Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 .plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 olm günlük lan balkon sefası kadar güzel bişey yok dünyada. şu kötü ve şekilsiz geçen günlerime güneş gibi doğdu balkonlar. iyiki gece uyumamaya alıştımışım kendimi. süper serin havada sabahlıyorum. eheheehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 oha tarçınlı kirazlı şarap. origami oldum çok güzel lan tadı [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 02:48 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 delircem ya toplamda 2.5 saat uyudum ölücem biticem nedir bu nedne böle yane neden nedennnnn.........! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 flashback: şubat ayı sonu sanırım.. babam kalça kemiğini kırdı ve ameliyata girdi.. Kırık lanet bi yerde, femur kemiğinin boyun kısmı.. yani kalça ile bağlantısını yapan kısım. Haliyle zor bi süreç idi bizim için. 3implant ile tutturuldu kırılan yer.. İyileşme süreci uzun olacağı ve sakatlık riski olduğu belirtildi.. Ancak sonradan yapılan kontrollerde bu riskin minimuma indiği, operasyonun başarılı geçtiği belirtildi. present time: istanbul, 15:30 dün diğer doktorumuzun (kontrolleri yapan 2. bi doktor tanıdığımız var) yeni bir kontrol yapılması gerektiğini söylemesi üzerine babam bugün uçakla istanbula geldi. Şu an tek baston kullanıyor ve çat pat yürüyebiliyor. Alınan röntgenlerden sonra bir de Tomografi alınması salık verildi. İmplantlar yüzünden MR yasak keza... Tomografi sonucu durum şu; 3implanttan biri kemiğin kaynaması sonucu aradaki boşluklar kapandığı için kıkırdak dokuya doğru ilerlemiş ve kıkırdak zedelenmeye başlamış! sonuç: ameliyat! ne zaman? en kısa zamanda! en kısa ne zamanda? ne zaman olursa! peki... *** nereden açık verdiğinin farkına dahi varmadan o açıktan yumruk yemiş ve dağılmış/dağıtmış boksör gibi ağır çekimde, sakince (ama gözler kayık ve bomboş bakarken) yere düşüyor gibi oldum birden.......... iş/maliyet gibi sorular uçuşuyordu başımın üstünde... çünkü diğer ciddi sorunlar beynim içine taş misali ağırcana çöküp kalmışlardı.. aile/babamın durumu.. gerek manevi gerekse sağlık durumu.. ilk kareye geri dönmüş mü oluyorduk? başladığımız yere.. her neyse işte.. 09,06,2007'de şöle bişi yazmıştım: lam kader misin yazgı mısın her ne haltsan orada mısın? dinle bak şimdi.. hacı bak anlaşma yapalım.. olur mu? sen benim üstümdeki zalim sorumluluk yükünü kaldır ben de kişisele "lam derya beni niye sefmiyooo" "bengü ye açılamıyorum" "denizin arkadaş grubu çok mal" "oh mon dieu rahat batıyor sanki hiç dinlenemiyorum" gibi mal ve harbi boş başlıklar açayım ulan reva mı bu yahu! yok bak ciddi çok yükleniyorsun bana.. yarım dönem içinde ameliyatlar, kanser haberleri, mezun olma olmama belirsizliği, iş değişiklikleri, daimi belirsiz sorunlar, alakasız bana yıkılan işler, haftada 6gün günde 3saat uyuyarak yetiştiremediğim projeler, binbir türlü yalan oyun kumpas, sırttan bıçaklayanlar, çamur atmaya çalışanlar, anjiyo operasyonları, 2beyin kanaması ve kısmi felçler, ayak kaydırmaya çalışan adaylar ve aday adayları, yitip giden heba olan binlerce saatlik emek.. bak hiç dert değil.. hani kaldırırım bunları da.. alıştım yani.. ok bahtsızım, tamam dostum sorun yok.. yani sorun çok.. ama önemsemiyorum ve savaşmaya devam ediyorum her ne kadar tad almasam dahi yaşamaktan. ama sonuç çıkmayacaksa ümit verme be abi.. bak valla en acısı o! o kadar olanağı gösterip bunların hepsi senin olabilir dedikten sonra erol taş kahkahası atıp kapıyı kapatman kaderden çok çirkefliğe girer be hacı (buraya başka bişi yazıcaydım.. küfür olacaydı.. vazcaydım) her neyse işte.. yoruldum lam.. bıktım bi de hacı.. bi mola versek? bi el de ben kazansam? nolur du be.. aklıma serseriler kralı geldi.. sadri alışık.. ofsayt osman.. lam hep ofsaytta mıyım be? bu maç be tıpkı bi maç. ama.. böyle hayat sahasında oynanıyo.. söyleyin be.. allah rızası için söyleyin be. gene mi atamadım golü ha? bu da mı gol değil be? gol değil dediler... ofsaytmış.. neyse... her zaman olduğu gibi yine kılıç bileyleme, zırh kuşanma ve her ne olursa olsun sağlam sapasağlam durma zamanıdır.. Kensei olma yolunda ilerliyorum galiba [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 21:53 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Hava sıcak uyku uyunmuyor herkez ter kokuor günlük sen bile terlemişin bak :( nolucak sonumuz hepimiz ölcekmiyiz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Uykusuzluğun ilacını yazıyorum. Çıkarın kağıt kalem millet. 1. Hellsing OST - Kikyou Kaoru Iroha Michi 2. Vangelis - Monastery of La Rabida Bu ikisini açıp yatağınıza uzanıyorsunuz. Kafanızı boşaltıp uykuya odaklanıyorsunuz ve sonuç. Villians hala uyuyor. Uyan be kızım! Günlük lan sıcakmış cidden. Bünyem öyle söyledi asdasf. Sağ el işaret parmağıma rüzgar vurdu. Şişti, elim kadar oldu parmak. Böhü =( Sphere serverın birine girdim. Dayadılar scripti hiç boş vakit yok be anacım. Her dakika bi scp ile uraşıom. Kurtarın beniğğ =( Televizyonunu yeni açan insomniaklar için tekrarlıyorum malzemeleri. 1. Hellsing OST - Kikyou Kaoru Iroha Michi 2. Vangelis - Monastery of La Rabida En yakın silmarwen msninde mevcut bunlar. İstiosunuz gönderio asdadgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ayayay günlük. inceden acıdım ben.acıdı içim, üzüldü. sonra oyunda kaybederken arkadaşım oyundan çekilip kazanmamı sağladı.çok güldüm. yerim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Yazliktan geldim gunluk, kavruluyorum sicakta. Yarin sabah 6.20 itibariyle bir kere daha veda ediyorum Turkiye'ye, bu sefer 2.5 ayligina, destinasyon Harvard Uni., Boston, Massachusetts. Evimi de kiraladim isalah, cumartesi tipimi begenirlerse tasiniyorum, yarin gece homelessim orasi ayri, basima neler gelicek acaba : ) http://boston.craigslist.org/gbs/sub/360925487.html Hos, diger ev sakinleri femalemis, onlar begenmicek de kim begenicek tipimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 günlüük.. hadi çomakkaleyee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 günnük nezle oldum mn burnum söğütlüçeşme gibi fışırfışır akıoo.. 45 derece sıcaklıkta nasssıı nezle oluosun deme.Climate system bok! byeZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bu sefer bku avuçla yedim. Aklımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Peheyyyy yaşlandık yahu günlük:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Günlük bu sana ilk yazışım.Yazacak çokda şey var ama bende yazacak cesaret ve güç nerdeee Günlük benim eski halime ne oldu ya:(Öldü mü eski ben:(Ölmediyse nerde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ben şimdi bu işi bıraksam, hatta büyümek istemiyorum ben diye çığlık atsam, hmm. eğleniyorum da özgürlüğümü kaybettim ulan. bühhüü. bir de çok çok çok çok çok yoruluyorum. harbiden ama. öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 günlük uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 günlük: senin bütün sayfalarına salyalarımı akıtarak PUAAAAAAA,ZUAAAAAAA,HÖYLÖYLÖY diye gülmek istiyorum lan...!! hahahaha saatlerdir gülüyorum bak bide sana gülmek istedim.. böyle bişi var mı lan puaaa tiskindim kendimden ahuzuhaza.. kimse bişi anlamadı tabi ama boşver ben mutlu oldm :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ya gunluk resmen hatunla aram bozulmasın die gece cıkıp hatunlara bakmıorm barlarda fln, marmariste oooyle oturuorm. noluo lan bna gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 günlük. sağ elimin sol baştan 4 numaralı tırnağı döndü, ortası mosmor oldu. sevmiyorum yine kimseyi. acıdan sevmeye gücüm yok yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Etkinlik: Radar Live Yer: Solar Beach, Kilyos Tarih: Perşembe - Salı arası Görev: Akreditasyon kontrol Görev Tanımı: Geçiş kartı ve bileklik kontrolü Vardiya saatleri : 20.00 - 08.00 Son madde hayatımı kararttı günlük, dün gece kimse gelmedi hele, uyumak da hoş karşılanmıyor, aklım şaştı ne yapayım diye. Daha 2 gece var böyle, tamam CV, tamam para falan dedik ama bildiğin acı çekiyorum. Kart dolum veya bar dururken akrediyasyon seçen bünye ağlamakta şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 günlük delircem evde anam babam var.. tv izliyorum bütün gece sabaha kadar ya,ayıp be yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 günlük nasıl bırakırım ben onu yabancıların yanına?Hiç kıyamam ben ona,mavişime.O kadar büyümedi ki o daha.Niye gidiyor uzaklara?Ne var şöyle bir 30 unu falan beklese...Nasıl evlenmesine müsade edicem ben ablamın günlüüükkk:'(O gittiğinde kime sataşıcam?Kim sabahları gelip zorla beni uyandırcak?Offf günlük offf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 günlük arkadaslarla adaland' e gidicem.hobarey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 gece çok içtik çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar