burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 günlük pazartesi istanbula gidiyorum. tavşan gibi olacağım günler beni bekliyor. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 günlük havalar soguk, bide şortları kaldırdık artık,yagmur çamur geri gelio gene hoşgeldin sonbahar :( yada :) olsun en sevdigim mevsim dimi lem günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 günlük artık izmir yolu iyiden iyiye görünmeye başladı. işin kötü tarafı annemde bodrumdan kalkıp izmire gelicekmiş gibi davranıo. ulan ben ne güzel kurtuldum annemden babamdan diodum şimdi annem pıt diye damlarsa mıçtığım gündür yani. salla günlük ya izmirin kızları güzeldir ole teselli edeyim kendimi dicektim ama bana bakarlar mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 olm günlük lan seni çok seviyorum kardeşim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Sevgili günlük çok az kaldı 28 ine... Heyecan şimdiden bastırmaya başladı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yarın okul var gibi günlük help plax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 günlük, yarın 9 a ders koymuşlar , ilk gün yapılır mı ulan ? kahvaltıda da corn flakes yemekten bıktım, yeter be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 günlük çok öküzüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Günlük bugün kendime etmediğim küfür kalmadı. Sen kalk sabah 6.30'da ... Ama ders 10.00'da.. Ben sandım ki 8de başlıyor eheh =) okula gittim döndüm hala kendime küfrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Günlük bu gün 45 defa aq dedim günlük.Ne biçim solamnic knightım ben intihar etsem Emo Knight olacam günlük help plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 günlük seni seviyorum ya.. bu ara aslı envere çıkma teklif etsem kabul edermi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 günlük sigaradan cızırbızır sesler geliyor ömürcek kaçmış içine galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 alın beni okuldan. okumak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kahroluyorum. ölüyorum günlük. deli gibi ödevim var. odtü. keşke okumasam evde otursam dikiş nakış öğrensem. 50dkkalık dersler. tenefüs zili. yoklama. devam zorunluluğu. deli manyak ağır kitaplar. istemiyorum ağır geldi bana. şimdi oturdum ingilizce kelimeleri sözlükten bulup cümle içinde kullanıyorum. mal mıyım? evet. on displayin anlamı da yok sözlükte. can açıkladı anlamadım. ya haftasonları ing kursuna gidicem ya da hazırlıkta kalıp bursumu kaybedicem allam ühü napıcam ya.. afford: bütçesi müsait olmak cümle: senin paran benim kalbimi almaya afford değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Günlük allahaşkına birine söyle benim omuzlarıma masaj yapsın ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 borçversenebirazgünlük. ne yok mu? sende de mi? piç!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 günlük lan, olum yarın heralde accountingten kuiz var. emin değilim ama var gibi. var mı lan? lan bu statistics çok komik bi ders. neden elimle histogram çizeyim ya hey allam malmıyım? bi de hesap makinası lazım sanırsam. günlük lan bugün dersim yoktu ya, gokarta gittik. türker bana kasten bindirdi arkadan, spin attım ikinci bitirdim ): cepa ney lan. sevmiorum artık cepayı. bugün gittik. ama sevmicem orayı ben. kötü anılar bıraktı ): ne kadar da emoyum lan. tüm emolar için gelsin, emrah-boynu bükükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 uykum var günlük odama gelip uyandırıyor zırtapoz kızlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 günlük, ölüyodum az kalsın. Kendi isteğimle. Sence ne olucak benim halim? Napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 yaklaşık 3 gündür günlük 1 öğün yemekle idare ediyorum günlük ve bugün tam alışverişe gidicem istahım acıldı dicem garajin önündeki rampayı belediye sagolsn parçaladı parçalamakla kalmadı sabah 8 de benide uykumdan etti neyse simdi hem uykusuzum hem açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 selam yafrim, cok mutluyum ehehe. hersey yolunda falan,umarım böyle devam eder. hadi görüsürz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 sevgili günlük, fazla yaklaşma fena yalarım günlük yalnızım günlük böhühüha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 günlük ben 12'de filan yatmak üzereydim ya, neden böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 günlük, desperate housegirl oldum. çok sıkılıyorum. sigaram da bitti. hayat çok zalim, sigaralar 40 tane olsun bir paket içinde aynı fiyata. ayrıca uykumu düzene sokma amacıyla yaptığım atraksiyonlar hiç işe yaramadı, daha fena oldu. ayrıca da gilmore girls gibi çok konuşmaya başladım. kendimden tiksiniyorum bu sebepten. aryıca şu an sevdiceğimin yanında olabilirdim. film and other arts dersine beraber gidebilirdik. ama ben süzme mal olduğumdan evdeyim hala. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 09:38 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar