Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük yarın traş olcam
ama bu sefer farklı bi adama olcam of çok heycanlı lan
fazla keserse buraya gelip küfür edebilirim
ve işin en kötüsü diger berber onu aldattıgımı bilmiyor, üşenip gidemiycem bu sefer, deniycem bi kere bu herifi
ama seni hep seviyorum ersan abi :/ tek seferlik bi kaçamak olcak söz veriyorum.
Mesaj tarihi:
bu anılar, hatıralar ne kadar acayip ya. düşünüp düşünüp üzülüyosun, düşünmemek için kendini zorluyosun, çok kötü geliyor. ama birisi çıkıp sana dese ki tamam gel o zaman silelim onları dese izin vermezsin. çoğu insan vermez yani.
yazmaya başlarken eternal sunshine gelmemişti aklıma ama ona benzedi biraz, halbuki daha değişik bişey demek istemiştim. neyse
Mesaj tarihi:
Günlük annem geldi evimin resimlerini getirdi çok şirin!
Sadece odam biraz küçük sadece yatak ve dolap var hahah orayı biraz doldurmak lazım.
Yarın gidiyorum Marmaris'e inşallah otelde internet vardır yoksa kafayı yicem.
Mesaj tarihi:
günlük dışarda yağmur yağarken kahvaltı keyfi ayrı bişi. gerçi sonra dışarı çıkıp ıslandım fena dötüm dondu. olsun gene de yağmur güzel şey. bu şehri de çok sevdim zaten daha ne istiim heh.
Mesaj tarihi:
okula başladım heyo günlük
7-8. sınıflara giriyorum evet kişisel ve zor sorulara maruz kalıyorum ama sınıfımın konforu yetiyo..ben öğrencilere diil öğrenciler benim sınıfıma geliyo.yanıbaşımda bilgisayarım vcdm tvm mutlu mesutuz..
(çok pis hava attım :P)
Mesaj tarihi:
günlük dün bi yağmur yağdı çekirgeden heykele kadar yürümek zorunda kaldım:X trafik felçti 6dan 8e kadar yollardaydım birde mutfak kapısından su girmiş halı sırılsıklam olmuş onu kaldırdım berbat bi gündü
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...