ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 günlükçüğüm yasılsıııınn, len ben yoktum 2-3 gündür uzak kaldım bilgisayarıma paticiğime bi hüzünlendim felan. bıravo. günlük lan. aklıma geliyo lan. gelmesin lan. gelmemeli. dimi? evet bence de gelmemeli. nç nç nç. günlük gelio ama? ıkınmalıyım ve gelmemeli aklıma. yada zaten aklımdaysa çıkmalı aklımdan. neyse. günlük lan istanbulu geziom eheh. olm ben teaaa lisede gözümü dikmiştim bu maslak levent civarına, hala gözüm orda lan. iki gözümün çiçeği deloitte de ordaymış oh oh. hadi bakalım. ufaktan kariyer hedefleri(: itüde inşaat var galba orasını pek anlayamadım. kumburgaz çok salak bi yer. bok gibi denizi var afedersin. halkalıyı da sevmedim. bakırköy fena değil. ama karuselde afm çok kazık lan. ya da ben bayadır sinemaya gitmiyorum(: ataköy güzel. sevdim ataköyü. daha da devam edioruz hadi hayırlısı(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 günlük bu trcellin yaptığı nedir ya :( annem sçtn kızım sen diyodu bi mesaj geldi ağustos kullanımınız 12.50 ytlnin altında olduğu için faturalandırılmamıştır diye oh be gözlerim yaşardı sevinçten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 günlük; tatil bana yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 günlük, artık evime gitmek istiyorum. çok sıkıcı ama yine de evime gitmek istiyorum. orda da bunalsam koca istanbul daha çok bunalttı. aramasınlar da iş için onu da istemiyorum, ararlarsa görüşmeler için 2 hafta daha kalmak zorunda kalıcam :'( bişeyler yolunda gitsin günlük ne bu yaaa. her şey ters gidiyor, ya da ters giden benim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 iz bırakanlar unutulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 günlük sevgili aşşağıda uyumakta (bilemiyorum gerçi) ve ben burda oturmaktayım odamda. anne kardeş ve anneanne de kendi odalarında uyumaktalar. ben buradayım. böhü. yatacağım şimdi. güzel günler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 özlediğğm teninin sımsıcaaak kokusunu özlediğğm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 30 saattir uyumadım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 günlük, seçim boyası çıkmadı hala. tam dövmelik bi malzemeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bugün şarkı söyleyeim var günlük.. şöyle bi şarkı hemi de bir sonraki seçimlerde şeçim boyası sürül sürülmez hızlıca imzayı atıp çıkın ve kolonyalı mendille silin.. o leke yine geri gelicek (resurrection of the finger stain büyüsü ile?) evde bunu aseton adı verilen bağyan icadı ile çıkartmaya çalışın.. ara sıra deneyin.. bi iki güne kalmaz çıkacaktır wu huuuuu ve hatta yi--huuuuuuuu vaktim yok üzgünüm, tatile gitçem mutluyum.. işler yetişmiyor üzgünüm.. koyarım işin totosuna, gamsızım.. karışık duygular içerisindeymişim de haberim yokmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 uykum var günlüüüük çooook uykum varr:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 günlük. kocamaaaaaaan 1 yıl... mutluluktan kelebek olup uçmuştum. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:45 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 özgür kelebekler çok kısa yaşarmış belki de menekşe onları kıskanmış... key sera sera sera teey teey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kendimde değilim bugün.. sabah annemle kardeşi tatile gönderdim. sonra bilgisayarı açtım.. açılmadı ki! uğraş kurcala, neden olduğu konusunda hala bi fikrim yok. ancak açılmadı. sök tak falan.. işte bir açışımda boot failure: system halted dedi! HALT ETMİŞSİN SEN! dedim sert bir şekilde. bir sonraki açılış için "açıl yoksa yumruklarım" tehditim işe yaradı ve açıldı. ama şimdi ses glmiyor hoparlörlerden. bir arkadaştan ses kartı alıcam onu takıp deniyeceğim, belki sorun odur. bilgisayar düzelse bile bugün ben düzelemem sanırım. kafam yerinde değil, kavrayamıyorum, algılayamıyorum. boynumun bağları kopmuş gibi kafam öne düşmüş, mahzun mahzun geziyorum evde.. system error: dasaaa halted! gibi bişi sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 günlük bedenim yorgun ruhum dinç! çelişiyo biraz ama tuhafım bu gün..masaja ihtiyacım var:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Çiçeğim ankaraya gidiyor be günlük. sevindim çok istiyordu, ama ben izmirde o ankarada. ankaranın yollarını aşındırcaz gibi görünüyor. özlerim lan. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ürgüpteyim. Yağmur yağıyo. Ben az izleyimde geleyim. Hadi selametle günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yerleştirilemediniz yazıodu daha ne olsun be günlük...daha ne yazıyımki sna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 az kaldı az. bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 john...daha çok elma suyuna ihtiyacımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 değiştim mi ben günlük? ((-_ [spo]yok lan ne değişcem, koyim değişime ehehe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 insanlar değişiyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 anlamıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 dünyanın daha fazla iyi insana ihtiyacı var.. ancak dengelenir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar