darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 günaydın günlük bugün veya yarın platonik aşkım gelicek ofise içim kıpır kıpır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yaklasık 8 saat sonra dunyanın en mutlu insanı olacagım gunluk,pik pik pik pik heycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 günlük ben dün gece bi yüzdüm bi yüzdüm bi yüzdüm bi yüzdüm... kaç saat yüzdüm ki ben? çokzeldi, kışın hep bunu hayal etmiştim. erdem bana fıkra anlattı, anlamadım. küfretti güldük fellan. sonra havlusuz kaldım üşüdüm bele yerde camlar varmış görmedim bastım ayağımı kestim. bira döktük yine güldük. kokoreç yedim. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 aha internetim açıldı. ehere mehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hani her şey hiç bi zaman süper olmamak zorundadır ya. bi sorun çıkması gereklidir çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yihuiivivvivivviuuuuuuuuuuuuuuv. YİHUV. (enerji geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sanırım,bişeyleri bilmemek daha iyiymiş be günlük.aklıma takılanları nası yok edicem şindi ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Günlük bugün Recep İvedik'in gerçek versiyonuyla karşılaştım. Hani hep böyle derler ya biz bunları gerçek hayattan alıyoruz diye, inanamazdım, hakikatten öyleymiş. Sesi, konuşması aynı gibiydi tipi ve kıyafetleri hariç çok benziyordu. Bunu da gördüm ya artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 lan günlük çok sıcak burası ankarayı hiç böyle görmemiştim noluyo lan ankaraya pişiyorum resmen..bir de sorunlar cabası hey allahım ya günlük yardım et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dynun said: Yihuiivivvivivviuuuuuuuuuuuuuuv. YİHUV. (enerji geldi) İÜÜÜüüwwwwwwwwww... ( enerji gitti :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bok ettiğim şeyler yavaştan düzeliyor olması gerektiği gibi sıcak üstüne kahve yapıyom bi de mal gibi bi de sigara sigaranın da tadı çıkmıyo ferhat göçer var bide ona hiç girmicem net yok fm de kariye kasıyorum. makinaya atar yapıyorum. kitap bitirdim bilgisayarda okuya okuya. üsame bin ladin kitabı can sıkıntısı kötü annem geldi gitti eve baktı sövdü sövdü gitti bana baktı sövdü sövdü gidemedi gidemez çünkü anne duygusay romantik komedi tarzı yakalamaya çalışıyorm bazen olmuyo absürd komediye çeviriyorum zekice espiri bulamadığımdan çalıp modifiye ediyorum hatta bazen modifiye de etmiyorum takmıyorum pek bişey ama bazen sıkılıyo canım hiç kimseyi takmıyorum diyorum ama herkesi boşveremezsin lan diye kendime ayar veriyorum. kitleniyorum aslında asosyal gibi duruyorum ama değilim seçimim bu benim diye düşünürken gene ayar veriyorum kendimle sürekli kavga ediyorum daha önce yazmıştım gene yazıcam yalnızlık çok güzel evet ama insan kendiyle çok konuşuyor bide bazen yanımda insan oluyor onunla konuşutken kendimle konuştuğumu farkediyorum sesli düşünüyorum. olmuyo rahatsızım felaket huysuzum doğru şeyler yapmaya çalışıyorum hep sonucu doğru olsun istiyorum ama yanlış yoldan yapıyorum hep o yüzden sanki piçin tekiymişim gibi duruyor. kendimi hiç bişeyle ifade edemiyorum şu yazdığım yazının iğrençliğine bak resim desen lisede utkunun öğrettiği karikatür kafayı sadece sağ profilden çizebiliyorum müzik. yalan olur sinema. bak bu olabilir gibi yani diğerlerini denedim sıçtım ama bunu denemediğim için kendimi bununla ifade edebileceğim yönünde kendimi gazlıyorum tabi onda da sıçacam o ayrı mesele ha bi de kendimi ifade etmek gibi bi takıntıya ne zaman sahip olduğumu tam çıkaramadım sanki neyi ifade edeceksem adam sende ( de ayrı) wall of text e benzesin diye enter kastım. ama böyle grafiğin yükselişe geçtiği yerlerdeyim istatistiklere göre eylülde gene hayatım sıçmaya başlar. diskriminantım düşük elimden bişey gelmez hacı yeter hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yukardaki arkadaş uyuyamıyor heralde. günlük bu aralar bi koşuşturmaca bi koşuşturmaca var sorma. hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bugün handan teyze yazıflamışsın belin kız beli gibi olmuş dedi. O_o ilahi komşumuz handan teyze sen yok musun. hah hha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 günlük dinan zayıfladım kızlar I'M AVAILABLE mesajı veriyor. biri dur desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 gözlerim acıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 elaidi said: günlük dinan zayıfladım kızlar I'M AVAILABLE mesajı veriyor. biri dur desin. nerden çıkarıyosun aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 harbiden ama zayıflıcam diye kemiklerin çıktı lan. az kilo al. adamda az göbek iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yok kemik memik abartmasınlar günlük. 2 santim inceldik diye kıskandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dynun said: Bugün handan teyze yazıflamışsın belin kız beli gibi olmuş dedi. O_o ilahi komşumuz handan teyze sen yok musun. hah hha Sarilayim ince beline. diye bir sarki vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 biyolojik saatim değişti. gece uyumaz gündüz kalkamaz oldum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yine uyuyamadım gün gelir de bu insan mışım mışıl uyur mu acaba aman hop hop...ha günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Of lan. Tribe'ın açtığı savaş bokuna uykusuz kaldım, rehberle görüşme olduğu da aklımdan çıkmış, saat 10 da Alsancakta olmam lazım. Ne zor geliyor var ya. Hem niye sabahın körüne randevu almışım ki ben, biyolojik saatime bile uymuyor. Öf ne salak adamım. Ekemem de şimdi, gidip kahvaltı filan yapayım bari. Ama öf lan, sabah sabah... arrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 günlük günaydın, sçs kib bye. ama o beni sçs'miyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 günlük sinirden ağlayabilirim şu an patronuma bugüne kadar hiç etmediğim kadar küfür ediyorum lanet olsun kaderime lanet olsun bu kadar mı şanssız bahtsız olur bi insan ya lanet olsun offfffff offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Darkness sen işkoliksin lan. Valla. Git bi denize gir, hava al, çimlerde yuvarlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar