tellos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 günlük yarın traş olcam ama bu sefer farklı bi adama olcam of çok heycanlı lan fazla keserse buraya gelip küfür edebilirim ve işin en kötüsü diger berber onu aldattıgımı bilmiyor, üşenip gidemiycem bu sefer, deniycem bi kere bu herifi ama seni hep seviyorum ersan abi :/ tek seferlik bi kaçamak olcak söz veriyorum.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 vivavale said: asinanyavuz said: vivavale of ya. tek kelime ile of yani. ne oldu ki ya bişi anlamadım :S smash said: sanırım ruffles'ını kıskandı aynen :)
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 stajda son 3 gün. ofisteki masamın birleşik olduğu duvara 3 çizık atıcam =p şafak 3.
canola Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bu anılar, hatıralar ne kadar acayip ya. düşünüp düşünüp üzülüyosun, düşünmemek için kendini zorluyosun, çok kötü geliyor. ama birisi çıkıp sana dese ki tamam gel o zaman silelim onları dese izin vermezsin. çoğu insan vermez yani. yazmaya başlarken eternal sunshine gelmemişti aklıma ama ona benzedi biraz, halbuki daha değişik bişey demek istemiştim. neyse
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 günlük gittikçe daha iyi anlamaya başlıyorum kitaptaki konuları tabi anlamak için 2,3kez okumam gerekiyo bazen ama olsun böyle devam edersem öğrenicem
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Günlük annem geldi evimin resimlerini getirdi çok şirin! Sadece odam biraz küçük sadece yatak ve dolap var hahah orayı biraz doldurmak lazım. Yarın gidiyorum Marmaris'e inşallah otelde internet vardır yoksa kafayı yicem.
aente Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sevgilü günlük, sanırım hiçbir zaman filmlerde olduğu gibi yağmur altında ıslanarak zevkle yürüyemiycem..sevmiyorum lan yapış yapış.
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 SEVGİLİ GÜNLÜK ÇILGINLAR GİBİ MUTLUYUM.İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE YATAY GEÇİŞ YAPTIM !!! =))
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 günlük antalyadayım yeniden. çok sıcak lan burası.
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 günlük 20lik dişim varya ona kafam girsin işte olm nebiçim bişey la acısı beynime vuruyo daha çok sorunum var anlatsam ağlarsın bşver hayr anlatmicm..
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 günlük dışarda yağmur yağarken kahvaltı keyfi ayrı bişi. gerçi sonra dışarı çıkıp ıslandım fena dötüm dondu. olsun gene de yağmur güzel şey. bu şehri de çok sevdim zaten daha ne istiim heh.
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 okula başladım heyo günlük 7-8. sınıflara giriyorum evet kişisel ve zor sorulara maruz kalıyorum ama sınıfımın konforu yetiyo..ben öğrencilere diil öğrenciler benim sınıfıma geliyo.yanıbaşımda bilgisayarım vcdm tvm mutlu mesutuz.. (çok pis hava attım :P)
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Günlük bütün gün heyecanla beklediğim iyi kötü çirkin'e kavuştum mutlu mesut onu izliyorum =)
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Günlük house başladı ne kadar mutluyum izleyecek bişeylerim var... Bunun haricinde günlük işim gücüm çok... özlemişim meşgul olmayı ya
smash Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 günlük azıcık bile ıslansam üşüsem hastalanıcam diye paranoya yapıyorum ( ve oluyorum da genelde) çok sinir bozucu kurtar bnei bundan
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 günlük sana yazmayı özlemişim lan naber?
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 günlük dün bi yağmur yağdı çekirgeden heykele kadar yürümek zorunda kaldım:X trafik felçti 6dan 8e kadar yollardaydım birde mutfak kapısından su girmiş halı sırılsıklam olmuş onu kaldırdım berbat bi gündü
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yemek masasında ortada salata,yoğurt kasesi ve yanlarında da servis kaşıkları varken onları kullanmayıp kendi çatalını kaşığını kullananlara sinir oluyorum günlük.
Öne çıkan mesajlar