dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hLL emir :D da ben artik kimle caliscam sinavlara =/ =( gel ziyaretime arada unutma beni *firk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yea gunluk okula dondum bugun, son kez evi toplamak icin, topladim evi, huzunlendim, nasil gecti lan 4 yil, bitmeyeydi keske okul, mastera mi gitsem seneye aceba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heh yeni ilişkilere yelken açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 günlük gene garip bi şekilde uyandım. rüyamda biri ayağıma kaynar su döktü. onu geçte kahvaltıda annem güzel domateslerden kesmiş yememle birlikte agzımın ve ellerimin kaşınmaya başlaması bir oldu. bi insanın hormonsuz domatese alerjisi olmamalı ya. pıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 günlük bi an önce varmak istediğim noktaya varayım ya iş teklifleri yağsın fln şu kadar ücretten aşağısına çalışmam diye rest çekebileyim hayali bile güzel yauf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 AŞIKIM diyen bir kız benim gelinim olamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 semrannee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Günlük, bildiğin spor yapıyorum lan. Çok acayip. Şınavlar mekikler dambıl çalışmaları bitti, akşam da koşumu yapayım efsane olacak. Bir de bugüne özel bir sabır ve irade testim var. Tek ayak üstünde yarımşar saat durucam. Hayırlısı günlük, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gunluk resmen pleasantville in kendisi oldum.gunde 3 film ilzenir mi ,içine giresin işte sonra boyle. bir de kalkıp evi toplamak lazım yatıya misafir gelecek,ev pis bi de gene..off sıkıl yahu.mahallenin cocuklarının oyunlarını dinleyeyim bari bi sure daha eglendirior keratalar beni.21 25 27 yaslarındalarmıs.biri gecin oturun ben matematik ögretmeniyim dedi.acın elinizi dedi,vuruyor kızların ellerine.yok ya şiddet eğilimli bu erkekler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 günlük baydım ya yapıcak bişey yok..hava çok sıcak arkadaşlar da akşam sana gelelim film izleyelim dediler anlaşılan bugün evden dışarı adımımı atmicam gidip pantolonumu terziden almam lazım 4 gündür almadım:S 8 ağustos gelse de eğlensek he bi de aycan dönsün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Günlük sabah 7buçuğa kadar lost izledim sonra 3buçukta kalktım öğlen. Güzeldi. Daha 3. sezondayım üstelik. Lanet olsun Lost'a çok sarıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 la günlük tıkladım güncel başlıklara baktım baya bi günlüğe yazan var neyim eksik ben de dalıyorum dedim. da şimdi aklıma bişi gelmedi. türk erkekleri çok reröeöerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 günlük bugün olağandan fazla mutluyum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Azmodai said: Gunluk bugun mezun oldum sonunda. 7 yilimi aldi meret ama bitti sonunda. gg hf no rmk. ee bomboş kalmışındır şimdi sınavsız falan napcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Günlük artık perlde moleküler modelleme programı yazma konusunda o kadar uzmanlaştım ki yazdığım fonksiyonlar doğru mu diye debug yapmaya bile gerek duymuyorum sdf (eskisi gibi adım adım debug etsem iyi olurdu aslında kafamda patlamaz inş sçs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 günlük. baydım la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 life&death oynuyordum dosbox ile. aslında dedim eski oyunlar harbiden güzeldi be.. hele bi 88-95 arası yaşanan adventure dönemi var ki sanırım oyunculuğun altın dönemidir. ne şimdiki gerçeğe yakın grafikler o oyunlara benzer tadı verebilir ne de nextgen konsollar.. life&death2 yi oynamamıştım. onu da oynuyorum şimdi.. çok güzel lan! mesela discworld seriler, space quest serileri inanılmaz oyunlar. var mı detroit gibi bi oyun.. mesela stunt planes mi ne diye bi oyun vardı.. oyun da film çekimlerinde dublör uçağıydık.. senaryoda çakıl diyorsa çakılıyor, şöle uçucan sen. sonra böle dönecen de ateş ederken vurulucan derlerse onu yapıyorduk.. var mı benzeri ya da bunun gibisi.. yok işte yok.. taklitleri bile yok. o dönemin oyunları farklı bir tadda.. bi manhunt serisi vardı 80leri yıllarda. acaip bişiydi mesela.. ne biliim şimdikler oyun bile olamayacak kadar vasat grafik yığınları gibi geliyor.. sanki zamanında bilgisayarlar daha çok seviliyordu sahipleri tarafından. oyun yapımcılığı daha rafineydi sanki.. daha çok ilgileniyorlardı yaptıkları oyunlar ile.. bilemiyorum. şimdikiler sentetik sanki.. para hedef. oyun değil. o zamanlar iyi oyun hedefti galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 uyumak istemek ve uyuyamamak... işte tüm mesele bu, gerisinin ben taaaaa..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 en son teknik resim odevi için sabahlamıstım,bugun niye sabahladım bilmiyorum amacsız oldu azıcık ama guzel oldu çan-vapur martı.hatta can tam suan da calıyor.bu saatten sonra istesen de uyumam gunluk,misafirlerim gelecek kahvaltı hazırlamaya da usendim ...gelsinler bir deniz kenarına attırıvereyim ,deniz gorun istedim diye de yutturuvereyim,ohh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 günlük 3de yatmış bünyemi babam 20dk önce kaldırdı neymiş acıkmış ilacının saati geçiyormuş 50 yaşında adamsın o kadar üniversitede hayatı yıllarca şantiyelerde çalışmışsın ne istioyosun benden başım dönüyo mal gibi oldum neyse annem geliyor bugün bide günlük bugün 2 tane arkadaşımın dogum günü unutturma bi ara arayacam.arama demişken aklıma geldi dün kontür aldım turkcell imba olmuş be günlük 2saat bedavanın yanında 300/3000 sms olayına girmişler beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 günlük çok saçma sapan duygu ve düşünceler içerisindeyim:S belki olmak istediğim konumda o olduğu için bi hayranlıktır diye avutmaya çalışıyorum kendimi.. aşık olmak istemiyorum günlük bunu bi şekilde engellemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 günlük selams şu an otobüsteyim, teknoloji ilerlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 of lan uraştığım şeye bak valla. bile bile yiyorum tüm bokları. yapmamak gerek halbuki. olacaana varır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ne güzel çıkacaktım dışarı,çıktı bi allahsızın nikahı..yaktın beni nermin abla,darısı olmayanın başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 şu ışıklandırma ile ilgili sorunu da halletim mi openGLde bana yetecek kadar şeyi öğrenmiş oluyorum programa grafik ekleyebilirim ondan sonra ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar