Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Günlük, ulan bi uyutmadınız be. Çıktım duştan çıktım. Nefes almaya çalışıom şimdi yine. Başım varya... Böhüüeee. Ağrıyo lan. Canım çıktı. Nova World yeniden açılıomuş diye duydum alla alla oldum. Nese. Taksime çıkıcam ben. Geliosan gel. Bi telefon çakarsın ben alırım seni ordan =P :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 lan günlük yarın yeni pc geliyomuş eve. artık windows 98 kullanıp croc oynamicam. (yalan, croc'tan vazgeçemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sabah 10 gece 1 çalışıyom günlük. Okulu özledim lan. Açılsada kampüste sürtsem az dicem de nereye sürtüyon eşşek herif. Son sınıfa geçmişsin. Bu saatten sonra nah sürtersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Günler süper geçiyo. Gayet muyluyum günlük çok şükür. Annemin ameliyatı da sorunsuz geçti mi mükemmel olacak. Aman nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 arkadasim uyutmuyorsun gene, donup durdum yatakta senin yuzunden yine.bi normale döner misin sana zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 evlence eğlence üzerine analizin ne oldugunu öğrendim günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 güllük! hoşgeldiiin yüreğime gönlümee hoşgeldin yar yüreğime boşver be elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiii dünya dünya yalaan dünya dünya dünya ... haydililililililili yar haydilililili yaar haydlililililili yar haydilililili yaar yüzüm güldü sayende içim huzurla doldu kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu hoşgeldin yar yüreğime ... :obaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 sevgili gunluk; sevgili gunluk? sevgili günluk! sevgili gunluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Sevgili günnük, Mecburi diyetteyim. Ekmeği, sucuğu, sosisi (güzel sosla haşlanmış böyle), bütün dürüm çeşitlerini çok ama çok özledim. Bu yetmezmiş gibi üstüne bir de dün TV'deki filmde adam kıtlıktan çıkmış gibi dürüm yedi. Dağın başında olmasam yerim sağlığını deyip dürümcüye atardım kendimi. Evet, farkettim, yerim sağlığını kısmı garip oldu biraz. Açım lan! Böhü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 5 yıllık pasaport = 550 ytl pasaport yenileme ücreti = 75 ytl fullenen depo = 120 ytl kıcımdaki ilginc hissiyat = prayslıs talihsiz bir gundu gunluk =*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yarın wow alıyom günlük. öss sonuçları açıklansa da gitsek istanbul'a günlük. günlük naber? sabahtan beri kotor, sacred oynadım günlük. sıkıcıyım be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 uzun zamandır yazmıyorum sana hayat fena değil hoş ama öss sonrası büyük bir boşluk var sanki kılımı kıpırdatmak gelmiyor içimden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 slm günlük nbr pls? dotalanıyorum keyfim yerinde byx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 russian physics journal abi bu adamlar harbi manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Gunluk, saka gibi su an her sey. Az once bana Harvard'in Maxwell-Dworkin laboratuarlarinda bi ofis ve bi de Apple bilgisayar verdiler. Ayrica Harvard mail adresim var ya, su andan itibaren master phd falan onemli degil onemli olan mail adresini almakti ehuehue [email protected] Ha bu arada anam aglayacak sanirim undergrad halimle burada, projede beraber calisacagim adamlardan birisi grad birisi post-doc :( [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:08 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ilkeler harvardlarda tozsun, biz burda....lölölö yapalim. 6 gün kaldi sinava sevgili idiot, ikinci sansim. girdim, kötü not aldim, bitti. yapilcak bi bok yok, sinavi anca kaldigin zaman tekrarlayabiliosun. huaa. testis gibi not gelirse de, GG. Dalga mi geciyorsun reyis, sisteme ayriyetten kafam girsin. neye yarar!! 6 günün hayatima karar verecek olmasi aci, ben calisiyorum. gerisi sans artik... GG, iki harf su anki konumumu daha iyi anlatamazdi. Denizinin buz gibi GG'lerinde firtinaya kapildim, nirvanalarinda kaybolan cenneti bulamadim yaaerr yaaaer. GG. Ben yarin bi tuna nehri kenarinda, huzur, ilham (kari!) arayislarina giriyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 kes nil. ps:haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Günlük arena'da 150 rating düştük son gün. Gitti puanlar. Atıyorum bu warlock'u haketti adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 günlük gıcık oluorum tüm insanlara nefret dolu biri olup çıkıcam bu gidişle herkes beni ekio yaa :( agresifim , depresifim!!!! böhüeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 günlük geberiyorum sıkıntıdan, hiçbir şey yapasım yok be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Günlük naber. Barbaros Hayrettin dinliyorum karnım ağrıyo. Sende dinle lan süper. asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kız arkadaşımı önce aldattığımı söyledim, sonra durmu duzellttim, pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 nocom oha diyorum demek geldi içimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 günlük wowda reskill yemekteyim. o kadar sinirliyim ki anlatamam.3 tane eleman işi gücü yok benle ugrasıyor. bi mucize olsada adamın wow oynadıgı odaya gidiversem.Sonra elemanın saçlarından tutup kafasını monitöre soksam. hatta bi kac kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Günnük ben yatıyorum. Daha gidip paten bakıcaz sabahtan. Ohoo çok işim var. Gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar