dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 denedim ama olmuyor lam.. yanıltıcı reklam onlar.. sonradan kanye olunmaz kanye doğulur!!! lam bi de bok gibi uzun yazı da yazıcam! salla lan. yatam ben edit:oha küfrettim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ahahah yaşım tutmadı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 :/:/7///77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 küfür ve uyuşturucu var müdahale edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 müdahele değil müdahale. bilim adamı olmuş ama adam olamamış. kendimle çeliştim bir dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yaklaşmayın patlatırım küfürü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 sakin ol ve o elindeki küfrü yere bırak dostum. YAVAŞÇA. güzeel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hay ummanı.. hmmpfff.. lanet olsun.. tamam dostum sakin ol.. bırakıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 sessiz kalma hakkına sahipsin. avukatını çaldır kapat, o anlar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 damn feds again... evet gece gece aldığım peki mühim karar; ps1 emulator ile -çalışıyorsa- mgs1 ve silent hill oynanacak. devlet erkanına ve barak obamaya duyrulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 günlük uykum var hava çok iç karartıcı bakalım bugün nasl geçicek neler bekliyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 evet, iki günde toplam 26 saatten fazla uyuyan ve şu anda da deliler gibi uyumak isteyen bünyemi kutlamak istiyorum sayın günlük. ama naapsın o da yapacak bişi yok, sınav desen ııh istemiyorum çalışmak, kendimle başbaşa kalmak iyi bir düşünce değil şu sıralar, uyumak en iyisi. yarın sınavım var, çalışmadım, dokunmadım, ve canım zerre kadar açıp okumak istemiyor, 8 chapter okumam lazımmış neredeyse 300 den fazla* da slayt varmış. Ah ne mutlu oldum görünce sorma. ne olacak bu öğrenci milletinin hali ya? 27 Aralık'a kadar da sınavım varmış. gerçi bi ara 2 hafta sınavsız geçiyor ona da şükür. öyle işte, uyumak lazım bol bol. edit: oha iyimsermişim 450 taneymiş toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ohh çıkmazlar günlük. Nefis nefis. Daha da karmaşık olsun hayatım. Daha da.. daha da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Bir an önce su sınavlar bitsin yeter artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 günlük okula gitmeyi unuttum.. bugün bana haftasonu gibi geldi nedense.. acaba şu an napıyolar 8-) lan hala araba alamadık.. bu kararsızlıkla en sonunda saçma sapan bi araba alıcaz içimizde patlicak okadar para.. nyse by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bebeyim günlük, fiziklabtan sınıfta en yüksek notu almışım. saygılar annem. bu gazla bi ortamlara akarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 uykusuzluk sc sinavi adli sicil kaydi banka cuzdani 2 saat okulun kantininde pineklemek java labi 1 lab 5 soru 2,5 saat boyunca 8de girdigim okuldan 19da ciktim MOTHER BEEEEEEEEEEEEEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bitirme projem beni bitirmek üzere sevgili günlüüüüükkk.. gözlerim başım her yerim ağrıyoo.. bitse de gitsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 günlük iyi haberler var gibi hadi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gunluk 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sınavlarım gayet güzel geçti bu sabah. gönül rahatlığı ile 5 gün wotlk oynayabilirim. sonra yine sınav. :( :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 salıya kadar 1dersten 3 diğerinden 2 ödev var.. adamlar rar'layınca tek ödev ettiğini düşünüyorlar sanırım.. neyse, çalışmalı çalışmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 vizeler bitti günlük sonunda bitmicekmiş gibi geldi sonlara doğru.2 gün deyimi yerindeyse karpuz büyütüp çene ameliyatına giricem. ne zaman tatil yapıcam lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ardeth said: günlük kuantum mekaniği sınavının eline çocuğu verdim sanırım (>75) 92 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar