Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük bugun bi odunla üsküdara kadar gittik boş dündük dolmuşta dayak yioduk beklerken zombi gorduk fln nese.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece sadece bir saat uyudum. Rüyamda şirinler köyündeydim! Baraja (şirinlerin o tahta barajına) köpekbalığı takılmış. Onları çıkarmamı istediler. Garip bir rüyaydı.
Ayrıca o kadar çalıştığım halde karayolu patladı gibi :( ve hala yorgunum. Uyumak istiyoum ama bir haber bekliyorum dolayısı ile uyuyamıyorum. Yarında sınavım. bulaşıkları yıkamam gerek. siteme yeni bir şeyler yazmam gerek. hepsini bugün yapmam gerek.
Boşver be günlük Meksikaya kaçalım biz. Güneş deniz kum dinlenir tekila falan içeriz. Aha haber geldi =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...