Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 çok sıkıldım lan günnük!! bi şirket bu kadar mı sıkıcı olabilir.. zaten moralim bozuk dün aptal gibi kabul etmedim güzelim geceyi.. ama suçum yok hiç istemedi canım. buda yalan olabilir tabi. başım ağrıyordu. gibi bi yalan =) aman olsun her gece başka bi eğlence be günnük. şurdan bi çıktımı tamamdır zaten.. çıkana kadar bileklerimi kesmezsem iyidir. steril jilet istiyorum.. tetenozdan ölmeyim şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 günlük beybim 2gündür web tasarımı işindeyim. çok mutluyum lan:) iyiki bırakmışım turizmi. müdürüm küstü gerçi sezon gelirken bıraktığımdan,satıyomuşum onu ne alakaysa. ne mecburiyetim varsa artık onun için sevmediğim mesleğe katlanmaya, hiç sallamadım valla verdim anahtarı hadi eyvallah dedim çıktım. 2 gündür bi sürü şey öğrendim yauf bide ortamda iyi. zırt bırt salak salak şusu olsun,busu olsun,böyle otel olsun,denizi dalgalı olmasın,yemeklerş güzel olsun bide çok ucuz olsun diye gelen müşteriler yok.çok fazla teefonda çalmıyo mis gibi şimdilik mutluyum yeni iş hayatımda günlükçümB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ismail, aga neden böyle oluyor. koyver gitsin olmuyor. takıl biraz olmuyor. rahat olamıyor. düşünmeden yapamıyor. sağa gitmesi gerekirken inatla sola gitmeye çalışıyor bu kardeşin ismail. çak iki tane lan dicek adam yok. yalnızlığın anlaşıldığı anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 faaaaiiiiyttt!!!! 2sunum, 1proje hazırlığı, az adam, limitli bilgi, 3gün.. bu sefer çekirge sıçrayamıyacak sanki! hep bi şekilde son anda her şeyi bitiriyordum ama -pfff- bu sefer cidden çok zor. uykusuz uykusuz hallederim, pzt'ye uykusuz gözlerle sunumları yapar, sunar sıvarım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 allaaşükür bugün de doyduk günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 kendimi geliştirme çabaları içerisindeyim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 içim kıpır kıpır ! deneme çağrıları falan geliyor günnük. iş arkadaşlarım beni deniyorlar nasıl iş bu !! o diilde akşam olsun artıık günnük.. akşam çok seksi planlarım var ehuehe. bitsede gitsek bitsede gitsek bitsede gitsek bitsede gitsek bitsede gitsek bitsede gitsek bitsede gitsek bitsede gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 moleküler modelleme programı yazıyorum master dersi için daha ben geçen sene 1.dönem öğrendim moleküler modellemenin ne olduğunu. vay be az zamanda çok şey öğrenmişim. grafik ve lineer cebirle ilgili operatörlerin nerydese hepsi bitti şimdi işin fiziksel kısmına geldi iş, fizik motoru da denebilir buna heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bi uyumuşum bi uyumuşum günlük. az önce uyandım sayılır. evet gene uyku düzenimi bozmak için büyük uğraşlar sarfediyorum sanırım. istemsiz ama. yarın dersim var tekrar uyumam lazım uyanabilmek için ama aynı zamanda yapmam gereken bilimum ödevlerimde var. bu uyku kötü şey ya. iyi geceler lan sana. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sonunda güzelleşmeye başladı lan hayat valla be günlük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 dinlenmek istiyorum lütfen. tatil gelsin. yaz okulu da alıcam, staj da yapıcam, verirlerse çalışma bursu da alıcam. hepsini yapıcam. ama önce noooolur en az 1 hafta sadece kafamı dinlemek istiyorum. gel finaller bir an evvel lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 günnük hayatımda hep yanımda olcak bi kız istiyorum..destek olup moral vericek.. bulunca haber ver gelip tanışayım.. hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 haa günnük bulunca banada haber ver bende simdikiyle takas ediyim olur mu? :P:P neyse günnük.. bugün napayım sölesene. söle hadiii !! kulağıma fısılda.. hadi naz yapma beee !! aa güzel fikir günnük beğendim, keh keh keh çakal senii !!! salakmısın günnük leyn ne abaza çıktın sende ya.. ben gidiorum. hıh !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 günlük hayatımda hep yanımda olucak bi wow karakteri istiyorum karar veremiyorum hiç hangisiyle oynicağıma ama paladinimle oynicam sanırım çok duygusal bi insanım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ünzile insan dölü on kardeş beşi ölü büyüdükçe un ufak ve gelirde görücü inci gibi dişi görücü bilir işi sogudum aglar gider gün olur hatun kişi varmadan sekizine ergin oldu ünzile hem cocuk hemde kadin 12 sinde ana bir gül gibi al ve narin bir su gibi saydam ve sakin susar kadın unzile yagmuru kim dokuyor ünzile kac koyun ediyor dayaktan uslanali hic birsey sormuyor....(of anam of ) korkar durur gitmez köyün en son citine inanir o sinirda dunyanın bittigine ünzile insan dolu bilinmez nelere gebe sirlarin mihnetini yükleyipte beline sebebsiz bi şarkı dinleyip bu kadar ağlanırmı günlük fena valla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 günnük bu bok gibi günü biraz süsleyip süslü bok haline getircem.. hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Kıbrısa dönüyorum 9 uçağıyla. Hazırlık falan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 günlük senle ortaklaşa aylık ve yıllık işine girelim diyorum ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ağzımda kocaman bi yara oldu günlük.nasıl oldu ne zaman oldu bilmiyorum.Canımı yakıyor baya.Bir haftaya yakın süredir yemek yiyemiyorum zayıfladım resmen,gülemiyorum,sıcak bişeyler içemiyorum,uyurken sadece burnumdan nefes almak zorunda kalıyorum ama sinüzitim olduğu için ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum.işte bu işte bu çok acı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 günlük aynı boktan günlerden biri daha geldi gecti finallere kasıcam diye karar aldım 15 dakka calıstım sıkıldım yapacak hic bişi yok İstanbulu ozledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 korkularımla başa cıkabileceğimi görüyorum ve bu bana cok büyük bir güç veriyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bir varmış bir yokmuş.. kızın birisi doktora yapmaktadır. modelleme için dasaaa ve hiredgun'a gelirler.. dasaaa ve dasaaa'nın kankası işi zor uğraşlar sonucu hallederler. ve sonuç? dasaaa ve hiredgun şu ilk aşamadan hiç bişi alamazlar.. ne ünvan, ne yayın ne de para... Bu cuma yeni bir değerlendirmede orada olmamız gerekiyor, kayıtlarda adımız geçtiği için. Uzman olarak (kıçımın uzmanı diyelim) konuşacağız! Eğer olursa belki diğer yayınlarda bişiler alacağız. belki diyorum çünkü alamayız sanıyorum ki... modellemeleri duyan kafayı kaldırıyor ve "o modelleri yapan siz misiniz?" diye soruyor hayretle.. evet, o imkansız işleri başaran mallar biziz ve bi tanesi benim.. evet.. ve geri dönme şansım olsa bir daha yapmazdım evet.. çocuğun birisi varmış. doktora yapmaktadır. sağlam destekli bir proje için başvurulur. 5kişi alınır, biri kim tahmin edin? sonra... ee sonrası şöyle, bi tanesi yürütücü olur, bi tanesi zerre çalışmadan doktora tezi olarak bunu gösterecektir, bi tanesi hiç kılını kıpırdatmadan içeriye girmiştir... ve dasaaa'ya hani bana hani bana demiş düşer.. öyle ki evrakları nasıl halledeceklerini bilmediklerini söylerler. iş o kadar salak saçma bi hal alır ki, bizim dasaaa bariz 2senelik iş planları, bütçeler falan hazırlar duruma gelir. neyse ki bu aşamada proce yürütücüsü ile ortaklaşa bazı yerleri hallederler ve yukarıda sayılan 5kişi arasında olmayan hiredgun'da son anda yaptığı katkılarla günü kurtarır. Sonuç ise, 4gündür lenslerini bile çıkartamamış, dişlerini 1kere fırçalamış ve çok az uyumuş bi dasaaa'dır.. hiyjenik olmayan bi dasaaa oluyorum sanırım iş yetişti, kabul edilir mi bilemiyorum.. bişiler de öğrendim, evet. ve bu olursa çok da yararını görürüm. o da doğru. ama ya karşılığını görebileceğim ya da çok kasmayacak bişilere girmek istiyorum sadece. bugün bi sunum ve tüm bir proje, yarın bi diğer sunum, haftasonuna bi diğer sunum..., her şey ama her şey yorucu, kötü ve saçma... boğucu günler, çok boğucu günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 gunnuk kaza yaptim.. sile yolunda kaza yapan gencler arasina adimi yazdirdim. araba pert.. saft dingil teker bilmedigim onca sey gitti.. teker firladi ya.. bulamadik. nereye gittigini bilmiyoruz. ucurumdan dustu heralde. neyse ki ben dusmedim. ben ? ben iyiyim ya.. belimi sakatladim hafif sanirim. sevgilim kafasini vurdu cama. ama oda iyi. dinleniyoruz simdi. kotu hissediyorum kendimi. biliyordum bole olacagini o viraja girerken. genciz ya, salagiz dogal olarak. cok kaydi ama gunnuk.. son ana kadar, arabanin kici bariyere dokunana kadar kurtarabilecegimi sandim. ayaklarim islakti pedallardan kayip durdu, heycan da var tabi. kurtaramadim. yapmamam gerekiyordu.. cana gelcegine mala gelsin dimi? sevgilim iyi. onu tutuodum zaten butun olay boyunca, utanmasam direksiyonu birakip onu korucaktim, o anda kendini dusunmuyor insan.. ole iste gunnuk, bize gecmis olsun, gecirenler sagolsun.. dur ben gecirdim :S neyse aptalladim biraz.. sonra konusuruz, optum bye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 günlük ortalama 55 dying sınavı 62 aldım. idare eder. bugünkünden bastık . pek bir hovardayım hayırlısı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 la içim dışım kabronhidrat oldu..şindi bide bi hap alcam eczaneden. günnük bu vücut 1-2 ay içinde gelişme göstermezse kafayı yerim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar