dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 lam gece gece 10a tamamladım dinlemeyi. bi taraftan gız senin isyanını yerim derken diğer taraftan da burnunu dişlerim diyorum.. her neyse, oburluğumu bi kenara bırakırsak negzel şarkıymış, negzel grupmuş bu arkadaş! on my shoulders http://www.youtube.com/watch?v=9bBkEQYdMM8&feature=related tıtıtı diyen dilini yerim ben senin! ehm oburluk yok diyorduk di mi? efet.. neyse, canlı performansları da hoş the do'nun live on my shoulders http://www.youtube.com/watch?v=MvLSxVoqJ0Q sözler de şöle bişi why would i carry such a weight on my shoulders? why do i always help you carry your boulders? you wonder why i carry such a weight on my shoulders and why would i tttts such a load cos someday you'll see next time i'll try it another way why would you try to make me friends with them soldiers when you know that i've never been familiar with orders when you know that my heart is in a pretty disorder and you should know that in my heart you fill every corner and someday you'll that all i want is to please next time i'll try it another way how long will i sit and wait like a soldier? how many summers will it take? how many summers will i wait? how many shoulders will i break? why would i carry such a weight on my shoulders? why am i always by your side when you're down? why did i help you build a beautiful house? and why did i break my back for you in the cold? cos someday you'll see next time i'll try it another way why would i have to quit if time makes me older why do they wonder why i never get bored? how could i tell them that i'll never let go but hey, you're my man but they just won't understand cos someday you'll see next time i'll try it another way how long will i sit and wait like a soldier? how many summers will it take? how many summers will i wait? how many shoulders will i break? why would i carry such a weight on my shoulders? why do i always help you carry your boulders? you wonder why i carry such a weight on my shoulders and why would i tttts such a load cos someday you'll see next time i'll try it another way how long will i sit and wait on that boulder? how many summers will i wait? amanında amanın negzel şarkı bugün boğaziçine gidiverdim. geçen gittiğimde ardeth ile görüşecektik ki ilk pati görüşmem olacak idi. ama iş güç derken zamanlar uymadı. bugün ise öyle apar ve topar gidip geldim ki... büyük ihtimal ile içeridekiler hafif sisli/buzlu camsı bir görüntünün önlerinden geçtiğini ve arkasından da büyük bir rüzgar, fırtınanın çıktığına yemin etmişlerdir. ancak gerçek o değil, evet evet o bendim. Danalar gibi yok aslında danadan çok daha profesyonel bi şekilde girdim çıktım.. bi özel ajan edasıyla hızlı bir gir-işini hallet-çık operasyonuna imza atıverdim.. günün kalanında fırça yemek ve lanet olası başımı soktuğum lanet olası belalardan kurtarmak için harcadım.. nihayet akşam eve geldiğimden beri lanet olası.. eee yok olmadı burası.. akşam eve geldiğimden beri biraz kafamı dinleyebildim. yihu yalnız huzurlu olduğum zamanları çok özlüyorum be! yaşlanmak böle bişi işte, eski günleri yaad edip duruyorsun ve mutlu son! alzheimer* oluyorsun ve sadece eski günlere bağlı yaşlıyorsun.. tabii diğerlerine eziyet.. :S neyse hayat böle boktan işte.. (*<-kesin yazışta sıçtım ha! bi de auschwitz diyemem bak hiç. hani söyleyemiyorum o derece. allahtan kampta değilmişim ha. neredensin sen, hagi kamptan.. yavıdiyim, aştivits ee aşuvit öhm öşvitz hmm.. neyse işte. vurun da öleyim bari be!) tıtıtıt yapan dilini yerim evet.. edit buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 trşlyon evet kafam triylon !! bin trilton !! çok güzelim çok benim veren allhaa şğkürler olsu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ooffff lna hiç sevemediğim şunu fondip bunu fondip muhabettine girdi adamlar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 350 graam balparmak 50 grmı bitti ben de bittim,gec artık öksuruk kızııyorum ama sevmiyorum ben baaal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sevgili günlük efsu ölümüne güldürdü bu akşam beni yerlerde yuvarlandım... Çok güldük acısı çıkmasın sonra bea günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 günlük çok sağlam dayak yedik lan, süperdi. ahaahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 başımı kaşıyacak zamanım yok günlük :( okul bitti, askerlik bitti ama hala sınavlarım var , bende anlamadım nasıl bir çabalamanın içindeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 günlük burdaki eleman gidiyo 3hafta yok yapabildiğim kadarıyla bütün işler bana kalıyo. ayrıca patronla artık oturu konuşma vakti geldi ona göre eylülde başka yere giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 günlük bugün bana girdilerdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 umduğum şeyler başıma gelmedi... rahatladım be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 finalidir, notudur, cartı curtu hepsi bitiyor bugün, eskişehire gidiyorum. rahatlık filan. ohhh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Günaydın Günlük; Hala uykum var çok uyudum. Suratım gözlerim şişmiş pokemona benzer bir hal aldım. Artık bugünü de evde geçirirsem beynimde hasar oluşacak sanırım. Masamın üstü de tabak çanak dolu kim toplicak ya. Spor yapiyim bari bir iki saate. Hadi görüşürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Günlük ben uyarmıştım kafanı kırarım diye.Saat 7 ye kadar uyarmaya devam ederim.7 den sonra kırarım.Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Günlük be bugün herşey cok iyi gidiyo. Aşkım'ın malzeme sınavı iyi geçti. İş görüşmem cok iyi geçti; ilk iş günü işe başlıyorum. ve en önemlisi abimden kurtuluyorum onun evlenmesi icin cok büyük bi fırsat geçti bugün elimize ailecek. annemle sabahtan beri sevinçten oynuyoruz. Sanırım bu yıl cıkarken yeni yıla hayellerime kavuşarak giricem. yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sıkılıyorum. evde yapcak bişey yok. dışarıya çıkcak kimse yok. tercihleri yaptığımdan beri uyuyamıyorum. bir gaza geliyorum inşallah tutarda giderim anasını satayım burdan. herkesten uzak olmak çok iyi gelcek diye. bi diyorum ulen allahın zonguldağı ne yapcam ben orda diye. kafam karışık. zaten bi toparlayamadım.. neyse.. nasıl olsa bir süre daha böyle devcam etcek. yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 günlük ben kedi olmak istiyorum, kedi. meow. cumartesi gelsin, sevdiceğim gelsin. ama pazar hiç gelmesin. cumartesi gecesi hiç bitmesin. gitmesin ='( annemle yaptık planı pazar eve dönünce hastalanıyorum ve pazartesi işe gitmiyorum. annemi seviyorum yaa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 günlük allah işçi kısmının belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Günlük, yine alamadım ehliyetimi :( Bi sürü şey gerekliymiş hiç söylememişlerdi kurstan. Davul olsunlar emi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Cons said: günlük allah işçi kısmının belasını versin vermiş verceği kadar //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 günlük son 3 gündür iyi çalıştım umarım değer bu çalışmaya yarın ardarda 2 finalimi olup bitiriyorum yaz okulunu.kazasız belasız atlatıp iki BB ya da üzeri not alabilirim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 şişt! şişt len! nen ben cok mutluyum,ehehe napıcaz bilmem,niye öyle?ahahah öpüyorum seni mucuk mucuk. bi de ben biliyorum galiba nedenini,söylemicem ama sana, gırrç.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sabah sınavım var ben hala burda geyik peşindeyim ömrümü yidi bu pati benim pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 @sechil başarılar bebeğim hadi bakalım bitir artık okulu sende atıl iş hayatına=) ilk işimi 100knt karşılığı yapıcam günlük sechilin annesine site yapıcm. hadi bakalım nasıl bişe ortaya çıkıcak bi gün çok iyi yerlere geldiğimde "ilk işimi 100knt'e yapmıştım hey gidi günler heyy" diye anlatırım artık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oha bunlar birbirlerini yiyolardı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 teşekkür ederim bebeim bitcek sanırım artık ;) hazırla siteyi 100 kntr hazır seni beklio ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar