Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Günlük birazdan radyo yayınım başlayacak şans dile sana parça çaliim :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk sana kafam girsin[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..çok moralim bozuk nolcak bilmiorum..erkek arkadaşım geldi çok sevindim ama halden dertten anlamayan bi tipmiş gb davranıo bana moralim çok daha fazla bozuldu.günlük tavsiye istemiorum ben bi insan da yanmda oldunu hissettirsin istiorum..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Sosyal ağlarda paylaş

senin aracılıgınla post kasmak isteyenleri sivrisinekler uyutmasın..

*!vızzZzzZz*[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük;
bugünlerde çabuk sinirleniyorum, fena patlamalar yaratarak etrafımdakileri üzüyorum, yakında etrafımda kimsem kalmayacak, çünkü gürcistan'a gideceğim, tek bir başıma, yapayalnız bir hayat kuracağım orada, her günü, her saati beraber geçirdiğim sevgilimi arkamda beni bekler bırakacağım, ailemin değeri gitmeme yaklaştıkça artıyor...
yinede arada olmadık şeylere kızıp ortalığı yıkıyor, ardındanda pasiflora üstüne pasiflora içiyorum, üstüne 2 de bira yuvarladım mı çok sakinleşiyorum...
az önce yine kızdım, ve aşkıma bağırdım, üzüldüm, şimdi oda bana kızdı yattı uyumaya çalışıyo, işallah okumaz bunu =)
gerçi genelde kendisi günlük'e hiç bakmıyo sanırım, baksada o bakana kadar sayfa değişir, inşallah kimse de okumaz sheref ne yazmış diye, niye yazıyorumki zaten, neyse iyi geliyo, ben gidip 3 kaşık pasiflora içeyim...
Öptüm günlük bye
[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük; Neden sana yazı yazarız ? cevap ver bakem ? Cevap veremiyorsan neden varsın ? Varsan neden sana yazı yazıyoruz? Manyakmıyız biz ? Manyaksak neden yazı yazıyoruz ? Ahanda kısır döngü [signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...