0ne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ahh günlük 2 gündür rüyamda çalışıyorum.Hayır 2 gün kaldı işbaşı yapmama ondanmıdır nedir.25 günde tatil vermişlerdi zaten.Ulan nasıl geçti be kaşla göz arasında.Gerçi daha bugünüm yarınım var. 2 gün gezip eğlenicem günlük.Mesela bugün sinemaların altından girip üstünden cıkıcam.Aksamda ranger-tren-gondol-ahtapot-ranger ve balerin kombosu yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Rüyamda manyak gibi makarna yiyodum günlük, karnım aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 millette ne rüya görüyomuş be günlük ben gördüğüm rüyaları niye hatırlamıyorum günlük hıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 rüyamda dayım ölüyodu benimde hiçç umrum olmuo hala geyik peşinde zıplıorum fln adamın ömrüne ömür kattık durduk yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 offf kendimden nefret ediyorum nefreeeeeeeeeettttttt :X:X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 fal baktırmak istiyorum hem de çok bi yer var mı bildiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sechil said: offf kendimden nefret ediyorum nefreeeeeeeeeettttttt :X:X:X noldu bebişimm?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 darkness87 said: sechil said: offf kendimden nefret ediyorum nefreeeeeeeeeettttttt :X:X:X noldu bebişimm?? :X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 msn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Günlük ya Barclays Premier League hiç bitmesin olur mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 rüyamda dayım ölüyodu benimde hiçç umrum olmuo hala geyik peşinde zıplıorum fln adamın ömrüne ömür kattık durduk yerde smiling smiley said: darkness87 said: sechil said: offf kendimden nefret ediyorum nefreeeeeeeeeettttttt :X:X:X noldu bebişimm?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ne noldu şimdi one??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 rüya görmüyorum ben günlük. şimdi çıkıp; her gece yüzlerce rüya görürüz ama hatırlamayız deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Saeros said: günlük dediğin sırlar dünyası, sır kapısı gibi bişey olur. herkesin görebildiği bi yere yazmak saçma olur. ha ben sırlarımı yazmicam, ne yaptığımı yazıcam sadece derseniz o da saçma bi atraksiyon olur gayet.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! saenin boyle patladıgını görmek: paha biçilemez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bi tarihi olaya daha tanıklık ettik bugün. ama savaş, afet gibi kötü bi olay değil. iyi bişi. jamaica'lı usain bolt ökzüler gibi koşaraktan ve ceylan gibi sekerekten çok rahat bir 100m kazandı. olimpiyat ve dünya rekoru kırdı.. adam süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 gunluk 19 senelik arkadasim 6 yildir kanada'da ve adamla zamanla turkce konusamaz hale geldim. ben de oyle olmak istiyorum bu ülkeyi ve bana kazik atan bugun adamlariyla beraber unutayim =( lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 şu anda arkadaşım evinde toplaştık ne güzel mis gibin arkadaşlar flnda var ve erkeklerin yaptıı muhabbet ya oyun muhabbeti ya askerlik yada bilgisayar ayy bay geldi bütün kızlar sadece habde yenerin saç kesiminden gülşenin kıyafetinden anlarmışız ben böle erkek zihniyetinin taa.... şimdi kızlar dağılmış bi şekilde tv izlioruz salak gibi başlıcam lan böle işin bacaından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bügün Bulgaristan Varna Üniye kayıt oldum,aksilik çıkmazsa ekimde gidiyorum,ben hariç etrafımdaki herkes mutlu,bende bi değişiklik yok,sanki hayatımda hiçbişey değişmeyecekmiş gibi 2 ay içerisinde,ne biçim bir duygudur bu yav pff :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 dasaaa said: bi tarihi olaya daha tanıklık ettik bugün. ama savaş, afet gibi kötü bi olay değil. iyi bişi. jamaica'lı usain bolt ökzüler gibi koşaraktan ve ceylan gibi sekerekten çok rahat bir 100m kazandı. olimpiyat ve dünya rekoru kırdı.. adam süperdi lan günlük, ben de arkadaşla izledim. 100m yarı finalde gördük kendisini yarış başında.. tanımam etmem, dedim ki "aha bunu da kahveden alıp buraya getirmişler". herkes bir karizma, bu adam sokak çocuğu modunda. herif 1. oldu, favoriymiş meğer.. sonra finalde de son metrelerde yaya yaya rekor kırdı herif. o lafı aldı geri soktu bana yani. dedim "helal olsun, jamaikanın kahvelerinden çıkıp da 1 numara olabiliyormuş insan yani.." şaka gibi adammış meğer. bizim kahvelerden ne zaman çıkar böyle adamlar günlük? toplanıp adam dövmek yerine koşsunlar valla. cevap ver lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bugün wah pedalımı aldım wahlatıyorum euhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Şesu strikes back sıçtım batırdım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kabus görüp uyandım geri yatmaya tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 günmük bügnnün daşrı cıkcakktık sattalar salata yaptılar addiler bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 naber gunluk uzun zaman oldu lan napıon.. yaz bayık sıcak bunaltıcı.. yarın gece kısmetse cok ozledigim bi insanla skype tan da olsa konuscam mutluyum..ama bi yandan da huzunluyum Dota sardı yine eglendik bugun cılgın attık yargıladık oyuna adaleti getirdik.. dede kasmadı olay orda bitti zaten.. Soyle bi mangal olsa da yapsak yesek.. the dark knight basarılıydı sevdim.. ama tekrar sinemaya gitmeyi sevmedigimi hatırladım anca acık hava olucak sinema ya da evde olucak home theatre falan (yokki anca bilgisayarda)..plazma alamadık gitti bea.. nese gunluk gorusuruz bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar