Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 AshK naber? yoksun hiç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ona günde en az 70 mesaj atarken kontörsüz kalmak pis bi duygu ühüğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 su soğutma... sabah akşam su soğutma makaleleri okuyup gereken parçaları düşünüyorum. ne diye? hiiç.. su soğutma için işte! yok daha yeni bilgisayar için gereken parçaların hiçbirini almadım. dahası açığım bile var birkaç yüz dolar kadar! e niye su soğutma peşinde koşturuyorum.. hiiiç.. soğutma için işte! sert bir zaman geçirip, hayırsız bir olay yüzünden hayat kayınca, masterdan olunca, üzerine yine benim hatam olmayan hayırsız bir olay yüzünden zorla askere gitmek gibi bir durumla karşılaşınca, bu şartlar altında koccccaaa bir evi istanbuldaki eve taşımak zorunda kalınca, zor zamanında bir de tadilatlarla cebelleşince hayalini kurduğun ve topladığın bilgisayarın parası o hayırsız olay yüzünden yok olunca, dahası hayalini kurduğun iyi maaşlı işe sen bu hayırsızlıklarla uğraşırken sınıf arkadaşın girince ve tıkır tıkır paracıkları da alınca, üstüne dev gibi destekli projen sadece bir kağıdın imzalanmamış olması ve senin masterdan atılmış olman yüzünden yattara olunca, magandanın biri arabanın kapısını sağlam şekilde çizince, geleceğinin ne olacağını bilemeyince beyin ısınıyor biraz.. işte o anlarda kafanı monitörden içeri daldırıp su soğutmanın ferahlatıcı dünyasına giriyorsun.. zamanım özetle kıçımı kurtarmaya çalışmak, günü kurtarmaya çalışmak, yapılması şart olan şeyleri yapmak ve kalan her zaman da sakinliğimi korumak için zihni soğutmakla geçiyor.. tüm bu çaba, inat ne için? hakketmediğim halde yaşadığım ve kaybettiğim her şeyi geri almak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 geçmiş olsun dasaa harbiden bişeyler insanın elinde patlayacağı zaman hep arka arkaya oluyor. Umarım 1-2 seneye bunları unutacak gelişmeler yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 dasaa iyi sabır vermiş sende. Allah daha çok versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 öf bu phys 345in soruları harbiden çöz çöz bitmiyomuş. demek ki sene için verilen dersinde 80 sayfalık ödev söylentileri doğru olabilir. Yarısından azını çözdüm 11 sayfa falan etti maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sina sana gizli bi formülümü söylicem. soru çözümünde kolaylık olalibir. gizli F=m.a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Günlük uyku düzenime kafam girsin. Aha gene sabahın körü, deli dürtmüş gibi uyandım iyi mi. Beynimde fon müziği "Sound Of Muzak" çalıyo sürekli, ve uyuyamıyorum. Ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 lan gunluk gene iphone kalmamis, gene batmane gidemedim, ne kadersiz adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dasaa sabır diliyorum... benimkide sorun mu günlük dasaa'nınkini okuduktan sonra yazmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gunluk 3 gun 3 gece eglence =) 2 gundur kardesin sunnet telasiyla ugrastik durduk caldik oynadik raki bile ictim asfd bi gobek atmisim var ya omrumde boyle oynamamistim kardes olunca insan baska davraniyomus simdi de buyuk kardes kuzenin nisanina gidiyorum o da oz abim gibidir orda da icicem oynicam dagiticam ve onumuzdeki hafta annem ben ve gamze tatile cikiyoruz, ondan sonra da zeytinli rock feste gidicem belki bunlarin bana iyi gelmesi lazim gunluk lakin nedense kafamin icinde susmayan bi insan var. bi insan sevmedigi, ayrildigi bi kizi gecenin 3unde neden arar gunluk? sordum bugun, meraba demek istemis. sana da meraba. neyse, umarim zaman gecer ve icimdeki bu ates topu gecer gider annem sesleniyo gunluk, gece gelir yazarim =) cya, aeo, bb. mujkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Şu an 57. Başbakanlı koşusu koşuluyor. Led Zeppelin diye bi at var. Aha 3. oldu, ne ilginç günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bütün günüm uyuyarak ve araba yolculugu ile geçti kanka ya canım şuan nasılda sıkılıyor uf böyle 2 gün deli gibi hareketli bi günden sonra evde boş boş oturmak ne sıkıcı yaa sanırsam erken uyucam bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 E be günlük bir günü daha geçirdik boş bir şekilde. Moralim baya bir düzeldi bu aralar mutluyum. Annem döndü diyedir herhalde. 4 hafta ot çimen yedikten sonra zeytinyağlı yüzü görmek baya iyi geldi bana. Konsere gidemedim ona biraz sinir oldum ama ev kalabalıkmış sıkılmam bu akşam. Dün beni çok üzen bir olay oldu. Zamanında yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmediği en yakın arkadaşım uzun zaman üstüne beni aradı. Suratım gülmüştü kendi kendime aa Burcu arıyor dedim içimden. Açmamla beraber suratımın asılması da bir oldu. Sana çok önemli bir soru sorucam sevgilim Ali Bilgi VCD'ye girecek genel kültür sınavı yapıyorlarmış annen ne soracaklarını bilir mi acaba dedi. Vereyim numarasını onu ara sor dedim. Üstüne de geçmişte arkadaşlarıma karşı yaptığım hatalar yüzünden bir ton küfür ettim kendime. "Aramızdan ilk kim kopacak acaba?" der ya arkadaşlar; o ilkin ben olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Saçmalıyorum hala bazen büyüyemedim be günlük. İşin kötüsü de böyle üzülüyorum ama saniyeler sürüyor sonra hiperaktifkleşiyorum çıkıyorum eğleniyorum. Umursamaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 zıbı zıbı zıbı zıbı bızzzpp bızzzppp.Herkesi testereyle doğramak istiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yasasın yaa kurtuldum ben ondan eheh rüyalarıma bile giremiyo artık.bilinçaltım da resti cekti.ne güzelmiş böyle hayat oh bee kurtuldum bee kurtuldum eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yarın finalim var saat kaçta? hangi sınıfta giricem? kalmıcağım belli yine de girmeli miyim? bazı şeyler açık ve ortada ama netleştirmeyi bırak konuşulmuyor bile bu konunun üstünde ben konuştum konuştum konuştum ama benden başka kimse konuşmadı şimdi bekleme sırası bende di mi? peki neden o kadar sabrım yokmuş gibi hissediyorum? yok çünkü ondan olabilir mi? beğenmiyorsan değiştir benim felsefem olsun mu? ama değiştiresim yok üşeniyorum ama değiştirmek istiyorum napıcam? tatile gitmek istemiyorum ankarada kalmak istiyorum hep yerimdem kalkmak istemiyorum tatile gitmek cidden istemiyorum çünkü ya belki planlar gerçekleşirse? NEEEEE???? KALMICAĞIM MI BELLİ YAZMIŞIM ORAYA? E BEN KALDIM AMA DİREK. VAY BEA ALLAH MI SÖYLETTİ ACABA? SDDAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 aglaures said: yasasın yaa kurtuldum ben ondan eheh rüyalarıma bile giremiyo artık.bilinçaltım da resti cekti.ne güzelmiş böyle hayat oh bee kurtuldum bee kurtuldum eheheh olmamış kurtulamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 niee ki yaa:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sevgili Gunluk, Dun gece bahtsiz ulkem gene en hain teror saldirilarindan birine hedef oldu, Belki 1 hafta sonra unutulacak bu hain saldiriyi hic degilse senin unutmaman icin tarihe not dusuyorum, 15 den fazla parlayan goz bu gece son kez parladi, 100 lerce yeni dogmus cocuk kadar caresiz hisseden yaralimiz var.. Yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yarın ilk final var ama seçmeli ders olduğundanmıdır, götü biraz kurtardığımdanmıdır nedir hiç çalışasım yok. edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 raporum bitti. sağlam saçmaladım. kültürel etkileşimde başarılı olmuştur bile dedim, yürü bee! yoruldum, uyku düzenim yamulmaya doğru gidiyor. öyle işte. yaşayıp gidiyoruz. dün gece çok mutlu olmuştum onu da paylaşiim bari. istanbul süper bi şehir. başka bi şehirde nasıl yaşicam ben bilmiyorum, gerçi yaşar mıyım o da belli değil ya. canım kaç gündür boğaz kenarında böyle oturup bi çay kahve içip bulursam Profiterol Bianco istiyo deli gibi. yok ama nerdee. ders çalışmak lazım bu arada tabi. neyse güle gülee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 AAAAAAYH hala oynayasim var doyamadim xD gunluk nisan tam bi kültür savasina dondu bizimkiler dogu anadlolu kiz tarafi bulgar kimse digerinin muzigini begenmiyo ne ilginc bişeymis acikcasi en basta eglenceli gibiydi ama sonra icim bayildi bi de nisanda kiz tarafinin dedigi olurmus gibi bisey varmis ortada, bi roman havasi istedim calmadilar halay cekemedik ne anladim ben bu isten! adi p ile baslayan yoresel bi oyun oynadilar, onu izlemesi guzeldi. bi de dayim bana raki icirdi, meze olarak da salatalik yedik dayima karizma yapcam diye tutup hizli ictim kafama balyoz yemis gibi oldum ahahah sonra ordan sikis tepis arabalarla eve geldik kimsede sokak kapisinin anahtari yok, son arabayi beklerken kapinin onunde bi anda gobek atmaya basladik cok eglenceliydi xD abim ve nisanlisi kendi arkadaslariyla mudanyaya gitmeyi planlamislar, iste "gencler" dedikleri bi grup. beni de davet etti, cok sasirdim =) beni cocuk olarak gormuyomus megersem :P neyse gece gece mudanya HARIKAYDI! deniz kokusu sicacik cay sigara :P tam bi altin vurus oldu geceye eve daha yeni geldim topuklu ayakkabi mini etek kombinasyonuna alisik olmyan bunyem isyan bayragi acti suan parmakciklarimi hissetmiyorum :D herseye deger bi 3 gun gunluk yedik ictik oynadik SARHOS OLDUK simdi seneye dugunu beklicez, o zaman erkek tarafinin dedigi olurmus, davul zurna tutucam ben kendim icin, CALIN ULAN OYNICAM dicem xD insanin yakinlarinin mutlu gunlerinde dagitmasi bir sanattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 günlük iyi ki varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Günlük, bugun , pardon dün diim artık gün natladık 27 temmuz. Metallica gördük ali samiyende. Adamlar göt etti hepimizi . Efsane bi playlistle geldiler, Efsane bi ses efsane bi sahne showu. Kendimden geçtim . Sesim kısıldı bağırmaktan. Yanımdakileri yumrukladım artık. Yarın okul var ve yapmam gerkeen şeyler vardı ama pek de umrumda değil açıkcası. Metallica FTW ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar