Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Jean Baptiste Joseph Fourier, fransızsın ama büyük adamsın valla. şimdi senin analizinin ödevini yapcam bak kaç sene sonra aklına gelir miydi, benim gelmezdi zaten 1700ler de yaşamıyodum da ama sen tut bugün her türlü dijital aletin kullandığı bir analiz yöntemini o senelerde geliştir. ne diyeyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 günnük herşey yolundayken birden yok oldu..telefonlarıma cevap vermiyo msne girmiyo yada belki beni engelledi..mesaj atıyorum cvp yazmıyo mesaj ve çağrıları görüyo sanırım çünki telefonu bazen açık bazen kapalı hatta bi kaç kez aradığımda meşgule düşürdü.. 2 haftadır nerdeyse hergün her akşam konuşurken birden kesildi ve 4 gündür hiç konuşmadık.. ne oluyo günnük ? :( onu çok fazla merak ediyorum başına bişey gelmesinden korkuyorum..sadece iyiyim dese yeter. şimdilik hoşçakal günnük.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ya off !! yaniyorum ya :( cok atesim var.. ayrica acmiyim tokmuyum anlamiyorum.doydum da tekrar mi aciktim yoksa doymamismiydim anlayamiyorum ya ! gunluk.. yada neyse. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 berbatım bertsın berbat berbatov berbatız berbatsınız berbatlar berbatova kötüyüm gerçekten kötüyüm bu kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 günlük depresyona girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 iyi lan fazla sürmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sevgisiz gunluk... bu gun burger de yemek yedim doydum, hihi evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sevgili günlük bugn okula hiç gidesm yok o yüzden gitmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sevgili günlük. hiç kimseden hayir yok olm, cidden bu sefer insanlik falan gordum ölmüş yani. 2 gun once cok fena bi sekilde düştüm, tam sag ayagimin basparmaktan sonraki parmaginin üstüne, daha yere ben deger degmez "cit" dedi zaten, anladim gg oldugunu. şuan sis ve mosmor durumda parmagim, uzerine basamiyorum, yuruyemiyorum, işemeye bile gidemiyorum. okula gidiyim dedim dün, dalga gectiler benimle, topal karga gibi yurudugum icin. işin kotu tarafi 1 saat normal oturunca, sizlamaya basliyo, sürekli bi kaldir indir durumu var, memlekete de gidemiyorum, akrdes cok üzülcek. az once sifremi hatirlayamadim, internet subem kilitlendi, giremiyorum :/ ayagim aciyo karnim ac ev arkadasim "corba yapar misin banaa" dedi dün, boyle o an sol gozum ince ayar bi titredi. ulan niye kimse bana yazik günah demiyo. of günlük pilim biticem, dizdizidiz diye dagilicam bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 muhteşem bi hafaydı günlük patron yok müdür yok ouzum burda geyik,eğlence,rahatlık vardı ama yarın yada pazar dönüyolar güzel olan herşey neden kısa sürüyo günlük? şimdi bu bi haftalık rahatlığın acısı fena çıkıcak bi sürü otel listele,fiyat gir,koşuştur,müşteriyle ilgilen, arada bi laf ye işini neden dikkatli yapmıosun die aman be lanet olsun turizme!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 günlük çok yedim patlicam şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 allah belasını versin bu turizmin ve otelin sinirden isilik çıkardım laan günlükk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 günlük helehöre eaajur sterinketdısooaaAAooOOOn falan diye offspring dinleyip gaza gelmiştim kırk yılın başı, onda da odaya babamın eşi girdi EHE HE AY GAZA GELMİŞİM EHE PRDNS oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ahahaha saebaps coque fena chizmissin qarismayi ?D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Günlük baba tarafından 8. kez kuzen olmanın heycanını yaşamak için gerekli ilk hazırlıkları yapmak üzere Manisaya adımımı atmış bulunuyorum.Eh seviniyoruz tabi haliyle.Ama acayip bir duygu yani. Haftaya bu zamanlar sana Alaskadan kart atmayı planlıyorum.Ama tabi belli olmaz.Atamayabilirimde...Soğuk böööyyle...Nese hadi taytay5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 günlük sana da anlatayım dün aşık olduğum kız tarafından reddedildim içimde patladı.ama rahatladımda lan. ayrıca yarın deneme sınavı var günlük ne bok yiyeceğim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 dory said: ahahaha saebaps coque fena chizmissin qarismayi ?D default haliyle çizik geldi bana o karizma zaten dfs :((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sevgili gunluk bugun arkadasimla beverly hillsde gezerken bir tane acik mavi Lamborghini Gallardo gordum. Arabayida cok guzel bir sarisin kullaniyodu. Acik mavi bir arabaya bukadarmi yakisir. Ama bana vuran en son darbe ise arabanin plakasi oldu. Plakadar HER LAMBO yaziyodu. Ahhh ah ne sansli insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 günnük lan sevgilim ameliyet olmş benim 5 gün sora haberim oluyo..nası bi ilişkidir anlamadım zaten.. günnük garip günler yaşıyorum olm.. arabanın içi ne güzel oldu lan bu arada :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 dory said: ahahaha saebaps coque fena chizmissin qarismayi ?D Adam yarılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sevgili günlük 15 dk önce uyandım ve yarın okulum var nası gidiceğimi bilmiorm.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 of günlük of... lost un 6. bölümü niye bu kadar dandik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 evimi özledim. odamı falan. aman taşınsamda bitse artık gunluk. bi gun orda bi gun burda hayat mı bu. eve gidiim diyorum izin vermiyolar. leyn ! az kaldı az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Günlük ne şanssız adamım elimi neye atsam elimde kalıyo, ben baydım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar