Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük, tam sana yemek arkası sigara gibisi yok yazacakken kapı çaldı adamın biri kedi maması getirdi, karşı komuşu evde yokmuş parasıda ödenmiş, mamaya biraz zehir katsam mı ki? kedisine uyuz oluyorum
Mesaj tarihi:

güğnük bugün dersim yoktu, erken uyandım, duş aldım, giyindim, çıktım, profiloya gittim, yemek yedim, ayakkabı aldım,

na bu

ordan karaköye gittim, akbil çıkarttırdım, ordan cevahire gittim, piercing aldım, mağazalara baktım, tekrar profiloya gittim, para çektim, eve geldim, odayı topladım, abimi bekliyorum.

edit: abim geldi, abi benim akbilimin yuvarlağı yok dedim, şaban kardeşim dedi, gitti.
Mesaj tarihi:
günlük.
sabah 3 dk da serviste yetiştim acayip uykum var maçı izlsemmi izlemeyip uyusammı kararsızım aslında uyuabilirm nası olsa yenilicez bye
Mesaj tarihi:
dory said:
kendine kiz yapmis gunluk,
zavalli 1aydir kari kari kari modundaymis, muradina ermis.
hormonz..

http://forum.paticik.com/thumbnails/52e/fea/79c/eef/cfe/fa6/19a/040/942/f4e/86_450xNULL.png
Mesaj tarihi:
ohş yeni makina.
ohş 7 de eve gelmek ve 11 de uykunun gelmesi.
kapitalist düşüncelerden sıyrılmak ve sosyalizmi dinlemek sensiz bir gecede bebek
Mesaj tarihi:
Günlük idmanda bi tur arkada kaldıktan sonra etrafı kontrol edip 1.5 m'ye varan salyalarımı sahaya boşaltıyordum .. Kafayı kaldırdığımda parmaklıkların arkasındaki tribunden kızın bana baktığını gördüm .. Çok feciydi .. Hiç istifimi bozmadan koşmaya devam ettim .. Artık herşey için çok geçti :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...