nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Günlük, İyi ki varmışım. Öyle diyolar. İyi ki varsın ne güzel, ne içten bi laf. Söylemesi de kolay değil. İnanarak söylüyorsan. Ama ekstra çabalamadan, kendin olduğun için bu lafı duymak. Ayrı bi güzel. Seni seviyorum günlük, çünkü mutlu olmayı biliyorum. Görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 akdenizin sıcağından sonra yeminle süper lan eskişehir. sıcak memleket bana göre değil hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Herşey çok iyi gidiyo lan bu aralar mis. İyleştim de galba artık. Kalcegos kaldı tek derdim şimdi eylüle kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yarın doktordayım günlük adam oramı buramı mıncıklicak offf düşündüğüm şey olmasında mıncıklarsa mıncıklasın artık napalım=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 günlük bidaha o saatte denize gidersem. melez oldum resmen. üstüne içmeye gittik eve gelince baygınlık geçirdim. ulan cansın baloncuklarını yiyim. bürgülü seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 günlük ahahahha. çarpılmış lan yazık kıyaman=) bürgülerim var benim bürgülü taklalar atıyorum. baloncuklarım da çok seksi öyle böyle değil=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 günlün lanet olsun dershane başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 çok yorgun bi gün çoook bide akşam kordon yapıcaz uyurum artık orda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Günlüük; Son sigaram kaldı benzinciye gitmeye o kadar çok üşeniyorum ki. Bir de duş almam lazım 7de sinemaya gidiceksek. Öf amma üşengecim ya. Ama eğleniyorum günlük bu aralar şaka bir yana. Dün babam çok komik bi mesaj attı..Kaşıma halka takarak kalbini çok kırmışım. Güzel bir cevap verdim. Sonuna da imza gibi Necati yazmıştı bayağı güldüm. :D Neyse ayın 20sine geldik ben bu ay çok fazla evde oturmamama rağmen param birikmiş sevindim. Hadi gittim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu gece ya sabahlayacağım ya da sabah işi kötüme kaçıracaklar. evet en iyimser haliyle bu kadar kibar olabiliyorum günlük. yazık bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Of günlük off. Sabahın köründe işten eve geldim.Saat 2 gibi ebeveynlerimin kavgasıyla uyandım.Ya ne olucak benim bu halim günlük. Askere gitsem de kurtulsam be günlük.Ama sırf annemi yalnız bırakmamak için katlanıyorum. Neyse kaldı 1 saatim.Sonra işe gidicem. Sırf kafa dağıtmak için wow'a başlıyıcam.Aldım kurdum şimdi patchleri yüklüyo.Ama baya sürücek gibi.5 de başladı daha tbc ye başlamadım. Artık kalanıda yarına diyoruz. Hadi günlük kendine iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 günlük 13.30 da dershane bitti çıktım eve geldim azıcık test çözdüm. evde ders çalışamıyorum dershanede kalıcam çıkışta kütüphanede test çözcem diyorum bi şekilde çıkıyorum dershaneden...evdeyim sıkılıyorum dexter a bakıyorum şimdi bide bi demlik çay içtim sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 2güdnür uykusuzum STOP! bu salak bilgisayar çok yavaş kalıyor STOP! güya %100 CPU yiyor aptal alet STOP! ama diğer taraftan youtube falan izletiyor STOP! TÜm gücünü işlemlere harcasan ya STOP! Ben de bu gece uyusam biraz STOP! Daha yazılarını yazıcam, yarın bizimkileri yollycam STOP! üstüne de çıktıları alıp bunları teslim edicem STOP! ben canımı teslim ederim bu gdişler STOP! ha bu arada olimpiyat izleme hayalimiz yalan oldu STOP! Kötü oldu END OF MESSAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sana yazılanları okuyunca.. çok salak bir hayat yaşadığımı düşünüyorum bazen. bunu tek ben düşünmüyorumdur herhalde. evet böyle avuttum şimdi kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Günlük be, üzüldüm şimdi. Bu hıyar bu kıza hep berbat davranıyo. Ayrılsalar da kurtulsa artık. Ben burda üzülüyorum. Of :( Hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Öyle böyle günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sinirimi bozdu günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ben biterim bu atölye stajı bitmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kötüyüm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 günlük neler yaşıyorum bi bilsen.. iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Günlük, 4 gündür bi tane tostla duruyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ahahha lan resmen 1 senelik mevzuları copy paste gibi yazıyorum. ne diyeceğini biliyorum filan önceden yazıyorum. ne kadar geriliyorım bi bilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Dostlarımdan biri apandist ameliyatı olmuş aynı gün amcası ölmüş üstünden iki gün geçmiş ben anca msnden haber alabiliyorum. Ulan uzak olmanın taa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 miğdem neden bulanır ? bu saatte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar