkkın bunaldım günlük... hayatımda radikal değişiklikler yapıcam kararsızım be günlük... para bitti yine 75 lira fatura aidat ödemem geldi bayrama gidene kadar yine sefalet var günlük... günlük bide bana hayrına mouse al be günlük ... günlük günlük günlük........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 günlük, sarı, sabahtan beri uğuldayan zihnimde. sarı. hayatı sarı yaşayabilir miyiz? rengârenk hissettiğimiz o bir bütün ruhumuza aslında hükmeden yalnız bir rengi değiştirmek ya da onu seçmek, yeniden biraz düşünmek, biraz hissetmek, biraz yaşamak gibi olmalı yalnızca. ama hem de ruhunun hükümdarını sadece sarı seçenler varken, sadece sarının dünyasına girmek, sadece sarının bir parçası haline gelmek, sadece sarıyı hissetmek, sadece sarıyı yaşamak ve sadece sarı olmak, niçin bu kadar zor? sarı, sabahtan beri kıpırdayan zihnimde. sarı. anlamlar bütünü sarı... okumayı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 how i met your motherda barney'nin elinden çıkan kıvılcımlardan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 evet modelimde boltzmann sabitini değiştirmem demiştim, değiştirmeyeceğim. öyle şey mi olur, model doğru çalışsın diye bin yıllık sabit mi değiştirilir. değiştirilmesi gerekiyorsa hesaplar düzeltilmelidir, düzelttim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yatmadan önce şuraya bi çemkireyim günlük: OLM VAR YA AZ BİLE OLUYO SİZE NİAHAHHA SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNÜN PLS 30DAN YUKARI NOTUNUZ OLMASIN dedikodu çok güzel bişi böyle gecenin bi vakti adamın kuzenini masadan düşürebiliyo. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Günlük çok saglam sınavım var ve uyumadım.AMa gönlüm rahat çalıştım.Umarım iyi geçer.Dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bu saatten sonra uyumanın mantığı yok,zate uyancam 7de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 günlük teknik resim sınavına gidicem az sonra. ve inanabiliyor musun uzun süredir ilk defa cumartesi günü vizem yok O_o. ben de normal insanlar gibi cuma akşamı dışarı çıkabilicem, cumartesi ders çalışmak için erkenden kalkmama gerek yok. süper lan. bugün bi nevizade yapılır işte günlük heheyt hadi bol şans dile bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oh hai =) 1 haftalik cile bitti, acaip atraksiyonlu bi 8 gunudaha geride biraktik sayin seyirciler. hirsizlik, acil'in kapisinda beklemeler, kavgalar, dramalar, yavsak ssk memurlari, sinavlar, kacirilan sinavlar, rapor alamamak, aciklanan 1. vizeler ve sicislar. sonunda dun yeni odamda, bilgisayarimi kurup, muzigimi acip 1 sigara yakip "oh be" deme rahatligina kavustum. yeni ev cokzel,ama hala daha toplanamadik her yer koli, salonun bi kenarinda yemek yiyoruz falan. odam cok guzel genis kocaman cift kişilik yatak diagonal yatan dori oyuncaklar oh mis ev sahibinin orgu evde kalmis onu calmayı oğrenicem. tanrim cok iyyim bi de, bugun java sinavi var. keske dun guzel olsaydi da ben calisabilseydim de cilgin aticaktim. artik sadece iyi bi not alicam sanırım. ha bu arada, hoca bana asistanlik düsünür müsün dedi, dusunur muyum acep? hmm dusuneyim ben bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 teknik resime çocuğu verdim günlük, süper geçti lan hobaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 günlük selam, web design I sınavına adaleti getirdim günlük. Yargıladım resmen. Özel ders vermeye devam. Para kazanıyorum , bu çok güzel bi duygu. Herkese tavsiye ederim. sana ne zaman yazarım bilmem. Bu arada sömestr tatilinde bulgaristana kayağa gidiyorum günlük. çok keyifli olacak. mutluyum bu aralar , moralim yerine geldi. hayat devam ediyor. hadi gömdüm byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 kötü gün kötü gün kötü gün kötü gün bizlere kutlu olsun kötü gün kötü gün kötü gün kötü gün sizlere kutlu olsun bak yeni bir gün geldi keşke ölsem dedirtti bak yeni bir gün geldi keşke ölsen dedirtti kötü gün kötü gün kötü gün kötü gün bizlere kutlu olsun kötü gün kötü gün kötü gün kötü gün sizlere kutlu olsun en sevilen ilkokul şarkıları, vol 2. (emo'lar için hayat bilgisi) dasaaa yayımcılık 1987 [copyright © 1979-2016] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 matematiğin doğuşu hakkında ödev hazırlıyorum 10 sayfalık çok eğlenceli hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar