ivy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 günlük ekmek'imi elletmem çok özledim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Günlük eve karı geldi ama ben geri çevirdim noluyor bana >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 iktidarsızlık pahalı ama tedavi edilebilen bi hastalıktır not: kimseyle bi alakası yok ölesine bi yazıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 tatmin etmiyor hiç bişey fırlamalık hat safada camları kırıyorum rahat rahat oh ne hala be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 5 dakika once bir aston martin tarafindan eziliyordum gunluk! guzel bir olum olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ergen oldum ben bugun yediğim nanelerin ustune,kesin ergen oldum ben,bi kendimi odaya kapamam fln eksik o da odam yok lan ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 günlük, tam sana yemek arkası sigara gibisi yok yazacakken kapı çaldı adamın biri kedi maması getirdi, karşı komuşu evde yokmuş parasıda ödenmiş, mamaya biraz zehir katsam mı ki? kedisine uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 günlük boş geziyorum. çalışsam mı ne yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 koştur koştur okuldan geldim günlük.yorucu bi gündü sınav falan yaptım..1 saate tekrar evden çıkıcam kursa:S yorucu bi gün olmaya devam edicek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 kendine kiz yapmis gunluk, zavalli 1aydir kari kari kari modundaymis, muradina ermis. hormonz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 pozitif düşünce güzel bişi olabilir mi acaba ki ne dersin günlük ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Günlük, 10 km koştum bugün. Derman kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 günlük bugun voleybol oynadim cok kastım belim ağridi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ders calısmam gerek ama konsantre olamıyorum cips kola püsküüğü alsam masa basında yesem bi yandan konsantre olabilirmiyim acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 güğnük bugün dersim yoktu, erken uyandım, duş aldım, giyindim, çıktım, profiloya gittim, yemek yedim, ayakkabı aldım, na bu ordan karaköye gittim, akbil çıkarttırdım, ordan cevahire gittim, piercing aldım, mağazalara baktım, tekrar profiloya gittim, para çektim, eve geldim, odayı topladım, abimi bekliyorum. edit: abim geldi, abi benim akbilimin yuvarlağı yok dedim, şaban kardeşim dedi, gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 cidden cekmıssın fotografını ayakkabının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 cidden çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 günlük. sabah 3 dk da serviste yetiştim acayip uykum var maçı izlsemmi izlemeyip uyusammı kararsızım aslında uyuabilirm nası olsa yenilicez bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 günlük, yoruluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 pogodi said: cidden çektim farkında olmadan ayagın da gırmıs kareye,ciddiyeti o katmıs cok ciddi olmus cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 pardon ayaklar genelde ayakkabının içinde olmuyodu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Günlük ben bildiğin amaçsız garip bişey oldum korkuyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 dory said: kendine kiz yapmis gunluk, zavalli 1aydir kari kari kari modundaymis, muradina ermis. hormonz.. http://forum.paticik.com/thumbnails/52e/fea/79c/eef/cfe/fa6/19a/040/942/f4e/86_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ohş yeni makina. ohş 7 de eve gelmek ve 11 de uykunun gelmesi. kapitalist düşüncelerden sıyrılmak ve sosyalizmi dinlemek sensiz bir gecede bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Günlük idmanda bi tur arkada kaldıktan sonra etrafı kontrol edip 1.5 m'ye varan salyalarımı sahaya boşaltıyordum .. Kafayı kaldırdığımda parmaklıkların arkasındaki tribunden kızın bana baktığını gördüm .. Çok feciydi .. Hiç istifimi bozmadan koşmaya devam ettim .. Artık herşey için çok geçti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar