Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük,
bugün birinin aklına uyduk üsküdara gittik boşuna gittik..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Günlük gel içmeye gidelim[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
günlük bugun bi odunla üsküdara kadar gittik boş dündük dolmuşta dayak yioduk beklerken zombi gorduk fln nese.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
yarın tatile gidiorum!çok mutluyum be günlük:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
günlük...,
yemek yaparken elimi yaktım fezi acıyo ya...:([signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
doydum gunluk rahatladım iyiki varsın
bide keşke can sıkıntım gitse
aklıma bişiler geliyo ama onlarda geçici be günlük napsam ki?
sdfs[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
Mesaj tarihi:
günlük mala bağladım iyice...
içimden bi ses haşlanmış mısır,dondurma ye yaz eğlencesi yap diyo ama bu tembellikle pi*imi bile oynatamıyorum ühüh.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
Mesaj tarihi:
günlük..
bugün bi odunla buluşucaktık hala gelmedi.. neyse kulaklarını fazla çınlatmak istemiyorum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
Dün gece sadece bir saat uyudum. Rüyamda şirinler köyündeydim! Baraja (şirinlerin o tahta barajına) köpekbalığı takılmış. Onları çıkarmamı istediler. Garip bir rüyaydı.
Ayrıca o kadar çalıştığım halde karayolu patladı gibi :( ve hala yorgunum. Uyumak istiyoum ama bir haber bekliyorum dolayısı ile uyuyamıyorum. Yarında sınavım. bulaşıkları yıkamam gerek. siteme yeni bir şeyler yazmam gerek. hepsini bugün yapmam gerek.
Boşver be günlük Meksikaya kaçalım biz. Güneş deniz kum dinlenir tekila falan içeriz. Aha haber geldi =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
beni sevmiyor günlük.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
Günlük, staj yapıorm ama bütün gün soliteire oynuyorum artık çalışmak istiyorum yada tatile gtimek istiyorum ! bu ne ya başlasın üniversitede kurtulsam şu yerden günlük iyi varsın çok yaşa ...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...