unac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 paranın taaaaaa a.... k.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 günlük ne diyo lan bu sina, çekiyo kafayı geliyor saçmalıyor sonra burda. bırak git arkadaşım, git ayyaş arkadaşlarına takıl, pati halkını rahatsız etme! haddini biğl! ps: yok be pati halkına koyim sana bişey olmasın. yok, şaka, size de koymiyim. yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 3 dakika sonra mesai bitiyo..heyecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Günlük, Helm'e her gün saerosu düğmesi için dua ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 çın çın günlük çın çın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 2gündür kuzeynle takılıyorduk.. dün gece toplucana çıktık dışarıya.. mojitolarımızı yudumlarken çıkan feraklık meltemlerini göğüsümüzle yumuşatıp yere düşerkene vole ile ağlara gönderirkene eurosport'ta watts seyrededuruk. sohbet ederkene bir an durulup surf yapmamız gerektiğine karar verdik! gümlük! beni teahupoo [çuu poo] ya ışınla hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ulan bu çalışmak ne pis bişeymiş günlük,hafta içi hergün 7 de kalk akşam eve 7 de gel ye iç,zıç gasteye bak olsun saat 9,az tv ye bak muhabbet et olsun saat 11,ee ben ne ara bilgisayarı aççamda nete gircemde oyun oynucam sokarım lan böle hayata,ömrüm boyunca 2. öğretim okuyacam ben,mis gibin gece sabahlamalar okula akşam 5 de gitmek okuldan çıkıp eve gelip direk yayılmalar ne güzeldi be kıymetini bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bitsinnnn artık bu sezooonn:S:S:S:S milleti tatile göderip iki kuruş para alcam diye papağna gibi 500tane otelden büün gün anlat dur anlat dur hep aynı kelimeler,cümleler herşey dahil sistemde denize sıfır,kaydıraklı,kaydıraksız,kendi plajı var,taksitli fiyatı şukadar nakitte şukadar 3aydır hergün 9dan 9a hep bunları konuşuyrum ya bunun dışında konuşmayı unttum resmen:S:S bitsin artık bu sezoooooonnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 günlük; yarın dönüyorum ankaraya sevdicekimle^^ [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 22:56 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Günlük yarın yeni filmler vizyona giriyor. Yine iki sap carrefour, cappitol diye koşturup durucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 günlük okuldan çok sevdiğim bir arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim. aptal gibiyim bir saattir. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 günlük dizimden bi ses geldi KÜT diye ağrıyor yaa ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 asc başın sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 dübürlüeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 başın sağolsun asc.bende bugün kendimi ayların üstüne mutlu hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hmm görmemişim o mesajı... başın sağolsun asc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 günlük lan dün 750 x 5 sayılık ilk reklamımı aldım dergiye. bide halk bankasını hallettim mi tamamdır olay 1.500 da minimum 2sayı düşnüyolar.görüşücez birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 günlük dün akşam sıkıldım jnms.baloncuk buldum.sokağa üfürdüm.bi ara seriye bağladım her yanı baloncuğa buladım.yoldan geçen insanlar "aaaaa, ooooo, baloncuuuk, anaaaaa, bu ne lan" gibi tepkiler verdiler.üflemekten yoruldum vantilatörden yardım aldım.baloncuğumun deterjanı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 günlük istanbula geldik, gezecek kimse bulamıyorum. tek başıma da pek bi yer bilmiyom.. hem sıkıcı oluyo oyle gezmesi.. şansıma tüküreyim ben günlük... bana gezecek arkadaş bulsana içelim eğlenelim falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 KIZMISIN, ONA GÖRE? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 tanrim, yanlis insanlari seciyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 günlük, kız değilim ama yakışıklı bir erkeğim herkese selam ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 günlük, yarına 2 saat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 günlük aksamın bu saatinde evde krokanlı pasta buldum.hip-hop r&b yaptım sevincten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ya günlük yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar