BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 günlük : sıkıldım istanbuldan taşınmaya çalışıoyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 1 saat fazladan çalıştım okadar saat çalıştığım yetmiyomuş gibi.. iki gün izin var o yüzden isyan etmiyorum.. yoksa yıkardım ortalığı !1 ykm denilen yerden bidaha para verseler almam ! paramla rezil oldum. hala arabasız olmanın zararlarını görüyorm hergün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 lan elektrik kesintisi noobu olarak anamın salonda gözü gibi baktığı yeni halısına 1 saattir yanan ve dibinde bi ton eriyik birikmiş mumu devirdim. allah belanı versin elektrik idaresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 super oldu bu iş gunluk.. Nicin? Ne? Nasil? Nekadar? eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Günlük Labdeyim toefl a kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gunluk evin yanındaki otelin spor salonuna kayıt oldum okulunkini bırakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Günlük derse gitmem lazım 15 20 dk sonra. Notlarım iyi olsun bu sene rofl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 günlük dün biz evden çıkmayalım hasta olabiliriz dedik saat 4te felan kahvaltı yaptık sonra saat 7 gibi afakanlar bastı cevahire gidelim dedik dışarı bi çıktık yağmurdan yürüyemiyoruz taksici amcanın birine yalvardık resmen bizi götürsün diye çünkü hem 5 kişiyiz hem de ev buraysa x ______________________ x cevahir bura neyse götürdü amca yemek yedik sonra ordan da sıkıldık hadi istiklali görsün yavrular dedik gittik yağmur dinmişti metrodan indğmzde yürüdük nevizadeye gittik içince ben ağladım lan beni hep sevin diye (çok malım evet ^^) sonra dedik saat daha 11 neden eve dönelim başı boş kalmış taze üniversitelileriz ya atladık otobüse bebeğe gittik yürüdük sahilde 24 saat otobüs var demişlerdi biz de yedik mal gibi durakta kaç saat otobüs bekledik tabi yedik soğuğu bi yerlerden en sonunda taksiye bindik eve geldiğimizde kaçtı hatırlamıyorum sonuç: hepimiz hasta olabilirz diyoruz ve evden çıkmayı düşünmüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sevgili günlük pogodinin olayına güldüm okuyunca :D sabaha kadar otobüs var diye iyi keklemişler ahaha bende o sırada bebekteki evimde sıcak çikolata içip durakta oturanları izliyordum ama kader işte xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sevgili günlük en sevdiğim pati: beilow bundan sonraki yaşam gayem: ona izmirden ev arkadaşı bulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sevgili günlük sokakta kalan insanlara evimi açmak bir insanlık görevidir :P ayrıca sevgili günlük iki buçukta istinye hastanesinde randevum var üff cuma da bir sürü şeye baktılar neyim var benim söyleyin artık . Ayrıca hemşireyi tokatlamak istiyorum korkuoyrum kardeşim iğneden dövme ayrı iğne ayrı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hala saatimi 1 saat geri almadım saat şuan 13.24 ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sevgili Günlük Mahallemize yeni açılan bi dükkan var. Hah işte o dükkana çokzel bi sekreter gelmiş ki sorma. Bakkala gitmek için ne zaman önünden geçsem bakıyo bana,e tabi bende ona. Şimdi 2 seçenek var. 1)Ya iyi anlamda bakıyo,hoş bi çocuk diye düşünüyo 2)"Tipe gel,yüz verdik hemen üstüne alındı,ben biraz dalga geçiyim bununla" diye bakıyo. Eğer 1 ise yapıcak 2 şeyim var. 1)Cesaretimi toplayıp bi şekilde muhabbet edebilmek yada adını öğrenmek için...... ne yapabilirim ki ya,Mali müşavirlik de ne gibi bi işim olabilir,akıl ver biraz sende günlük,adamı hasta etme.ne zaman geçsem kız bakıyo diyorum anlamıyosun. Aslında şöyle bişey hayal edebilirim. "Öhö öhö,kardeşim muhasebe okumak istiyo ama gelip konuşmaya çekiniyo" off,fena batarım,kardeşim niye çekinsin böyle bişey sormaya,ikincisi niye sekreter,üçüncüsü bu bi çelişkimidir günlük.Adamı hasta etme akıl ver. Ucuz espri de yapmak istemiyorum ama adres falan sorsam,yeni taşındım desem,e hadi dedim,konuştuk muhabbet ettik,ee sonra ben 21 senedir aynı mahallede yaşadığımı söyleyince niye yalan söylüyosun demezmi,der. Başka bi yöntem bulmalı ama neee? Önünden geçerken cüzdanımı düşürsem,sonrada bu iyiliğin altında kalmamak için bişeyler ısmarlarım.Ya önemsemezse? Ne tür iş yapar bilmiyom ki,bi şekilde bişey sormam lazım ama neee?Sana 5 dakika mühlet günlük,buldun buldun,bulamadın bi daha yazmam sana bişey. 5:00 süre başladı. -Kardeşinle bi haber uçur,kim diye sorduğunda ise geçersin önünden tekrar baka baka.Ya içeri çağırır,yada el sallar.Çekinme bu kadar. Helal be günlük,taktir ettim şimdi seni 4:17 kala buldun bişey.Aslında iyi fikir2 haftadır bakıyosun,öyle böyle de bakmıyo,direk kafayı çeviriyo. Deniyicem bunu günlük,neyse ben gidip bi duş alıyım,güzel bi giyiniyim,sonra bakkala giderim sakız almaya.Aslında bizim mahallede olmasa daha güzel olabilirdi ama pff. Gelişmelerden seni haberdar edicem günlük.KİB.SCS <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Of günlük of.Dertliyim yaw. Gitttim kızın dükkanına böyle böyle diyicekken,baktım parmağında bi yüzük,hemde pırlanta.2 aylık nişanlıymış.Hadi günlük akşama kadar kendimi dotaya vurucam. Nolucak bu halim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 paruhalulla.. keplerin hede hödösünü tensörler ile inceleyip newtonun hede hödönün doğruluğunu kanıtlayın sorusunun inşaat ile olan yakın teması gözlerde yanmaya sebep olabilir, bol suyla yıkayıp doktorunuzla görüşün. ayrıca uzun süre olayın geçtiği yerde bulunup bu havayı teneffüs ettiyseniz hızlıca yatıp uyuyunuz. ben bu dersi nasıl geçerim diye hayıflanıyorsanız bir ip alıp asın kardeşim kendinizi! keza geçme yolu yok sanki.. ot ile boku karıştırıp inşaat yapılır ama ot ile boku eşitliğini sağlatıp inşaat yapılabileceğini iddia etmek garip çıktı bak, sonuç imajinel geliyor hocam.. yunanlılar P yerine π yazıyorlar ise Paruhalulla..daki π'yi yuvarlak 3 alırlar mı acaba? bilemiyorum, eski okuluma da geri de dönmek istemiyorum sanki.. paruhalulla yerleşik hawaii lisanında ayva ağacını yuttuk anlamına gelebilir sanırım.. kepler ile tensörlere sormak lazım bu mümkün mü? her neyse, siz de boş zamanınızda daha über boş işlerden birisi olabilecek olan "tensör ile başak verimliliği ve süne ile mücadele" konusunu bi araştırın. vallahi nobel bile verirler bu deliler size! neyse kalmak isterdim ama çok vaktim yok, ne yazık.. yoksa biliyorum "bu ne acele, daha vektörel karpuz çözecektik" dediğinizi ama matematiksel bi saklankaç oynamam gerekecek.. arkasından dönüp puan alırım belki. di mi? yaşasın halkların türdeşliği! (ξ≤0,075 iken karekök negatif olduğunda geçerlidir) yaşasın halkların yöndeşliği! (karekök - ise φ=π/κ abağından φ ve ω değerleri çekilir.) yuppii.. buğday hakkında yaptığım çalışmalarda kütlesel çekimden hareketle 2004 mn4 kodlu apofis meteorunun uzaya yollacak bir tofaş serçe otomobil ile dünya yörüngesinden uzaklaştırılabileceğini buldum ve sanırım Tip-ex'den kanser aşısı geliştirdim.. ama daha denklemleri doğrulamadım. tüh be π=3.14159265358979323846264338 alınca sonuç sapıyor biraz sanki.. standart sapma'yı keşke huysuz virjin değil de kadir inanır alsaydım. o zaman bu kadar sapmazdı hani.. bir gözde tan vardı, ne oldu ona sahi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sabahın köründe ilk "o" nu görürsen tabi saçmalarsın olm. E günlük yine akşam olucak. Yine denk gelicez bi şekilde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oh yes pansumanlar bitmiş ki meğersem o/ yalnız var ya daha güzel bi haber aldığım bir gün olamazdı ahahah o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gunluk anladım ki herkes bi lüuızır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sensin lüüzır hıh :) günlük çok açım uyandığımdan beri 6 saat mi ne geçti hiçbişey yemeidm doğru düzgün şimdi yicem çok heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 nutella yerim said: gunluk anladım ki herkes bi lüuızır evet öyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahahahahahaha ahahahah yazık ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 nutella yerim said: gunluk anladım ki herkes bi lüuızır lüuızır değil,sadece 1 round kaybettim. DAHA MAÇ YENİ BAŞLIYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çog ilkinç şeller oymaya başladı. bakalım hayat neler getirecek sunacak yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Günlük seviyorumda bu kız evlenmek istiyor ehehem netcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 lan günlük, 90lar arşivime yeni şarkılar ekledim bugün çok sevindirik oldum. star1'de rüya ersavcıyı izlediğim günler geldi aklıma. bi de apartmanımızın altında atari salonu vardı, sahibi olan amca beleş mustapha oynatırdı. diyarbakırlı kürt çocuklar beni dövip elimden mantar tabancamı almışlardı bi kere. deli gibi ağlamıştım öf. seyyal taner-alladı pulladı. of allam ne eblek günlerdi ahah. lan arkadaştan da logitech momo racing direksiyon kit ödünç aldık, ulan ne zevkli şeymiş. sabah akşam 18 wheels pedal to the medal oynuorum ehi. yarına loreal case'i, perşembeye production quizi, cumartesiye organization theory sınavı var. gidip 18 wheels oynayım ben pühehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar